stres3dcz Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 zdary mam problem od ty doby co jsem to koupil s prasklim tesneni pod hlavou se mi zda ze mam velkou spotrebu jeste jsem nemeril ale odhadem 8-12L. Na vanoce novy rozvody tesneni pod hlavou, filtry(vzduch olej palivovej), olej, svice. Co mi vadi - kamos prijde otoci klickem a hned i za studena start hnedka, me se to musi tututututu a pak chytne, ale za tepla je to v pohode... Taky kdyz treba jedu a ma to treba jen jeste 70-80°C tak pri rozjezdu drzim plyn otacky treba kolem 2-2.5 tisic a najednou jak se rozjizdim se to zahlti skytne (proste najednou skub) a kdyz to nehccipne tak sem rad... davam vic plynu a je to ok, jeste treba se mi stava ze pridam na 4 pridal plyn a kdyz byli otacky pod 2000 tak to jakobvy zavahalo(takovy zakuckani - zvlast kdyz dam jen malo plynu)) a pak az pridalo - tady bych mel podezreni na potenciometr. To mi ale nejak furt nesedelo a kdyz sem dneska kouknul na svicky byli cerny jak uhel, z boku trosku dobela, izolator je jen opalenej ze strany kudy tam prijde palivo (moje domenka ) jinak je bilej... Teplota bezna je kolem 90, kdyz prijde kopec a vezu par lidi(nebo na to trosku slapnu) tak to dojde za chvilku na prvni carku po 90 - to jak kdy, ted jsem jezdil a slo to treba jen tak do pulky mezi nima. Rozhodne ale nemam pod 90, jen kdyz mi sepne termostat ale za chvilku je tam hned 90, mechanik ho asi nemenil ale mel by bejt dobrej. K ani nic podobnyho mi neblika, akorat to proste zere tak ted babo rad je to lambda (motor kdx 1994) - 4dratova nebo snad ten potenciometr - muzu ho rozebrat nebo bych to rozladil? Ceho jsem se jeste vsiml - chybi mi tam hadice od plechu od svodu k sani - na rychlejsi ohrev ale i u vyhratyho motoru mi jde tou hadickou furt podtlak takze to nasava tou dirou od motoru misto z masky - tak sem to ted vecer odpojil a zacpal sroubem. Jeste tam vede jedna podtlakova hadicka(z airboxu) do takovyho tecka vedle odvetrani od ventilu, k cemu je ta hadicka? Taky plastovej spoj mezi filtrem a vstrikem byl nehorazne zasranej - uplne polepeny steny vypadalo to jak prach s olejem melo to fakt treba 1mm a zdalo se mi ze vstrik je zahazenej od oleje ale to nevim jestli to nebylo zpusobeny tim jak bylo praskly to tesneni... Po dalnici ve 3 160kmh plyn na podlaze a nic.. uz se ji nechce pritom kamos ma to samy a kdyz sem jel na moto vedle nej jeli sme 200!! Kola pribrzdeny asi nejsou po jizde jsou studeny. Poradte po cem mam jit jako prvnim... Az bude cas tak zkusim vyblikat zavady pres konektor na zem:papa [upravil dne 5/2/09 stres3dcz] Citovat
stres3dcz Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 takze po dlesi projizdce je to asi tak - ze zacatku docela jede ale jakmile jedu delsi trasu a vic se ohreje jakoby ztracela vykon. sundani vicka od nadrze nepomohlo. Dneska jsem si vyblikal zavady nebyla tam zadna, svicky zleva - cerna bila bila cerna - ze by neco se zapalovanim? tak sem prostrikal vsechny konektory a uvidime:) mohlo by tohle zpusobovat spatny teplotni cidlo? nevite kolik ohm ma mit pri nejaky teplote treba? Nebo uz mozna lambda ukazuje bludy:myslim ma to nalitano 170tis. