wooody Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 lidi vedeli ste ze existuje jeste jeden pc???? http://www.peugeotclub.eu/ Citovat
oni Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 ver,ze vedeli a plno z nas tam je taky registrovanejch,ale vuci nasemu sou to mlika (bez urazky) Citovat
Neon Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: wooody lidi vedeli ste ze existuje jeste jeden pc???? http://www.peugeotclub.eu/ To neni club -> je to v podstate jenom domena .... A jeden typ nasekal domeny na vsechny znacky. Ale je to bez urovne, schvalne si tam procti diskuzi Citovat
oni Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: wooody lidi vedeli ste ze existuje jeste jeden pc???? http://www.peugeotclub.eu/ To neni club -> je to v podstate jenom domena .... A jeden typ nasekal domeny na vsechny znacky. Ale je to bez urovne, schvalne si tam procti diskuzi jj presne tak. staci dole kliknout na ty tri auticka a ste u jakykoli znacky vozu! Citovat
wooody Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 jj uz sem koukal, je to tam tezce ubohy jako.... Citovat
antal Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Je tam apsolutne mrtvo!Niektorych ludi(nováčkov) je mi až luto ako tam potrebuju poradit a nič,len same:blablabla Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 občas se taky kouknu,zjistim,že je všechno tak jak bylo před tejdnem,a už tam zase nejsem,a stejně,nejrači sem tady,tady se mi líbí,každou chvilku se tady něco děje,sem tam se někdo vyprudí,začne se to hádat...........:potlesk Citovat
čakom Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? lepšího? tak tam není nic lepšího. ja tam koukám jen když se nudím;) Původně zaslal: oni copak se stalo?? myslím že tam byl nějakej problém s nazvem srazu:myslim pokud je to ono. [upravil dne 3.2.2009 čakom] Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: oni copak se stalo?? Asi tak Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? lepšího? tak tam není nic lepšího. ja tam koukám jen když se nudím;) No ,tak jestli se tady nudíš,tak to už nevim,:myslimtady se snad ani nudit nejde:D Citovat
čakom Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? lepšího? tak tam není nic lepšího. ja tam koukám jen když se nudím;) No ,tak jestli se tady nudíš,tak to už nevim,:myslimtady se snad ani nudit nejde:D tady neni nuda. tady nestihám ani číst všechny přispěvky:) ale někdy v noci je tu mrtvo. Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? lepšího? tak tam není nic lepšího. ja tam koukám jen když se nudím;) No ,tak jestli se tady nudíš,tak to už nevim,:myslimtady se snad ani nudit nejde:D tady neni nuda. tady nestihám ani číst všechny přispěvky:) ale někdy v noci je tu mrtvo. Tak ,jako co se tady dějě nebo neděje v noci,to opravdu nevim,poněvač to už chrápu:D Citovat
čakom Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak ,jako co se tady dějě nebo neděje v noci,to opravdu nevim,poněvač to už chrápu:D ja někdy ne. Citovat
Petasiki Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Je pravda, že jsem se tam taky registrovala. Nevěděla jsem, kterej klub je lepší.... a teda první odezva nastala až po pár dlouhých dnech... Zato tady mě čekalo parádní přivítání skoro okamžitě a moc milí lidičky! Takže bylo jasný, kde zůstat:aut Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Je pravda, že jsem se tam taky registrovala. Nevěděla jsem, kterej klub je lepší.... a teda první odezva nastala až po pár dlouhých dnech... Zato tady mě čekalo parádní přivítání skoro okamžitě a moc milí lidičky! Takže bylo jasný, kde zůstat:aut Jj,sem ti to hned řikal:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.