AnotherOne Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Tie skrutky sa uchycujú do podložky alebo krížom až do náboja? Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 a ty elektrony mají dosedací plochu rovnou nebo kuželovou,protože já mám na origo kolech rovnou dosedací plochu a tam musí být jiný šroub než na elktronech kde je kužel Citovat
AnotherOne Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Závit ti dal čakom, dĺžka o 2cm viac ako máš teraz, dosadacia plocha podľa elektrónu, pravdepodobne kužeľ, origo majú rovnú. Citovat
jarco623 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 nemam sajnu aku plochu,mate na mysli takze napisem to rovno,mal som origo el. 15 z peugeotu r.v.2000 som mal havariu a kupil som 16 kosei zurich maju tam et 38 a mam aj podlozky 2cm, a dali mi aj sruby co je vsetko ok,ale sa mi zdaju dlhsie ako co mam na origo. a chcem tam dat bezpecnostne sruby ci moze kupit klasicke bezpecnostnostne sruby ako pisal cakom,alebo ine nejake extra dlhe, uz neviem vseliako som spekuloval,ale neviem ako mozu byt sruby na kosei zurich dlhsie ako pri origo,je koliesa maju sediet tak isto ako tie origo .inak cakom mas krasne auto!!! celu tvoju pracu mam prezretu,a klobuk dole!! Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 nemam sajnu aku plochu,mate na mysli takze napisem to rovno,mal som origo el. 15 z peugeotu r.v.2000 som mal havariu a kupil som 16 kosei zurich maju tam et 38 a mam aj podlozky 2cm, a dali mi aj sruby co je vsetko ok,ale sa mi zdaju dlhsie ako co mam na origo. a chcem tam dat bezpecnostne sruby ci moze kupit klasicke bezpecnostnostne sruby ako pisal cakom,alebo ine nejake extra dlhe, uz neviem vseliako som spekuloval,ale neviem ako mozu byt sruby na kosei zurich dlhsie ako pri origo,je koliesa maju sediet tak isto ako tie origo .inak cakom mas krasne auto!!! celu tvoju pracu mam prezretu,a klobuk dole!! děkuji:mad: tou dosedaci plochou je namysli to že origo kola maji rovnou dosedací plochu a šroub kterej má na somě podložku. pak máš ješte plochu kuželovou a kulovou. ty koseie budou mít určitě kuželovou. a delku bych vzal takovou jakou máš ty dlouhý šrouby k podložkám. Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 len neviem ake sruby treba kupit ked kupim tie co si pisal 12x1,25, tak mi budu sediet aj cez podlozky? ci nebudu kratke,lebo ja neviem najst take dlhe bezpecnostne sruby a este na teba jedna otazka cakom! ako si urobil ten predny naraznik? to si spojil 2ks origo narazaniky so 406? Citovat
čakom Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 len neviem ake sruby treba kupit ked kupim tie co si pisal 12x1,25, tak mi budu sediet aj cez podlozky? ci nebudu kratke,lebo ja neviem najst take dlhe bezpecnostne sruby a este na teba jedna otazka cakom! ako si urobil ten predny naraznik? to si spojil 2ks origo narazaniky so 406? máš doma dlouhý šrouby k těm podložkám? jj vzal jsem dva narazníky rozřezal jsem je a svařil. Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Nazdar...presne take ake zhanas som teraz kupil... Ak chces napis Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Aby som len nekecal... Tak taketo sroby to potrebujes: M12*1.25*50 Este musis upresnit dosadaciu hlavu, to zalezi od kolesa. A ja som kupil tu: http://www.podlozky.wbs.cz/Srouby.html Cena viac ako privetiva Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 ano mam tieto sruby doma,ale niesu bezpecnostne, a su dlhe cca 5cm,a este som nevidel take dlhe bezpecnostne sruby, a skade si ich kupil?a cena? a ake maju oznacenie 12x1,25???? to asi sedi tie cisla ale dlzka uz som rozmyslal aj tak ze kupim kratke bezpecnostne sruby a tie co mam dlhe tak odrezem hlavicky a dam zavarit,ale asi to je hlupost neviem . Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 y2k presne take sruby mam!! a chcem take ale bezpecnostne!! ten prvy obrazok!! ale neviem zohnat take ale bezpecnostne Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 y2k presne take sruby mam!! a chcem take ale bezpecnostne!! ten prvy obrazok!! ale neviem zohnat take ale bezpecnostne Aha to sorac....som prehliadol to ze bezpecnostne... No tie budu kapanecek drahsie.... Inak ak sa smiem spytat...oplati sa to tie bezpecnostne? Tu nejake maju: http://www.kolesa.sk/index.php?PageID=25&KolesaProductID=11302 Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 vies je lepsie tam mat bezpecnostne akoze nieje problem ich dat dole,robota cca 5minut a su prec,ale predsa to trosku zdrzi zlodeja a trosku sa bojim dat elektorny a bezpecnosnte aby som nedaval lebo skoda ked mi ukradnu kolesa Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 vies je lepsie tam mat bezpecnostne akoze nieje problem ich dat dole,robota cca 5minut a su prec,ale predsa to trosku zdrzi zlodeja a trosku sa bojim dat elektorny a bezpecnosnte aby som nedaval lebo skoda ked mi ukradnu kolesa No ja som tiez rozmyslal nad tym....ale asi sa to neoplati...a este ked maju taku cenu. Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 ja teraz neviem,ale ta cena ma trosku odraza,ale musim to kupit lebo ja nechcem len tak aby mi niekto ukadol el!! to mi velmi nastvalo a nedam niekomu zadarmo elektorny:grr Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 pozri si tuto stranku nasiel som bezpecnostne sruby http://www.mkkosa.cz/kategorie/podlozky_kol_-_srouby/pojistne_srouby_+_matky.92 Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Si myslim...ako si uz sam napisal, ze tie bezpecaky prilis nezabrania zlodejovi ked uz. No aj mna ta cena odradza....uvidime este....kazdopadne ak niekde zozenies pripadne lacnejsie daj vediet Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 ja som ti uz nasiel ale cena je cz,ale nevadi aj tak to bude lacnejsie ako v sr lebo tu uz nevedia kolko pytat!! Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 ja som ti uz nasiel ale cena je cz,ale nevadi aj tak to bude lacnejsie ako v sr lebo tu uz nevedia kolko pytat!! Hod link...pripadne info... Ak by si chcel usetrit trocha na zasielke z CZ daj vediet... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.