MirasCC Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 To je pak otázka, jakýho charakteru ta pozornost je. Jestli je to: \"Ty krávo, čum na tu káru!\" anebo: \"Ty vole, vidíš ten bastl??\" Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: MirasCC To je pak otázka, jakýho charakteru ta pozornost je. Jestli je to: \"Ty krávo, čum na tu káru!\" anebo: \"Ty vole, vidíš ten bastl??\" Míro, to´s asi neměl ... Víš, jak je autor impulzivní a vztahovačnej ... Citovat
praktik Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 neviem pochopit nemiestnu krytyku niektorych ludi ten co si upravuje auti roby to pre seba anie pre inych robyto tak ako sa to paci jemu vyjadrenie nazoru by nemalo byt take ze ..ja mam jediny patent nakrasu..:cool::P:P Citovat
carter Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 na moj vkus trocha masivny zadok, viac sa mi paci origo, ale nie je to aj tak zle, len tak dalej to praktik: trocha pravopisu by nezaskodilo Citovat
gasaxx Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: carter na moj vkus trocha masivny zadok, viac sa mi paci origo, ale nie je to aj tak zle, len tak dalej to praktik: trocha pravopisu by nezaskodilo Píše podle pravopisu... Ale Slovenskýho...:-D Citovat
kukikuk Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Tak pridavam nejake novejsi fotky;) [upravil dne 15/2/09 kukikuk] Citovat
ladosak Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Klobouk dole. Opravdu krasavec. To se ti teda povedlo:) Citovat
msoli Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 kolesa krajsie ale su dost utopene.Mal by si sa este pohrat s podlozkami aby pekne licovali s blatnikom.Myslim ze 18ky by boli este lepsie. Citovat
kukikuk Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 ladosak:Moc dik za pochvalu, to se ceni ;o) antal:Ano kola sou omnohem lepsi a take sem tu uz psal ze maji ET 25 a coupe ma mit 13 a ze sem jeste nesehnal podlozky, samozrejme ze to bude vypadat zas uplne jinak az ty kola nebudou utopeny takhle! Citovat
antal Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ako som už pisal ta farba je nadherna,ale nedal by som si ju zo strachu.A tie kolesa su omnoho lepšie ako tie predošle ale pripadaju mi nejake utopene v tých blatníkach. ...interier je naj... Citovat
antal Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 kukikuk:ospravedlnujem sa ale predošli prispevok som smazal a vložil neskor aby si mal tie foto pohromade.Netušil som že si to stihol prečitat. Citovat
ladosak Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 To je konečná, nebo budeš ještě něco dodělávat kromně těch mlhovek, myslím. já bych to už nechal tak, aby to nebylo přeplácané. Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Pekny, az na 2 veci to kridlo se tam fakt moc nehodi a ty kola mi prijdou nejaky utopeny, chce to podlozky! Citovat
Y2K Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 No uz len vedla postavit nejaku vytunenu Opel Calibra a su na nerozoznanie.... Sorac, ale to kridlo sa mi tam nehodi, kola ako pises spravis. Mne osobne sa ten svetly interier nepaci, ale to je vec vkusu samozrejme. Do toho zadneho naraznika mi chyba druha koncovka, chcelo by to duplex... Ale ak sa to vsetko tebe paci tak ako je tak je to vseetko OOKK. Este raz by som vyzdvihol vynalozenu pracu a snahu, klobuk dolu, v tom si ozaj jeden z tych the best. [upravil dne 15.2.2009 Y2K] Citovat
kukikuk Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 neni to jeste cele hotove, samozrejme ze tam prijde duplex kdyz uz sem udelal druhou diru do narazniku, akorat vsechno nemuze byt hned! Jinak jeste dopotahnu interier kuzi a dam podlozky a neco pod naraznik ;o) a pak se uvidi. Citovat
Burisek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 No teda.... fakt luxus,ty kola jsou parádní,a mě se komplet líbí.... Citovat
ladosak Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Mužu se zeptat na kolik tě vyšel lak, jestli to není tajemství? Citovat
kukikuk Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 ladosak: Vzhledem k tomu ze sem si ho delal sam tak me to vyslo na necelejch 30 tis. Jen lak stal nejakejch 7 tis, dal sem na to uz ten profesionalni, kdyz uz sem zvolil tuto barvu, neztrati to lesk a da se to krasne rozlestovat.Jinak pokud by si to chtel nekdo nechat delat tak at pocita dvojnasobek kolem 50-60 tady u nas stoji litr barvy 7900kc, v nemecku sou ceny uplne nekde jinde. [upravil dne 15/2/09 kukikuk] Citovat
carter Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 ked je to takto vcelku, tak mi ani nevadi ten zadny naraznik a kridlo, celkom to ujde (aj ked stock diely su krajsie ) hod este par foto interieru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.