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: stres3dcz zdary mam problem od ty doby co jsem to koupil s prasklim tesneni pod hlavou se mi zda ze mam velkou spotrebu jeste jsem nemeril ale odhadem 8-12L. Na vanoce novy rozvody tesneni pod hlavou, filtry(vzduch olej palivovej), olej, svice. Co mi vadi - kamos prijde otoci klickem a hned i za studena start hnedka, me se to musi tututututu a pak chytne, ale za tepla je to v pohode... Taky kdyz treba jedu a ma to treba jen jeste 70-80°C tak pri rozjezdu drzim plyn otacky treba kolem 2-2.5 tisic a najednou jak se rozjizdim se to zahlti skytne (proste najednou skub) a kdyz to nehccipne tak sem rad... davam vic plynu a je to ok, jeste treba se mi stava ze pridam na 4 pridal plyn a kdyz byli otacky pod 2000 tak to jakobvy zavahalo(takovy zakuckani - zvlast kdyz dam jen malo plynu)) a pak az pridalo - tady bych mel podezreni na potenciometr. To mi ale nejak furt nesedelo a kdyz sem dneska kouknul na svicky byli cerny jak uhel, z boku trosku dobela, izolator je jen opalenej ze strany kudy tam prijde palivo (moje domenka ) jinak je bilej... Teplota bezna je kolem 90, kdyz prijde kopec a vezu par lidi(nebo na to trosku slapnu) tak to dojde za chvilku na prvni carku po 90 - to jak kdy, ted jsem jezdil a slo to treba jen tak do pulky mezi nima. Rozhodne ale nemam pod 90, jen kdyz mi sepne termostat ale za chvilku je tam hned 90, mechanik ho asi nemenil ale mel by bejt dobrej. K ani nic podobnyho mi neblika, akorat to proste zere tak ted babo rad je to lambda (motor kdx 1994) - 4dratova nebo snad ten potenciometr - muzu ho rozebrat nebo bych to rozladil? Ceho jsem se jeste vsiml - chybi mi tam hadice od plechu od svodu k sani - na rychlejsi ohrev ale i u vyhratyho motoru mi jde tou hadickou furt podtlak takze to nasava tou dirou od motoru misto z masky - tak sem to ted vecer odpojil a zacpal sroubem. Jeste tam vede jedna podtlakova hadicka(z airboxu) do takovyho tecka vedle odvetrani od ventilu, k cemu je ta hadicka? Taky plastovej spoj mezi filtrem a vstrikem byl nehorazne zasranej - uplne polepeny steny vypadalo to jak prach s olejem melo to fakt treba 1mm a zdalo se mi ze vstrik je zahazenej od oleje ale to nevim jestli to nebylo zpusobeny tim jak bylo praskly to tesneni... Po dalnici ve 3 160kmh plyn na podlaze a nic.. uz se ji nechce pritom kamos ma to samy a kdyz sem jel na moto vedle nej jeli sme 200!! Kola pribrzdeny asi nejsou po jizde jsou studeny. Poradte po cem mam jit jako prvnim... Az bude cas tak zkusim vyblikat zavady pres konektor na zem:papa [upravil dne 5/2/09 stres3dcz] Sorry, s probleme ty neporadim ale neda mi to ... s 1.4 kou 200 km/h ??? To je scifi, a ani zdaleka ty neverim. Sou tu plne tema na to kolko sa da 1.4 kou jet, a 200 tak mozna s kopecka dolu ... Urcite ne se seriovou 1.4 kou ... Citovat
stres3dcz Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 na gsx 600f jsem mel na tachecu 205 mistama 210 - kdyz to bylo treba trosku z kopecka. on ma oproti me multibod striky a taky sem se povsimnul chladice velkyho jak neco a pritom klimu nema:myslim mozna mu praskly tesneni pod hlavou zvysilo vykon [upravil dne 8/2/09 stres3dcz] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Ja mam 1998 cku 1.4, motor ma najeto origo 63000km, a maximalku ktere sem sam neveril byla neco cez 180, totizto jen po tu rychlost mam tachometr. Kdyz si vyhladas, v sekci 306 byla tema na maximalky, a byla tam pouze jedna 200 km/h ale ta byla s pekneho kopecka... Inac v te dobe kdy sem to skousel sem mal i ja tesneni pod hlavou v pecku... Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Tak aj ja trochu OT, ale ja mam 1.4i break a max som isiel kusok cez 180 na D1, ale uz som citil ze by motor umrel...konstrukcne rychlost je 165km/h, ta je uplne v pohode, vacsinou chodim tak nejak (ked som sam:roker)... Citovat
