pug Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 kujon, dik viem o tvojom hodnoteni, nie som si ale isty ci si videl uz v tej podobe ako j eto teraz. lebo som to na prvy krat pisal len velmi strucne s par fotkami, len aby som mal urobenu registraciu, druhy a treti den som doplnil nieco malo textu a fotky Citovat
kujon106 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Tož to taky nevím, až bude čas, tak se na to mrknu ještě jednou Citovat
pug Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 ak by mal niekto zaujiem je na predaj za par korun Moj Weitec Hicon GT. Je to vyskovo natavitelny kit. Rok vyroby 2005, najazdenych cca 35-40tis km. PP tlmic netecie ale pri uvolnovani ide trochu rychlejsie ako by mal. Da sa to riesit kupenim novej tzv patrony Vyrobca Al-ko Sport. Vsetko ostatne funguje bezchybne. Cena komplet aj s jednym nahradnym zadnym tlmicom 2500,- Kc. Pruziny su inak identicke s KW variant 1 a variant 2 a PUR dorazy maju oznacenie tiez KW - to len pre zaujimavost. kontakt cez u2u Citovat
pug Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Dnes vymenene rozvody:-) Ako som ale zistil asi nebolo treba, naozaj boli menene ako hovoril dovozca ktory to vraj vymenil pri 91tis km, Cize mali cca 20tis km. Ale istota je istota, remen Gates, kladky INA vodna pumpa Airtex Citovat
pug Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 novy podvozok konecne doma: [upravil dne 4/3/09 pug] Citovat
pug Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 je to KW Suspension Variant 1. nastavitelna vyska do -70mm, TUW certifikat (mam ho zapisany aj v technicaku). Vyhodou tiez toze mozno dokupit aj jeden kus ked sa ohne alebo inak poskodi, na predok predavaju zvlast len tie vlozky. takze netraba hned menit vsetky 4kusy ako casto u Coiloverov byva. Podla 306gti6.com jeden z dvoch najpouzivanejsich a najlepsie fungujucich podvozkov na 306gti6 (druhy je Bilstein B8 tlmice +Eibach Pro kit pruziny). tak som zvedavy:-) Citovat
Béďa Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 tak uz dosel koukam, sezona muze pomalu zacit.. mozna by nebylo spatny tu uvest na kolik te nakonec komplet vysel.. Citovat
Rorro Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 mam KW na moji 306 S16 akorat Variantu 2 vyska a tuhost nastvitelna a nebudes verit co je to za jizdu....jine podvozky proste na to nemaj Citovat
pug Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 cena 650 EUR. V2 hm to ti trosku zavidim, len bolo to uz moc penazi, aj ked to nastavenie by to chcelo aj s telemetriou inak sa dost tazko trafis len odhadom. Resp ak ti to spravi clovek co to vie na telemetrii tak ako hovori znamy zrazu je to auto ako z inej galaxie, aj ked to predtym sa mohlo zdat vyborne:-) Rorro nemas ty ten Le Mans upraveny? Inak este som objednal nove predne horne ulozenia a set loziska zadnej napravy äulozenie ramien nie naboje) origo Peugeot. Ked uz sa bude znizovat a teda rozoberat zadok, nech sa nemusim zatazovat tym ze budes stale cumiet ci uz nezacinaju byt kola do A:-). No neni to moc lacna zabava, ale co uz Inak brzdy som sa na zaklade informacii uzivatelov zo zahranicia rozhodol na kombinaciu EBC Green stuff platne a kotuce OE Brembo, Turbo Groove boli trochu kritizovane ze dobre boli tak 10tis km a potom sli do kytek - spravili sa na nich ryhy Citovat
