Tornado Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Zajimalo by me, jestli je rozmerove stejny klima kompresor Sanden SD7H15 model 7870 a klima kompresor Sanden SD7V16 model 1106? V aute mam dodelavanou klimu a hlavni problem je v tom, ze tam mam typ SD7H15, ktery se pravdepodobne daval do 405 a ma jen 5 drazkovou remenici. Potreboval bych jej tedy vymenit za kompresor s 6 drazkovou remenici. Mam moznost koupit kompresor z 406 2,1TD typu SD7V16 model 1106, ale nenasel jsem nikde zadnou technickou dokumentaci s rozmery. Citovat
voštík Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Pokud se da verit obrazkum na AutoKelly, tak ty kompresory budou mit rozmery stejny 405 T16/Mi16 406 1.9TD Snad jen d= řemenice se liší, ale to se dá taky řešit. Hele a stejně si myslim, že dodělavat klimu do auta je mirne receno vopruz PS: a vymenit se da i jen ta spojka s remnici [upravil dne 2/2/2009 voštík] Citovat
Tornado Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 S tou dodelanou klimou jsme to uz koupili. Je to moje prvni auto, tak jsem si nechal radit od taty, kterej jak se pozdeji ukazalo tomu taky moc nerozumi. Prvni problemy zacaly po prvnim servise kde mi dali original remen 6 drazkovej a ta petidrazkova remenice na kompresoru \"odrezala\" jednu drazku remenu, remen se pak zacal protahovat a hvizdat. No a po tomto jsme zjistili ze je klimoska dodelana. Mam tam ted 5 drazkovej remen, kterej je potreba tak priblizne 1x za pul roku trochu nasponovat. A to klimosku radeji vubec nezapinam. Jinak teda diky za radu, vypada to ze jsou opravdu skoro stejny... Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Uááá, ještě mi vstávají vlasy, jak slyším dodělávanou klimu - byť odborně. Ta naše měla nějakou divnou řemenici a řemen, kolega s tím stvrdl v Krakowě, sháněli řemenici ze všech vrakáčů a nic nepasovalo. Nocoval tam, byl tam i celou sobotu. Naštěstí tam v hotelu byla svatba, tak se dobře najedl a napil... PS: prý ta řemenice byla mimo osu - proto je tam asi užší řemen. [upravil dne 2.2.2009 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.