Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajimalo by me, jestli je rozmerove stejny klima kompresor Sanden SD7H15 model 7870 a klima kompresor Sanden SD7V16 model 1106?

V aute mam dodelavanou klimu a hlavni problem je v tom, ze tam mam typ SD7H15, ktery se pravdepodobne daval do 405 a ma jen 5 drazkovou remenici. Potreboval bych jej tedy vymenit za kompresor s 6 drazkovou remenici.

Mam moznost koupit kompresor z 406 2,1TD typu SD7V16 model 1106, ale nenasel jsem nikde zadnou technickou dokumentaci s rozmery.

Odesláno

Pokud se da verit obrazkum na AutoKelly, tak ty kompresory budou mit rozmery stejny

405 T16/Mi16

406 1.9TD

Snad jen d= řemenice se liší, ale to se dá taky řešit.

Hele a stejně si myslim, že dodělavat klimu do auta je mirne receno vopruz :)

PS: a vymenit se da i jen ta spojka s remnici

[upravil dne 2/2/2009 voštík]

Odesláno

S tou dodelanou klimou jsme to uz koupili. Je to moje prvni auto, tak jsem si nechal radit od taty, kterej jak se pozdeji ukazalo tomu taky moc nerozumi. :) Prvni problemy zacaly po prvnim servise kde mi dali original remen 6 drazkovej a ta petidrazkova remenice na kompresoru \"odrezala\" jednu drazku remenu, remen se pak zacal protahovat a hvizdat. No a po tomto jsme zjistili ze je klimoska dodelana. Mam tam ted 5 drazkovej remen, kterej je potreba tak priblizne 1x za pul roku trochu nasponovat. A to klimosku radeji vubec nezapinam.

Jinak teda diky za radu, vypada to ze jsou opravdu skoro stejny... :myslim

Odesláno

Uááá, ještě mi vstávají vlasy, jak slyším dodělávanou klimu - byť odborně. Ta naše měla nějakou divnou řemenici a řemen, kolega s tím stvrdl v Krakowě, sháněli řemenici ze všech vrakáčů a nic nepasovalo. Nocoval tam, byl tam i celou sobotu. Naštěstí tam v hotelu byla svatba, tak se dobře najedl a napil...:)

PS: prý ta řemenice byla mimo osu - proto je tam asi užší řemen.

[upravil dne 2.2.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...