Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam peugeot 406 2.0 16v r.v.2000, mam taky problem ze ked idem po rovine tak rychlost mi ukazuje normalne,ale ked idem do zakruty tak mi skace rychlost napr.idem 60km/h a vyskakuje rucicka az na 160km/h, a na rovine zase ide normalne ,viete mi v tom poradit?co to je? prosim a este jedna otazka preco mam na tahometri celkove km 999999 a prejdem cca 1km a zacne pocitat od 00000 to ma od kedy som ho kupil,a ta rychlost isla pretym normalne a znicoho nic zacalo to robit, viete mi poradit?

Odesláno

moze to byt studený spoj na tachometri - uz sa na tomto fore preberalo - tachometer treba vybrat a preletovat. dalej to moze byt v horsom pripade snimac rychlosti na prevodovke ( stoji okolo 170 €)

Odesláno

nooo len to ze km mi pri kazdom nastartovani ukazuje 999999 prejdem 1km tak zacne pocitat od 00000 normalne pocita az pokial nevypnem zapalovanie,ked hned znovu nastartujem tak to ide zase cele dookola. a ta rychlost co mi skace v zakrute,prezeral som kable ci su ok,a vsetko je v poriadku moze to by este nejake uzemnenie?? ale dost co ma stve tak to je tie km 99999 :grr :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...