očko Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Potreboval by som poradiť ako spojiť súbori AVI do jedného. Skonvertoval som DVD film do AVI. Výsledok je 5x súbor AVI. Keď dám prehrať jeden, ten mi prehrá, ale ďalší už nie. Potreboval by som aby to bol jeden súbor ktorý sa prehrá naraz ako DVD? Dúfam že som zrozumiteľne sformuloval o čo mi ide. Som v tejto oblasti úplný analfabet. Ďakujem Citovat
lape Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 AVI se nejlehčeji spojuje v programu nandub,nebo virtualdub.Ještě dotaz.Proč sis z toho DVD neudělal zrovna jedno avičko???Je na to program Auto Gordian knot je zdarma na netu,nastavení zvládne naprosto každý a můžeš si vybrat velikost výsledného avi souboru,podle toho jak moc kvalitní to chceš. [upravil dne 30.1.2009 lape] Citovat
očko Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Vďaka za radu. Použil som na to program Video Convert Master. To DVD malo 5x VOB súbor plus ešte niečo, a ten program mi z toho spravil 5x AVI. Vôbec sa v tom nevyznám. Idem skúsiť pohľadať ten program čo si spomínal. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jj auto gordian knot je super. Musíš však najskôr naripovať dvd napr. pomocou dvd decryptera v ifo režime. AGK priamu konverziu z dvd nezvládne. Citovat
očko Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Našiel som odkaz na ten auto gordian, už ho sťahujem. To AnotherOne - \"nerozumiem reči tvojho kmeňa\":o:o Trochu moc odborných výrazov, ale aj tak ďakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Nájdi a stiahni aj program DVD decrypter. Nech ťa nezaskoči dátum poslednej verzie, už dlho sa nerobí. Keď ho spustíš prepni v menu Mode na IFO a potom v ňom spusti bežné ripovanie (kopírovanie) na disk. Po ukončení spusti ten gordian knot a zvoľ v adresári kde si ripoval vytvorený .ifo súbor. Ostatné voľby v gordian knote sú už intuitívne. Citovat
očko Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 :superter teraz tomu už začínam rozumieť gordian už mám stiahutý, idem nainštalovať a hľadať DVD decrypter Citovat
lape Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Ten Gordian jede i bez použití Decrypteru.Mám verzi 2.40 a teď jsem to právě zkoušel a stačí z DVD zadat do Input file IFO soubor a normálně to převádí.Dřív to chtělo nejdřív udělat decrypterem a pak teprve gordianem,ale teď už by to mělo být zase lehčí.Když si vzpomenu jak jsem před pár lety převáděl filmy Xmpegem a podobnýma programama,tak o byl porod návod k tomu byl na 10 stránek a výsledek nejistý :)Pak jsem přešel na gordian knot to už bylo lepší,ale ještě se muselo ručně nastavovat dost věcí,no a teď s tím auto gordianem je to sranda.Nastavené je to za minutu a už to valí.Akorát už nic nepřevádím:) Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Bez toho decrypteru to nefunguje vždy. Na originál je ho treba použiť skoro vždy, z názvu sa dá dovtípiť kvôli čomu. Prepaľované dvd s odstránenou štruktúrou menu idú samozrejme aj bez decrypteru. Citovat
očko Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Ďakujem Všetkým za rady. Už sa mi to aj vďaka Vám podarilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.