lkr@cbox.cz Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Chcu hrozne moc podekovat cloveku jmenem Petr jelinek, ktery dokazal obetovat trosku sveho volneho casu a zprovoznil mi moji stranku. Timto se zavazuji pred vsemi svedky, ze az se s nim potkam nekde na srazu ma u me odmenu, pravdepodobne horkou, protoze tu sladkou by asi nechtel :-)))))))!!!!!!! Cely zhavy si neco kupovat!!! Ja ¨znam taky jednu stranku http://www.serials.ws/ no a tam, kdyz je potreba oblbnout nejaky ten shareware se dopéatrate pomoci. Nemusim asi popisovat jak :-)) Jste fakt hodni, ze jste mi prominuli ten muj debilne napsany prispevek. Ahojky Lukas Budu co nevidet pridavat nejake fotky tak mi drzte palce. mimochodem bude tam zimni bouracka, kdyz me skoda 120 proletela levym bokem a kvuli ktere mam ted auto jake je. Hnusny lak a vypada jak sadrova noha. protoze nemam prachy na lak :-( Citovat
Petr605 Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Chcu hrozne moc podekovat cloveku jmenem Petr jelinek, ktery dokazal obetovat trosku sveho volneho casu a zprovoznil mi moji stranku. Timto se zavazuji pred vsemi svedky, ze az se s nim potkam nekde na srazu ma u me odmenu, pravdepodobne horkou, protoze tu sladkou by asi nechtel :-)))))))!!!!!!! Rádo se stalo. Až budeš přidávat ty další fotky, tak se zase ozvi a dáme to nějak dohromady. A odměnu si nech. Kvůli ní jsem to nedělal. Ale pivko si dáme, až se sejdem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.