stres3dcz Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 hele slysel jsem ze je mozne odpojit odvetrani od ventilu (z vika) a misto toho tam dat malej filtrik, diru do airboxu zaslepit - nevadi to? Jde mi hlavne o to ze to bylo cely zajeteleny od oleje tak timhle se tomu da predejit ne? Zejtra stim po delsi dobe zase pojedu, pokud se to nezlepsi rozeberu strik a pokusim se to nejak vycistit snad to nepohnojim vic nez to je Na motorce jsem ukociroval 4 karbose vcetne synchronizace tak snad to nebude problem jsou tohle dobry svicky? eyquem rfn58lz Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 jestli jsou dve svicky cerny a dve svicky dobry, pak bude spatna zapalovaci civka, nekde bude nejspis probita, zkus to v noci nastartovat a podivat se na ni potme, jestli tam budou behat modre jiskricky tak je to jasny Citovat
stres3dcz Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 no mechanik mi tam menil jeden kabel a ten je se da rict jinej - ze tam uplne nesedi ta guma na valec u svicky ani u civky tak zkusim kouknout na tohle tam koupim novy kable je mozny ze by treba ta probijeci civka zvysovala spotrebu? Citovat
stres3dcz Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 tak po vymene kabelu jsou vsechny svicky stejne opaleny - do sediva, okolo cerno. jezdim s lehkou nohou jen tak naslapavam plyn, brzdim motorem a stejne mi to zere 12L? cim to muze byt?? problem s teplotou zmizel nechapu to ubyla mi voda tak pulka nadrzky a najednou misto 90 mam teplotu furt pod 90 pritom to topi furt stejne zkusim promerit teplotni cidla jestli to neni tim... edit: jeste me furt trapi studeny starty - startuju startuju toci treba 5sekund a nic. zkousim znova po par otocenich chytnea to takovym stylem jakoze se to jakztakz roztoci nejdriv maly otacky az pak to vylitne na 1100. stejne tqak obcas teply starty - tocim tocim prestanu tocit a ono to chytne - snad maly otacky starteru nebo vybita baterka fakt nvm... co mam jeste na srdci - odpojil sem elm. odvzdus. ventil nadrze, po kratky jizde mi sycelo neco pod autem skoro jak bomba:D tak sem otevrel vicko ted nevim asi si to ufouklo (spis nez nasalo). motor snad bezel lip i kdyz mozna to byla sugesce, zase sem to pripojil protoze bylo slyset jak mi to prisava vzduch kdyz je to zavreny - to by mohl byt problem. po pripojeni to sice nesyci ale motor bezi uplne jinak poklesnou mu otacky - to bude asi tim prisavanim ze? [upravil dne 5/4/09 stres3dcz] Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ja mam 1998 cku 1.4, motor ma najeto origo 63000km, a maximalku ktere sem sam neveril byla neco cez 180, totizto jen po tu rychlost mam tachometr. Kdyz si vyhladas, v sekci 306 byla tema na maximalky, a byla tam pouze jedna 200 km/h ale ta byla s pekneho kopecka... Inac v te dobe kdy sem to skousel sem mal i ja tesneni pod hlavou v pecku... ha to sem byl já aje byl to kopec jako kráva..... Jinak po dálnici 185 gps a 195 tacho.... Citovat
dolly1010 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Mám stejnej motor a takhle rychle to auto nepadá ani z útesu Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Mám stejnej motor a takhle rychle to auto nepadá ani z útesu přísahám bohu bylo to z kopce jak máš z hory sv. Šebestiána do chomutova..... Kdo zná ví..... A to druhý bylo v německu Citovat
stres3dcz Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 ja s kamosem sme jeli po dalnici bylo to nekde pred plzni pred tunelem jeste tam nekde:super btw ted sem koukal na auti a pri promerovani cidla vedle termostatu - ten na termostatu je ok (zelenej konektor) sem zjistil ze ten vedle s modrym konektorem ma odpor nekonecno takze zrejme preruseno... pokud se nepletu tak je to cidlo pro ridici jednotku a ten na termostatu je na teplotu na budiky protoze to mi facha normalne... uvidime po vymene jestli mi klesne spotreba ale nechapu ze mi diagnostika nevyblikala zadnou zavadu:grr [upravil dne 5/4/09 stres3dcz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.