MaPiv Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Hmm, divný Y2K taky jezdí město do deseti. Nevím jak MirasCC, ten má starý motor, ale tuším manuál. Já se ani v Pze nedostal nikdy víc jak k 11ti. Tak nevím ... To, že novější motor má nižší spotřebu o cca 1,5l je známé... A jen tak pro zajímavost - ve velkém TP mám napsanou spotřebu ve městě 17,2 l/100km :o Takže jsem na tom ještě výborně:D Citovat
Y2K Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: kupák Hmm, divný Y2K taky jezdí město do deseti. Nevím jak MirasCC, ten má starý motor, ale tuším manuál. Já se ani v Pze nedostal nikdy víc jak k 11ti. Tak nevím ... Troska poopravim.... Ja prilis mesto nejazdim a mam spotrebu tak 9-9,5. Ale ked uz sa do toho mesta dostanem (BA) tak sledujem tu spotrebu a musim povedat ze to je tak 10,5-11, co by sedelo aj s tebou v Prahe. Ale urcite nie 14. Citovat
MirasCC Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Nevím jak MirasCC, ten má starý motor, ale tuším manuál. Tušíš správně. Já ovšem spotřebu nikdy extra neřešil, že bych zkoumal kolik mi to žere ve měste či mimo, to by mi mohlo políbit záda Jen vím, že dlouhodobej průměr mám 10,6. Citovat
kupák Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Tak to máš dobrý. Mě ve velkým TP píšou pro město 14,4, takže jsem na tom taky asi o 3 litry líp. ) S Y2K jsme se na té spotřebě shodli, takže asi novější motor s manuálem bude umět to město líp. Miras, já to taky nesleduju nějak speciálně, ale když jsem to koupil, tak jsem si chtěl trochu ujasnit, jak na tom budu, navíc taková věc v autě, jako palubní počítač pro mě byla novota , ve 405 GLi nic takovýho nebylo. Navíc mám takovej zvyk, že vždy po natankování vynuluju denní počítadlo kilometrů a teď ještě navíc cyklus 1) na palubáku. A jelikož při cestách do Phy dost často tankuju v Makru na čerňáku, tak mám pak celej den na očích, co mi tam svítí. Když tankuju až večer při cestě dom, vidím zas krásně, za kolik mám dálnici... Proto mě překvapilo, že někdo tu psal, že mu 2.2 HDi při 150 na dálnici bere přes 9. Já při 150 na tempomatu na hradecký dojedu dom za průměr do 10. Ale to sem nepatří. Ono pár našich posledních příspěvků sem nepatří, tak sorry za P.S. Já mám dlouhodobý 9,6, což by mohl být rozdíl v novém a starém motoru. [upravil dne 18/2/09 kupák] Citovat
kukikuk Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Ted sem to chtel napsat....tohle forum sem zalozil, abych tu prezentoval sve auto, tak si pls o te spotrebe piste jinde, dekuji. Ale i za avse nazory k memu autu dikk ;o) Citovat
gasaxx Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Že se k tomu ještě vrátím. Kupáku: S 2.2HDi na dálnici za 9 jezdím já.. Jinak dlouhodobej průmer mám 10.4... Taky mi to přijde moc, ale fakt netuším čím to je. Asi tím, že jezdím jen hodně krátký trasy. Většinou do 20-ti km po okreskách... Kdybych dřív věděl, že 3.0 V6 žere jen o málo víc, tak bych do HDi už asi znovu nešel... Citovat
Libor T16 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 to máš nějaky naprcany , já jezdím jenom krátky trasy po městě a za studena , nebo tomu zase dávám na dálnici sadu a mám dlouhodobý průměr 7,5 l , ted jsem ho zvedl za posledních 2500 km na 8,2 , ale to už je extrém , když to počítám přesně z plné do plné , tak mi to ukazuje přesně. Citovat
kukikuk Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 Tak a brzo se budou na Coupaka instalovat podlozky, uz se moc tesim Citovat
čakom Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: kukikuk Tak a brzo se budou na Coupaka instalovat podlozky, uz se moc tesim a jaký rozměry jsi zvolil? Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 to hadeeeicko je vazne nejaky prcli..... Citovat
Tunny Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 - prezentace auta super - úpravy/přestaba/stavba od nuly super - cokoliv jinyho ze je barva na pikacu a ze kola a blatnik sou moc nahore antena ze je vychylena o 10stupnu ti muze bejt sumak, hlavni je jak se auto libi cloveku ktery s nim jezdi - ja doufam ze se uz konecne rozhoupu a dokoncim cabrio, ale momentlane moc prace mimo ale snad do kvetna uz stihnu na leto sesroubovat a dodelat aspon venek a pak taky zaprezentuju a nazory me budou sumak, hlavne ze se auto libi me Citovat
gasaxx Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Sakra, jak to děláš Libore? TO není možný... I když to fakt šetřím, tak se pod 9 nedostanu, ani kdybych chtěl... A diagnostika taky nic neukázala...:-( Citovat
kukikuk Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 Podlozky zatim jeste nevim jake rozmery, budu to brat tady v HK tak ze to nejprve ozkousime na aute. Citovat
kukikuk Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Jupiii tak uz mam podlozky a je to uplne o necem jinem ;o), vecer nebo zitra nahraju fotky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx Sakra, jak to děláš Libore? TO není možný... I když to fakt šetřím, tak se pod 9 nedostanu, ani kdybych chtěl... A diagnostika taky nic neukázala...:-( ja se dostanu pod devet v pohode v praze v zime na kratky cesty :-D, mas to fakt prcly nekde.... Citovat
gasaxx Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: gasaxx Sakra, jak to děláš Libore? TO není možný... I když to fakt šetřím, tak se pod 9 nedostanu, ani kdybych chtěl... A diagnostika taky nic neukázala...:-( ja se dostanu pod devet v pohode v praze v zime na kratky cesty :-D, mas to fakt prcly nekde.... Ale Ty to máš v benzínu, ne? :-) Citovat
Aspanu Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 hezky auto .... muj vkus by ale ty prahy a kridlo neprekousl, ovsem lak, iterier, predek - nadhera Citovat
razor Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Já mám starý 140Kw motor a jezdím jenom po praze - přes centrum téměř denně,a když jedu uplně v pohodě,tak mám tak 12,5 a když jedu fakt sportovně-což je většinou,tak se klidně dostanu na 13,5-14,5 - to fakt není problém... Citovat
jarco623 Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 akurat som pozeral cele od zaciatku!a je to fakt pecka!z takeho auta ake bolo co si znim urobil!klobuk dole!! si sikovny!veeeelmi pekne auticko! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.