dukina Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Mám dotaz už dvaktát se mi stalo že jsem vypl zapalování ale počítač zustal zapnutý a radio nešlo vypnout na displeji bylo zobrazeno jen datum a teplota .Radio se vyplo až kdydž jsem odpojil baterku tak na 30 vteřin.Pak vše fungovalo zase normálně, Citovat
Jahoďák Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Také mi to semtam zablbne ,ale stačí znova nastartovat a po zhasnutí motoru je už vše OK. Jinak také by mě zajímala příčina a samozřejmě i odstranění této blbosti,protože nevím, jestli to jednou neklekne úplně. :myslim Citovat
Milhaus65 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Tohle má na starosti BSI, u 406 ky se to může stát. Je tam nějaká chybka v sw. Dej si pozor, pokud by se Ti po zapnutí klíče ukázal na počítadle ujetých km , nesmysl v řádu stovek tisíců km, tak ihned vypnout klíček. Mě osobně se to stalo a tušil jsem souvislost s kousnutím displaye. Skočilo mi tam něco kolem 650 000 km, tak jsem hned vypnul. Nicméně jsem řešil už několik 406 co si toho řidič nevšiml a km zůstaly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.