Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau rozmýšlam, že si dám do 206ky (čira optika) xenony 4000K.

Chcem sa ale opýtať tých čo máte xenóny dorábané, aké máte skúsenosti s policajtmi. Ďakujem

Odesláno

asi ti tu kazdej napise,ze to proste bejt nema,pak ze nekdo s tim nesouhlasi a odsuzuje,ja je mam,ale v cocce a nemuzu si stezovat a zatim na me nikdo neblikal,ze bych oslnoval! jinak s policajtama zalezi na koho a kde narazis,ale muzes vyfasnout peknou pecku a nekdo tu psal,ze berou i technicak,co je na tom pravdy nevim!

Odesláno

tak pokud to nějak extra neoslňuje že by byl pocit že to jsou už dálkové - 10 000k atd xenony... tak mě osobně to vůbec nevadí když to tam někdo má, a papíry za to vzít nemůžeme.. pouze odstavit vozidlo (jenže tam je větička-pokud světlomety způsobují oslnění tím že nelze přepnout z dálkových na potkávací)..

tedy když nepočítám pokutu na 22/1l do 2000,- což lze napsat nacokoliv.. v tomto případě tam bude 22/1l osvětlení vozidla...

[upravil dne 1/2/09 Sobol]

Odesláno

jak psal oni. záleží na koho narazíš;)

nesmíš se bát. a když je tam budeš dávat tak musíš počítat s tím že tě to jednou bude stat nějakou tu pokutu ale taky nemusí.

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

tak pokud to nějak extra neoslňuje že by byl pocit že to jsou už dálkové - 10 000k atd xenony... tak mě osobně to vůbec nevadí když to tam někdo má, a papíry za to vzít nemůžeme.. pouze odstavit vozidlo (jenže tam je větička-pokud světlomety způsobují oslnění tím že nelze přepnout z dálkových na potkávací)..

tedy když nepočítám pokutu na 22/1l do 2000,- což lze napsat nacokoliv.. v tomto případě tam bude 22/1l osvětlení vozidla...

Co má 10000 k společnýho s dálkovýma??? 10000 k je teplota světla a ne jejich intenzita.....10000 k je už hodně modré světlo a spíše si myslím že tyto už oslnovat nebudou......

[upravil dne 1-2-09 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Sobol

Co má 10000 k společnýho s dálkovýma??? 10000 k je teplota světla a ne jejich intenzita.....10000 k je už hodně modré světlo a spíše si myslím že tyto už oslnovat nebudou......

jsem to jen špatně napsal.. myslel jsem s tím že ty 10 t. k budou na sebe více upozornovat protože to svělo je modré až do fialova

Guest Scratch
Odesláno

ja ma 6000 v 406 a nestezuju si, a cajty to nechava v klidu :-)

Odesláno

Taky mám v čočkách 6000K a svítí to úplně normálně.Máš dvě možnosti,buď si dáš xenony do origo světel místo obyčejných žárovek ale neni to nic krásného,ale účel to splní.Pak máš možnost druhou a to jsou třeba Angel Eyes světla nebo čirá optika a pak jedině dát do světel čočku kvůli rozptylu a vykreslení světla.Každopádně když to budeš mít dobře seřízený tak ty uvidíš parádně ale zároveň nebudeš nikoho oslňovat....

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Taky mám v čočkách 6000K a svítí to úplně normálně.Máš dvě možnosti,buď si dáš xenony do origo světel místo obyčejných žárovek ale neni to nic krásného,ale účel to splní.Pak máš možnost druhou a to jsou třeba Angel Eyes světla nebo čirá optika a pak jedině dát do světel čočku kvůli rozptylu a vykreslení světla.Každopádně když to budeš mít dobře seřízený tak ty uvidíš parádně ale zároveň nebudeš nikoho oslňovat....

Tak nějak. Akorát u Angel Eyes pozor, protože vzhledem ke své nízké ceně a tomu odpovídající kvalitě mívají velmi špatný tvar clonky, takže je nutné světla rozebrat a clonku upravit (samolepící hliníková fólie), jinak to bude v některých úhlech svítit nepříjemně vysoko, ikdyž se to jinak seřídí dobře.

Odesláno

Jestli máš originální čirou optiku,tak už by jsi tam teoreticky nemusel dávat čočku,protože ty světla už jsou řešený úplně jinak a mají světlovody nebo jiný způsob pro lámání světla.Tím pádem nebudeš mít problém zabudovat přestavbovou xenon (H1,H7...) nebo bi-xenony (H4) bez větších úprav světel jako čočky a podobně.....

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tak nějak. Akorát u Angel Eyes pozor, protože vzhledem ke své nízké ceně a tomu odpovídající kvalitě mívají velmi špatný tvar clonky, takže je nutné světla rozebrat a clonku upravit (samolepící hliníková fólie), jinak to bude v některých úhlech svítit nepříjemně vysoko, ikdyž se to jinak seřídí dobře.

za kvalitu se platí...proto když angel eyes..tak jedine FK nebo TYC..s obema mám zkušenost a nejlepší andely co znám

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: Fakir

za kvalitu se platí...proto když angel eyes..tak jedine FK nebo TYC..s obema mám zkušenost a nejlepší andely co znám

To ano,ale spíše než FK tak bych volil Sonar nebo Raid HP ale je problém je tu sehnat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...