MirasCC Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 V tom autě je očividně spousta práce a určitě i nemálo peněz. Kdyby se kukikuk vykašlal na flip flop, má rozdíl v povinným ručení mezi dvoulitrem a třílitrem předplacenej na deset let dopředu. A čip? Na benínovou atmosféru, nenech se vysmát. Leda by byl v plánu kompresor, či turbo (tady by na zástavbu byla místa spousta), ale to už pak taky zase trochu postrádá význam. Takže mi taky malinko vrtá hlavou, proč ne V6. Nicméně nejspíš to má být spíš auto na machrování na stojáka, než trhač asfaltu na sprintech Citovat
KUBBACHER Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Oceňuji tvou mravenčí práci, to neumí každý, líbí se mi jak sis pohrál technicky s autem - nápravy, motor, to bych si přál umět taky. Jinak se zeptám na tu barvu - jakou máš napsanou v techničáku? Citovat
kukikuk Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Burisek-asno spravve, bag spolujezdce sem vyndal a muselo se to okenko vykytovat a pak potahnput. Jinak pro ostatni: Nechtel sem proste 3litra, kdybych ho chtel, tak jeden motor me stal na zahrade a mohl sem ho tam bezproblemu soupnout, ale 2.0 mi staci a jeste k tomu mam do budoucna v planu turbo. Jinak silnice s tim opravdu trhat nechci, neni to skoda nicit takovehle auto, navic ten motor je teprve zajetej, ma najeto 67 tis ta bych byl blbej davat tam V6 kerej ma 180 neliv vice. A navic nehodlam jezdit po meste za 14 litru coz je realna spotreba po meste u tohoto auta. Tot asi vse proc v tom neni V6. Citovat
kukikuk Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 kubacher-Do technicaku me rekli ze napisou purpurove-zlata, ale z nejakeho nevysvetlitelneho duvodu napsaly jen zlata. Je to detail:roker Citovat
Kvasky Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 pěkná práce. osobně bych také vyměnil zadní nárazník a takové křídlo bych tam vůbec nedával. Barva kol mi nesedí. Zvolil bych černé... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 ze me je pekne, kola budou predpokladam stormy :-) Citovat
kukikuk Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 JJ presne tak, kola tam sou ze sedanu 17 Alutec Storm, bohuzel nejsem milionar a na vsechno prachy nejsou, ale vypada to as nima dobre...i kdyz ke kupecku proste sedej hodne paprskove, casem budou. Citovat
kukikuk Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Dekuju, zhruba 5 mesicu neustale prace ;o) Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 práce za jedna..jen tyhle laky delili a budou delit ludia na 2 skupiny...te co se líbí a tem co ne....osobne se mi tenhle lak vůbec nelíbí!!!když už flipače..tak zeleno modry nebo oranžovohnedy:roker Za barvu dávám mínus a za provedení a práci dávám 10 plusu,pac vim jake to je auto znova postavit:papa Citovat
Miss Scratch Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Dobra prace.-) barva super.-))) jen kola bych brala trochu jiny.-))) Jela jinak moc pekne.-) Citovat
Creams Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Odvedl jsi kus poctivé práce... škoda jen odstinu barvy (306swedak) ale zase je vidět kvalitně vylakovana a to se fakt musí nechat dle fotek vypadá, že člověk co ti to lakoval tak to měl v ruce, protože přeci jen flop je trošku ... ! Zadek bych zkousl jen kola co nejdříve 18,19, protože coupe ma ty lemy nafukovaci ! Jen posledni dotaz co s předkem ? je to trošku nepoměr výškově ... předek, prahy, zadek Citovat
kukikuk Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Lak je moje prace....veskera priprava. Jinak kola tam so 17 jak uz sem tu asi 4x psal . auto uz vypada jinak, sou to stare fotky! Jinak 18 ani 19 urcite ne, to by se v tom pak uz nedalo sedet....zvolil sem lepsi kompenzaci a to podlozky...zatim je shanim, jinak predek je nepomer, to uz se tu take resilo, bude to snizene a spoiler aby to bylo ve stejne vysce jako prahy a zadek ;o) Citovat
razor Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ty bláho to musela bejt dřina!!!Tak to smekám... Jediný co bych vytknul jsou kola(ale ty asi půjdou jiný co?) a přední nárazník....ten starší model měl hezčí čumák než je tenhle,ale to je jen věc názoru.... Super,Moc hezký ! Citovat
kukikuk Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Tak a uz mam zprovoznenej PP, ted uz jen vyresit to houpani motoru a budu stastnej. Jinak brzo budou nove fotky, hlavne interieru a po upravach. Citovat
Uncheget Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: kukikuk Lak je moje prace....veskera priprava. Jinak kola tam so 17 jak uz sem tu asi 4x psal . auto uz vypada jinak, sou to stare fotky! Jinak 18 ani 19 urcite ne, to by se v tom pak uz nedalo sedet....zvolil sem lepsi kompenzaci a to podlozky...zatim je shanim, jinak predek je nepomer, to uz se tu take resilo, bude to snizene a spoiler aby to bylo ve stejne vysce jako prahy a zadek ;o) A kdo ti rekl ze by se v tom nedalo sedet? ja tam mam 19 a profil 35 a naprosto v poradku a jezdim s tim kazdy den po praze Citovat
vdacny Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 mne sa to paci. farba super, palubka super(chcelo by to viacej fotiek interieru v lepsej kvalite) prahy v pohode (rozhodne to nieje tuzing) a uz to chcem videt s tymi kolesami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kridlo dozadu tam preboha ziveho ci mrtveho nedavaj! je to des! vyber si nieco mensieho. Citovat
kukikuk Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Kridlo uz tam je, a krasne tam sedi s naraznikem, dela to veci dojem sportovniho auta a me se to libi ;o), fotky budou snad v prubehu tydne, kdyz venku bude hezky, zatim to moc nevypada pac tu snezi ;o(. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 jsem zvedav na ty fotky , zatim co jsem videl se mě libi akorad ten motorovy prostor Citovat
kukikuk Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Kazdej ma hold jinej styl ;o)....co sem si zatim stihnul vsimnout, tak me auto je stredem pozornosti. Ale samozrejme kazdemu se libit nemuze:roker, ale to me take netrapi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.