pug Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 KW -zatial predok je za pomoci clena: \"306gtii6\" na aute. Touto cetou ti Stano este raz verejne dakujem. Podarilo by sa nam to asi aj cele dnes kedze ukazalo ze neni najvacsi problem vylisovat torzky, ale chuj gramblavy ktory tam daval Weitec nemal ani kusok sikovnosti a technickeho myslenia v hlave-predok bol ani neviem ale nejak divne zlozeny, vzadu LZ starana nebola chytena jedna z dvoch torziek-proste nemal skrutku tak ju tam nedal, alebo ho ani nenapadlo ze tam patri. A jedine co neslo ani bohovi rozobrat bola totalne zahrdzavena skrutka drziaca tlmic dole-proste umelec este nepocul asi ze spoj nez zlozis mas namazat, fakt debil. Takze kupit skrutku v Peugeote a znovu na to. Nemohli sme si ju dovolit viaz rozbucaht kladivom, kym sme namali druhu. Inak auto sa hned sprava ovela lepsie-nebola ale ani tak chyba vo Weitecu ako v tom ze bol totalne na chuja posladany-predok neviem ako sa mu to podarilo ale asi 1-1,5cm najprv sa stalacali len pruziny a az potom tlmic. Takze v porovnani so sucastnym stavom to bolo tvrde ako prkno a poskakovalo to. Ako spravne poznamenal jeden skuseny clovek co repasuje tlmice-ze sa to chova ako bez tlmicov- ani nevedel ako je blizko pravdy:-) Waitec teda neni zda sa ani zly (tlmice funguju normalne), no co uz naspat tam nepojde, pojde do sveta. Citovat
pug Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 nejake fotky: http://img9.imageshack.us/gal.php?g=kwnaaute001x.jpg [upravil dne 8/3/09 pug] Citovat
pug Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 olej Total Transmission 75W80: Total Quartz Racing 10W50 Olejovy a palivovy filter: nove plasty do motora, tie co tam boli presli rukou \"tunera a jeho sprejerskeho umu\", to ja nemusim: aby bol podvozok zas ako novy (zadny set lozisk ramien origo Peugeot, predna naprava spodne capy balene Swag vyrobca Febi, komplet silace ramien, tycky stabiliztorov (tie su tusim mimo zaber:-) a komplet set horneho ulozenia od Ruvile (horne ulozenie+horne lozisko): [upravil dne 20/3/09 pug] Citovat
pug Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 dnes po doladeni vysky predku, neumyte a s tuzerskymi nalepkami na bokoch Weitec ktore by som uz konecne rad dal dole, az snad raz bude telpo to iste auto dnes len kde viac vidno spinu:-) plusom 306-ky je ze nehnije: Citovat
pug Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 dnes konecne vymenene: motorovy olej za Total Quartz Racing 10W50, vosli tam 4l presne a je cca 2-3mm nad polku, aj tak ho tam nenecham viac ako 10tis km:-)vymeneny prevodovy olej - 2l Total Transmission 75W80, vymena palivovy a olejovy filter Citovat
Béďa Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 cinis se hezky, jen tak dal.. PS: koukam ze kupujes rodinny baleni.. Citovat
pug Odesláno 25. březen 2009 Autor Odesláno 25. březen 2009 Bedo dik este raz za presunutie vlakna:super hej kuspil som si naraz trochu oleja, ale rodinnu zlavu nedavali:-) Citovat
AKCZ Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Pugu .. nj .. clovek jak nevezme bazen oleje tak se na nej vyprdnou ale ja to z nich jednou \"vytriskam..\" Ty vis o cem mluvim.. Citovat
pug Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 Dal by som do pozornosti ze hlavne u vykonnejsich motorov kde sa vyuziva ich potencial je ucelne menit olej s tzv skratenym intervalom zhruba na polovicu. Da sa tymto sposobom dokonca s pouzitim velmi kvalitnych olejov zlapsit chod motora. Soskusenosti viem ze sa zakarbonovanim piestov mozu zalepovat kruzky a casta vymena kvalitnym olejom toto dokaze uvolnit a zvysit tlaky vo valcoch, tiez to prospieva funkcii hydrodvihatiek (motor sa postupne moze stisit a zjemnit jeho chod) Citovat
pug Odesláno 26. březen 2009 Autor Odesláno 26. březen 2009 olej ma zakladny parameter - kinematicku vyskozitu - co priamo vyjadruje unosnost olejoveho filmu po zahriati a tu ma tento olej vyssiu ako Totasl Quartz 7000 10W40 alebo aj 9000kova 5W40. Co znamena z eti motor lepsie chrani aj ked mu nakladas. Kinematicka viskozit aje priamo prepojena na vykonostnu triedu tu splanju aj vyssi edva \"slabsie\" oleje triedy A3/B3 ale u tohto oleja je vyssia miera ochrany pred pretrhnutim olej filmu aj pri maximalnom zatazeni a vysokych teplotach-preto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.