Musketier Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Mám 406ku 2.0 Turbo a poslední týden mě trápí následující problém: Když sepne turbo, tak netáhne moc dobře, auto většinou okolo 3000 otáček trošku škubne, jako by mělo omezovač a rozvítí se K, které později zhasne, v podstatě se to týká celého spektra turba, škube a netáhne, jindy je to OK, nelze moc vysledovat pravidelnost Už jsem to kdysi zažil, zajel jsem na diagnostiku, v Peugeotu zjistili, že byly akorát zkorodovány nějaký drátky, vyměnili je, popř. očistili a vše bylo OK. Nesetkal se s tímto problémem někdo? A? vím na co se mám připravit napadají mě a) zase zarezlý drátky b) ucpaný nějaký kanálky, který by bylo dobrý pročistit c) turbo v háji (naj. 150 TKM) Díky za pomoc! Citovat
VP605 Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Tady bych hádal na problém kolem váhy vzduchu, resp. lambda sondy. Citovat
Musketier Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 No vidíš, Lambda, to mě nenapadlo. Dosud jsem ji neměnil, poslední emise byly v roce 2002. Nevím kde jim mám hledat a jak ještě poznat, že je špatná. Váha vzduchu myslím že ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.