Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcu hrozne moc podekovat cloveku jmenem Petr jelinek, ktery dokazal obetovat trosku sveho volneho casu a zprovoznil mi moji stranku. Timto se zavazuji pred vsemi svedky, ze az se s nim potkam nekde na srazu ma u me odmenu, pravdepodobne horkou, protoze tu sladkou by asi nechtel :-)))))))!!!!!!!

Cely zhavy si neco kupovat!!!

Ja ¨znam taky jednu stranku http://www.serials.ws/

no a tam, kdyz je potreba oblbnout nejaky ten shareware se dopéatrate pomoci. Nemusim asi popisovat jak :-))

Jste fakt hodni, ze jste mi prominuli ten muj debilne napsany prispevek.

Ahojky Lukas

Budu co nevidet pridavat nejake fotky tak mi drzte palce.

mimochodem bude tam zimni bouracka, kdyz me skoda 120 proletela levym bokem a kvuli ktere mam ted auto jake je. Hnusny lak a vypada jak sadrova noha. protoze nemam prachy na lak :-(

Odesláno
Chcu hrozne moc podekovat cloveku jmenem Petr jelinek, ktery dokazal obetovat trosku sveho volneho casu a zprovoznil mi moji stranku. Timto se zavazuji pred vsemi svedky, ze az se s nim potkam nekde na srazu ma u me odmenu, pravdepodobne horkou, protoze tu sladkou by asi nechtel :-)))))))!!!!!!!

Rádo se stalo. Až budeš přidávat ty další fotky, tak se zase ozvi a dáme to nějak dohromady.

A odměnu si nech. Kvůli ní jsem to nedělal. Ale pivko si dáme, až se sejdem.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...