Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dohrabal som sa urobit par fotiek auta aj ked ho mam uz viac ako 2mesiace

tu ich je viac:

http://moje.auto.cz/pug/pazout-1.html

[upravil dne 6/2/09 pug]

[upravil dne 6/2/09 pug]

[upravil dne 6/2/09 pug]

[upravil dne 6/2/09 pug]

[upravil dne 30/7/09 pug]

[upravil dne 14/8/09 pug]

[upravil dne 18/12/09 pug]

[upravil dne 28/12/09 pug]

Odesláno

tam musim byt zaregistrovany ked to chcem pozerat ? To sa mi nechce :(

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

tam musim byt zaregistrovany ked to chcem pozerat ? To sa mi nechce :(

zly odkaz, opravil som to sorry, snad to uz pojde

[upravil dne 6/2/09 pug]

Odesláno

Text si prolitnu pozdeji.. obrazky jsem prolitnul hned :) Ale hned na zacatku textu mi nejak neladi samotne oznaceni \"GTi\" pro 306ku ... znam jen S16/GTi-6 a GTi-6 Rallye :) Navic snad jedine udaj v kW je vzdy presny a to 120kW .. protoze koniky se take prepocitavaji ruzne a tak je to cca 163-167 koni :D Ale to bych nebyl ja abych si nerejpnul... a co me jeste zaujalo.. zadni sterac neni??

PS: Jsem zvedav hlavne po uprave podvozku jak se auto bude chovat ;)

Odesláno

AKCZ: GTi znaceni bylo, mas ho treba ty pokud se nemejlim ;) jinak vykon je jasnej 120kW prepocet si dela kazdej po svym..:D

pug: mluvil si tam o podvozku, myslel jsem ze tahle ma uz neseriovej podvozek ne??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

AKCZ: GTi znaceni bylo, mas ho treba ty pokud se nemejlim ;) jinak vykon je jasnej 120kW prepocet si dela kazdej po svym..:D

pug: mluvil si tam o podvozku, myslel jsem ze tahle ma uz neseriovej podvozek ne??

Rekl bych ze mam S16/GTi-6 ;) 6ka pokud vim znaci 6ti rychlostni prevodovku .. a ostatni dvoulitrove verze mely oznaceni S16 a XSi .... takze samostatne znaceni GTi mi nic u 306tek nerika..

[upravil dne 6/2/09 AKCZ]

Odesláno

S16 mam napr ja - bolo to oznacenie na karoserii (iba na prednych dverach chromove pismenka), Gti6 bolo oznacenie napr pre UK trh. Gti tiez bolo ako spravne poznamenava Beda, terz z hlavy neviem pre aky trh. Vykon byva davany rozdielny kvoli dvom rozdielnym jednotkam: PS a hp. Ma to 167hp a 163PS. Vykon by mal byt prave ze 123kw podla mna. kw je len jedna jednoznacna jednotka, ale ak to niekto prepocitava raz zo 167 a raz 163koni dopracuje sa pouzitim rovnakeho cisla (jedno z toho nespravneho) k rozdielnym kw. Koho to blizssie zaujima mozem uviest prepoctove vztahy.

AKCZ:zadny stierac tam nebol a neviem co bol dovod, osobne si myslim ze to niekto ulomil a byvaly majitel to len zaslepil, zrejme to budem riesit (ak mate niekto motorcek mam zaujem), mam rad origo vzhlad, anteny si tiez mozete vsimnut ze divne stoji:-) to je VW group, ta uz je vymenena, kupil som origo novu v Peugeote, vymena je vdaka tomu ze je vpredu krasne jednoducha (len sa vybere lampicka osvetlenia a je pristup:-)

[upravil dne 6/2/09 pug]

Odesláno

podvozok j etam teraz Weitec Hicon GT - vyskovo stavitelny, ale dem ho menit kedze uz ma nieco nabehane a chcel by som nieco \"racingovejsie\" Weitec ak ma niekto zaujem moze byt na predaj za cca 3tis Kc komplet

Odesláno

s tim oznacenim je to tak trosku bordel.. :) taky jsem mel pri koupi emblem S16..

kolik ma ten Weitec nabehano ze uz jde pryc?? vic racingovejsiho, copak?? Ja jsem premyslel o koni tlumicich, zatim bez pruzin, snizovat se mi moc nechce..

