Pazoutak Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Jaky mate zkušenosti s palivovým filtrem na LPG? Jak často měnit? Mam ho tam 2.5 roku a už nějakou dobu mi to v určitých otáčká škube a dusí se to, ale jen když je to na plyn. Muže to byt tim filtrem? A kolik zhruba stojí? Díky moc za opovědi:roker Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 kterej myslis, filtru je tam vice, ale pro vsechny obecne doporucuji cca 20 000km nebo pri pravidelne kontrole tesnosti ktera se ma delat kazdy rok ja tuhle menil vlozku na filtru plynne faze cca po 25 000km a bylo tam docela dost bordelu. Filtr kapalne faze na vstupu do vyparniku jsem taky parkrat menil a tam toho bylo jeste vic. Citovat
Pinďa Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Ferry kterej myslis, filtru je tam vice, ale pro vsechny obecne doporucuji cca 20 000km nebo pri pravidelne kontrole tesnosti ktera se ma delat kazdy rok ja tuhle menil vlozku na filtru plynne faze cca po 25 000km a bylo tam docela dost bordelu. Filtr kapalne faze na vstupu do vyparniku jsem taky parkrat menil a tam toho bylo jeste vic. Souhlasím s Ferrym, taky jsem to tak prováděl (vždy na STK a EMISE). Malý fitr tekuté fáze. [upravil dne 4/2/09 Pinďa] Citovat
Pinďa Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 A plynné fáze (stříbrný váleček) s DGI vstřikovačem (černý hranatý). [upravil dne 4/2/09 Pinďa] Citovat
Pazoutak Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 A mužu ten filtr vyměnit sám nebo to mam nechat na plynařskej servis? Já mam sekvenční vstřikování a našel sem jen ten stříbrnej válcovej filtr, kterej nejspíš neni rozebiratelny:bojim Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 ten stribrnej se dela bud rozebiratelny nebo jednorazovy, ktery se pak vyhazuje a da se novej, ja jsem si koupil rozebiratelny v eshopu na www.fedorauto.cz a rovnou jsem si k nemu objednal i nekolik nahradnich vlozek, ten si cistim a menim sam, u toho filtru na vyparniku, tam je to slozitejsi, je treba tam davat pozor na tesneni, ktery kdyz se znici, spatne se shani. Po jakekoliv montazi je pak potreba zkontrolovat minimalne mydlovyma bublinama tesnost vsech spoju - vseobecne asi takhle, vsechny zasahy na LPG systemu by mel delat skoleny technik v servisu, ty bys do toho nemel zasahovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.