wooody Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 lidi pudou usadit na 306tou bezraminkovy sterace z fabie??? tydle moje mi uz odhazej a meme jedny doma... ale myslim komplet cely, ne jenom tyraminka co sou na skle... Citovat
309GT Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Prodávají se na všechna auta,myslím že jsou to Bosch Aerotwin....jsou sice docale drahý ale vydržej dost... Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 no pokud jsou stejne delky ramen, maji stejny tvar a stejny prumer otvoru kterym se nasazuji na osicku steracu na aute, tak asi pujdou, ale pochybuju ze ty rozmery budou sedet, takovyhle pokusy myslim ze nikdo moc nedela, ale nic ti nebrani, to zkusit, pokud mas ty ramena doma, tenhle dotaz trochu nechapu jinak proc si proste nekoupit stiratka ktery tam patri a delat nejake experimenty ? Citovat
wooody Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 protoze ty bezraminkovy vypadaj dobre..... a nechce se mi to zbytecne rozebirat.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 rozmery nebudou sedet a i nastavec bude jinej.... zkousel jsem to ze superba Citovat
jarajarda Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: wooody protoze ty bezraminkovy vypadaj dobre..... a nechce se mi to zbytecne rozebirat.. Přehoď si jenom stírátka, proč celý ramena proboha.. Citovat
jarajarda Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Jo v Globusu mají sice neznačkový, ale funkční lištový stěrače a jeden vychází cca 180Kč a maximální spokojenost:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.