Odesláno

Koni Sport (zlte) je prave najpravdepodobnejsia alterantiva ze objednam. resp u zsom mal objednane Koni sport kit (aj s pruzinami) ale prisla mi odpoved ze sa to akurat pre Gti6/S16 nerobi. Su aj ine alternativy, v UK kde je velka komunita gti6 a klub 306gti6.com su velmi rozsirene a oblubene Bilstein B8+Eibach Pro kit, pochvaluju si tiez KW V1-V3 (najrozsirenejsi aje V2) a dost ludi pouziva Avo Coilovery, osotne ma velmi nezaujima (GAZ, Spax....a niekde na konci V-max...) - tuto kategoriu ludia co jazdia hodne na tzv Track days na okruhy uz neodporucaju. To je skor parketa pre stylistov. mam aj slusnu ponuku na B8+Eibach od clena 306gti6 clubu Milesa ale doprava (150Libier) to dostane do cien kde uz zacinaju pouzitelne Coilovery, inak by som siel do toho. Este zvazujem KW-cko keby bola V2 o nieco lacnejsia ako je siel by som do nej (ma inak Koni tlmice a pruziny identicke ako mam na Weitecu)-to aj v UK chvalia a to oni moc nemecke veci nemusia. J ato mam teraz vpredu dole cca 30-40mm a vdaka tomu ze 30-ka ma kratke previsy s tym neni nikde problem, kusok ma previezol v sovjej 306Gti clen fora (306gti) ktory ma vpredu -60mm a tiez nebol problem ani na retarderoch. Inak aj na tom Weitecu je to v zakrutach stabilnejsie pri vacsich rychlostiach a podvozok ma rychlejsie reakcie na volant. len PP tlmic neni v najlepsej kondicii, stacilo by do toho sic evymenit tzv patronu (Alko Sport) ale aj tak neviem nemam rad take veci ako Weitec. Proste ludia co jazdia vrchy a okruhy to nepouzivaju. Neni to spatne ale co som jazdil s Koni+HR sa to neda zrovnavat a mam pocit ze to ani tolko nevydrzi (tlmice). Este rozmyslal ci si Weitec nenechat ako zalohu a kvoli pruzinam. Pruziny su totiz tie iste ako v KW Variant 2, dokonca maju aj to iste oznacenie (KW 170 60 a predpruziny KW 80 20 60, PUR dorazy maju na sebe tiez KW) a kedze KW V2 su tieto pruziny+ Zlte Koni-vyskladal by som si vlastne to iste len by to nemalo vpredu nastavovanie vysky (to mi nejak neprekaza) a nemalo na sebe ziarive nalepky KW (to mi prekaza uplne najmenej:-). alebo este sa predava repas kit ku KW2 co su vlastne zadne tlmice Koni+patrony ktor eje mozne (overim este ) by pasli miesto tych co tam su. Tym padom by som mal 100% funkcne KV2. Ta stoji cez 1000EUR a patrony +zadok odhadujem ze vyjdu tak max do 400EUR.

Odesláno

inak by som sa vobec nepozastavoval nad trojitym oznacenim toho isteho auta, stale je to len obchodne oznacenie. (Rally nepocitam ta je ina vybavou). Moje byvale auto malo oznacenie pre niektore EU trhy Nissan Primera GT, pre GER - Nissan Primera Top Sport a pre USA to bolo Infinity G20:-) . Je to obvykle

Odesláno
Původně zaslal: pug

Koni Sport (zlte) je prave najpravdepodobnejsia alterantiva ze objednam. resp u zsom mal objednane Koni sport kit (aj s pruzinami) ale prisla mi odpoved ze sa to akurat pre Gti6/S16 nerobi. Su aj ine alternativy, v UK kde je velka komunita gti6 a klub 306gti6.com su velmi rozsirene a oblubene Bilstein B8+Eibach Pro kit, pochvaluju si tiez KW V1-V3 (najrozsirenejsi aje V2) a dost ludi pouziva Avo Coilovery, osotne ma velmi nezaujima (GAZ, Spax....a niekde na konci V-max...) - tuto kategoriu ludia co jazdia hodne na tzv Track days na okruhy uz neodporucaju. To je skor parketa pre stylistov. mam aj slusnu ponuku na B8+Eibach od clena 306gti6 clubu Milesa ale doprava (150Libier) to dostane do cien kde uz zacinaju pouzitelne Coilovery, inak by som siel do toho. Este zvazujem KW-cko keby bola V2 o nieco lacnejsia ako je siel by som do nej (ma inak Koni tlmice a pruziny identicke ako mam na Weitecu)-to aj v UK chvalia a to oni moc nemecke veci nemusia. J ato mam teraz vpredu dole cca 30-40mm a vdaka tomu ze 30-ka ma kratke previsy s tym neni nikde problem, kusok ma previezol v sovjej 306Gti clen fora (306gti) ktory ma vpredu -60mm a tiez nebol problem ani na retarderoch. Inak aj na tom Weitecu je to v zakrutach stabilnejsie pri vacsich rychlostiach a podvozok ma rychlejsie reakcie na volant. len PP tlmic neni v najlepsej kondicii, stacilo by do toho sic evymenit tzv patronu (Alko Sport) ale aj tak neviem nemam rad take veci ako Weitec. Proste ludia co jazdia vrchy a okruhy to nepouzivaju. Neni to spatne ale co som jazdil s Koni+HR sa to neda zrovnavat a mam pocit ze to ani tolko nevydrzi (tlmice). Este rozmyslal ci si Weitec nenechat ako zalohu a kvoli pruzinam. Pruziny su totiz tie iste ako v KW Variant 2, dokonca maju aj to iste oznacenie (KW 170 60 a predpruziny KW 80 20 60, PUR dorazy maju na sebe tiez KW) a kedze KW V2 su tieto pruziny+ Zlte Koni-vyskladal by som si vlastne to iste len by to nemalo vpredu nastavovanie vysky (to mi nejak neprekaza) a nemalo na sebe ziarive nalepky KW (to mi prekaza uplne najmenej:-). alebo este sa predava repas kit ku KW2 co su vlastne zadne tlmice Koni+patrony ktor eje mozne (overim este ) by pasli miesto tych co tam su. Tym padom by som mal 100% funkcne KV2. Ta stoji cez 1000EUR a patrony +zadok odhadujem ze vyjdu tak max do 400EUR.

koukam ze si to uz docela studoval, utvrdil si me v tom ze pujdu do Koni, u pruzin si ale nijak jistej nejsem.. klub 306gti6.com znam, obcas tam zajdu ale ma anglictina na tom neni upne nejlip, takze nastava pouziti prekladace a tam je to nekdy s textem trosku kostrbate.. :)

[upravil dne 7/2/2009 Béďa]

Odesláno

Miki co spomina ze zivotnost je tak 10tis km, tak mysli 10tis zavodnych km, jazdil na Saxe VTS velmi uspesne KW Berg cup a nejake slalomy, tento rok stavia nove auto tentoraz uz vysloveny special pre E1 2000 kategoriu (tiez Saxo).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...