Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval by som poradiť ako spojiť súbori AVI do jedného. Skonvertoval som DVD film do AVI. Výsledok je 5x súbor AVI. Keď dám prehrať jeden, ten mi prehrá, ale ďalší už nie. Potreboval by som aby to bol jeden súbor ktorý sa prehrá naraz ako DVD? Dúfam že som zrozumiteľne sformuloval o čo mi ide. Som v tejto oblasti úplný analfabet.:mad:

Ďakujem

Odesláno

AVI se nejlehčeji spojuje v programu nandub,nebo virtualdub.Ještě dotaz.Proč sis z toho DVD neudělal zrovna jedno avičko???Je na to program Auto Gordian knot je zdarma na netu,nastavení zvládne naprosto každý a můžeš si vybrat velikost výsledného avi souboru,podle toho jak moc kvalitní to chceš.

[upravil dne 30.1.2009 lape]

Odesláno

Vďaka za radu.

Použil som na to program Video Convert Master. To DVD malo 5x VOB súbor plus ešte niečo, a ten program mi z toho spravil 5x AVI. Vôbec sa v tom nevyznám. Idem skúsiť pohľadať ten program čo si spomínal.

Odesláno

Našiel som odkaz na ten auto gordian, už ho sťahujem. To AnotherOne - \"nerozumiem reči tvojho kmeňa\":o:o

Trochu moc odborných výrazov, ale aj tak ďakujem

Odesláno

Nájdi a stiahni aj program DVD decrypter. Nech ťa nezaskoči dátum poslednej verzie, už dlho sa nerobí. Keď ho spustíš prepni v menu Mode na IFO a potom v ňom spusti bežné ripovanie (kopírovanie) na disk. Po ukončení spusti ten gordian knot a zvoľ v adresári kde si ripoval vytvorený .ifo súbor. Ostatné voľby v gordian knote sú už intuitívne.

Odesláno

Ten Gordian jede i bez použití Decrypteru.Mám verzi 2.40 a teď jsem to právě zkoušel a stačí z DVD zadat do Input file IFO soubor a normálně to převádí.Dřív to chtělo nejdřív udělat decrypterem a pak teprve gordianem,ale teď už by to mělo být zase lehčí.Když si vzpomenu jak jsem před pár lety převáděl filmy Xmpegem a podobnýma programama,tak o byl porod návod k tomu byl na 10 stránek a výsledek nejistý :)Pak jsem přešel na gordian knot to už bylo lepší,ale ještě se muselo ručně nastavovat dost věcí,no a teď s tím auto gordianem je to sranda.Nastavené je to za minutu a už to valí.Akorát už nic nepřevádím:)

Odesláno

Bez toho decrypteru to nefunguje vždy. Na originál je ho treba použiť skoro vždy, z názvu sa dá dovtípiť kvôli čomu. Prepaľované dvd s odstránenou štruktúrou menu idú samozrejme aj bez decrypteru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...