paradise Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Prosím o radu, chtěl jsem zkontrolovat olej v převodovce na svém miláčkovi 205 - 1.9 D r.v. 93. Kontrolní šroub jsem našel, vyšrouboval, ale nic neteklo, tak jsem chtěl dolejt, ale KUDY? Díky za každou radu. Citovat
vix Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Řekl bych, že se tam te nolej leje tímhle kontrolním šroubem (teda po vyšroubovaní ).. hladina by měla dosahovat ke spodní hraně otvoru pro plnicí šroub. Citovat
PESEK79 Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 No,ja leju olej do prevodovky pres takovy otvor nahore prevodovky,ze zadu.Je to takova plastova zatka s takovou cepickou na odvzdusneni prev.skrine.Nevim,jestli je to primo nalevaci nebo kontrolni otvor,ale jde to tam pres nej bez problemu nalit(TEDA MUSIS TU ZATKU ODSROUBOVAT).. Citovat
Jarda Muller Odesláno 14. květen 2004 Odesláno 14. květen 2004 Na převodoce z druhé strany je otvor, možná budeš muset oddělat baterku,..........ALe taky jsme ho chvilku poprvé hledal.... Citovat
Warmann Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Čau plnící otvor převodovky je z boku. Musíš zhodit kolo, odšroubovat plastový podběh a tam je jeden velký šroub mimo jiné je i kontrolní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.