Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m na gauči už má své místo vedle mě A takhle to začíná......počkej až objeví, že nejlíp se spí v páničkově posteli:mrk Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Počkej, to není jezevčík? Nebo si děláš srandu s tou vyšlechtěnou rasou Protože jezevčík standard má mít okolo těch 13ti. Matěj má bejt podle papírů něco mezi trpaslíkem a králíkem (vsuvka pro neznalce, rozlišení jezevčíků, trpasličí, králičí)měl by mít kolem 5ti kg, ale taky nám kapánek přerostl:D To vížeje,ale takle vždycky dovedu švagříka nas....,je prostě hoooodně velikej,ale to taky asi dělá ta dlouhá srst,ale že je opravdu těžkej a že má 13kg,to je pravda:D až tam k nim zase pojedem,a vzpomenu si,tak ho fotnu pořádně a celýho,ten je dlouheeeeej:D [upravil dne 3.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 no myslim že to trvat dlouho nebude je to takovej mazlik nemotornej zatím ale jak si du lehnout na gauč tak letí zamnou a to sem ho přivez o půl jedný ráno je to divoch vypadá to že bude po mě :D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal To vížeje,ale takle vždycky dovedu švagříka nas....,je prostě hoooodně velikej,ale to taky asi dělá ta dlouhá srst,ale že je opravdu těžkej a že má 13kg,to je pravda:D až tam k nim zase pojedem,a vzpomenu si,tak ho fotnu pořádně a celýho,ten je dlouheeeeej:D [upravil dne 3.2.2009 vendi.stejskal] Takže srandičky, srandičky:bacha........ i když mám takovou perličku, když byl Matěj malej (viz. můj avatar) tak si jedna paní myslela, že je to štěně dogy:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m no myslim že to trvat dlouho nebude je to takovej mazlik nemotornej zatím ale jak si du lehnout na gauč tak letí zamnou a to sem ho přivez o půl jedný ráno je to divoch vypadá to že bude po mě :D:D Kdepak štěňátka, to jsou mazlíci, ten můj prevít se už skoro nemazlí, furt by si jen hrál............i když zase mi nechybí to venčení každý dvě hodiny, to byla hrůza:o Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Krasavec .............moc krásný miláčik:super:super:super Citovat
Miss Scratch Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 No to je uzasnej nufacek¨:-))) uplne k zulibani:-))) je to stenatko se bude rozmazlovat a hejckat.-))) Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 mockrát dekuji za pochvalení až bude trošku večí tak se přijedem ukazat na sraz ted jsme odpočívali chvylku na gauči ještě pak udelám pár fotek musím se pak zeptat medi jak to bude u nej s čestným členem :D:D:D Citovat
Vopičí Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m když jsem ten francouz:D Vítej do rodiny FR-buldočků :papa Citovat
Burisek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 jj krásnej,jak říkal Švejk: On je tak škaredej až je hezkej Citovat
elton Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m jmenuje se fredík a naší řeč no nevim ale když jedem autem tak si spokojene leží a na gauči už má své místo vedle mě Teda, ten náš je taky Fredík. To bude na srazu sranda, když zavolám na svého a přiutíká tvůj. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Vendi tak ja mam asi este tezsiho mazlika :P [upravil dne 3/2/09 Lubk0] Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: dzana.m když jsem ten francouz:D Vítej do rodiny FR-buldočků :papa dekuji rád se přidám do rodiny;) Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 Vendi tak ja mam asi este tezsiho mazlika :P [upravil dne 3/2/09 Lubk0] ale peknej mazlik:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: Lubk0 Vendi tak ja mam asi este tezsiho mazlika :P [upravil dne 3/2/09 Lubk0] ale peknej mazlik:potlesk Dakujem, tiez mas pekneho. Len ten moj uz aj dost zere :D Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 tak jsme s fredíkem vyhodily kopitka na gauči a sledování telky a stala se taková nemilá udalost mladej si krapítek fouknul a je po telce a sedíme v kuchyni a v obýváku se pekne vetrá osto šest co mam říkat utnul ho pořádně :D:D Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: Lubk0 Vendi tak ja mam asi este tezsiho mazlika :P [upravil dne 3/2/09 Lubk0] ale peknej mazlik:potlesk Dakujem, tiez mas pekneho. Len ten moj uz aj dost zere :D fredák zatí jen tak pomaličku a málo ale jen co vyroste to bude likvydátor granulí Citovat
tomike Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Moja rekorderka v spotrebe granul. Ma 7 mesiacov a spapka 1kg granul za mesiac. Aj ja som pokukoval po buldockovi. [upravil dne 3.2.2009 tomike] [upravil dne 3.2.2009 tomike] Citovat
tomike Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Ma typicky terieriu povahu - tvrdohlava,ale bojujeme s tym. Inak dobre znasala aj zimne vychadzky v lese pri -10C, samozrejme dobre oblecena. Uz sa tesim ako mi v lete bude robit spolocnost pri mojej dalsej velkej vasni ( okrem aut) - hubarceni. Tesme sa, ze ich mame. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.