Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked som rozmyslal o kupe coupe tak som na zaciatku rozmyslal nad 2,0 benzinom.po precitani vsetkych diskusii a o tom ako tu jeden clen mal 2,0 a sam tvrdil ze je to slabe tak som sa rozhodol pre 3,0.trochu som sa bal zvysenych investicii aj ked som mal predtym uz dvakrat 605-ku v 3,0 ale boli to starsie auta a tam diely neboli az tak prehnane a o novsom coupe som toho nic moc nevedel takze som mal obavy.teraz po skoro 2 rokoch mozem povedat ze som sa rohodol spravne a toho co som sa vtedy obaval boli zbytocnosti.znovu by som volil to iste

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Jasne, ale ja som tu kamenovany za to, ze chcem dat ropaka do coupe....

To ti uz tu snad vysvetlili...

A ak spravne citam chces 2,7, ale to v 406 coupe nebolo...takze jedine 407 coupe...ale to je uz tiez na inu temu...

Odesláno

To neni odsuzovani,ani kamenovani,jen mame trochu jiny nazor,za kterym si stojime :)

Kdyz si poridis coupe s dieselem,je to je Tve rozhodnuti,dvousetkonova 2.7 rozhodne neni zadne orezavatko :)

Ale ve 406 takovy diesel neni....

[upravil dne 4/3/09 Jayman]

Odesláno

jj, vysvetlili diesel sa kazi, je hluzny skratka nestoji za pozornost. A jasne ja rozmyslam o 407 sedan, alebo coupe. Ale jedine preco taj je to prave ten motor. Kedy nevyvinuli ten motor tak neviem ci by som radsej nerozmyslal nad oplom, aj ked po tom ako vysla Insignia moja vernost peugeotu silne ochabla :)

Odesláno

jj, vysvetlili diesel sa kazi, je hluzny skratka nestoji za pozornost. A jasne ja rozmyslam o 407 sedan, alebo coupe. Ale jedine preco taj je to prave ten motor. Kedy nevyvinuli ten motor tak neviem ci by som radsej nerozmyslal nad oplom, aj ked po tom ako vysla Insignia moja vernost peugeotu silne ochabla :)

vies ake su dve hanby nemcov? hitler a opel

Odesláno

fuuu, silne slova. Ale je to asi pravda v porovnani s konkurenciou v nemecku, ale skoda ze kvalitov vacsina sveta za nemeckymi autami aj tymi najhorsimi zaostava. Za nemecke auta nepovazujem odnoze VW.

Ale byt automobilkou roku v nemecku 4 roky to a mat nejake tie auta roku. No neviem fakt odvazne slova. A asi tvoje nazory uz zacnem vynechavat z relevantnych....

[upravil dne 4.3.2009 El-Chio]

Odesláno

Clovek by se mel hlavne ridit svym pohledem na vec, ne davat jen na reci ostatnich, napr. nazor radsi si vemu sedan, nez abych poslouchal od ostatnich s coupe,ze mam diesel, take neni zrovna ukazkou rozumneho smysleni.

Tak kdyz neco chci,tak si to koupim, proc to rozhodovani prenaset na ostatni a pri neuspechu na just od sveho puvodniho prani ustoupit...

My budeme spokojeni s benzinem,Ty budes spokojeny s dieselem...az se nam tam neco vys**e,tak budeme nadavat oba stejne :D :D

Odesláno

fuuu, silne slova. Ale je to asi pravda v porovnani s konkurenciou v nemecku, ale skoda ze kvalitov vacsina sveta za nemeckymi autami aj tymi najhorsimi zaostava. Za nemecke auta nepovazujem odnoze VW.

Ale byt automobilkou roku v nemecku 4 roky to a mat nejake tie auta roku. No neviem fakt odvazne slova. A asi tvoje nazory uz zacnem vynechavat z relevantnych....

[upravil dne 4.3.2009 El-Chio]

ake silne slova.povedz mi ako moze opel vivaro z roku 2004 hrdzaviet aj po kamienkoch na boku ked ma pozink.k ostatnym veciam od opla sa nevyjadrujem.natahal som sa ich par z nemecka a v skory cas som s tym prestal.ludia to maju radi bo su to lacne auta ale kvalita nic moc

Odesláno

Keby som po tom coupe tak tuzil tak kaslem na vas, len sa rozhodujem zatial, ze co....

A pozinkovane auto nemoze len od kamienkov hrdzavet, ked to nebolo burane a vyvarane.

Odesláno

Keby som po tom coupe tak tuzil tak kaslem na vas, len sa rozhodujem zatial, ze co....

A pozinkovane auto nemoze len od kamienkov hrdzavet, ked to nebolo burane a vyvarane.

to im daj v opli vediet,to si asi mysleli tiez

Odesláno

Mrkni do novin, mám pocit, že brzy tu Insicosi nebude mít kdo vyrábět. (že bych od konkurzního správce kopil licenci??) :D

Docela nerad jsem si výše přečetl, že nechceš patřit mezi lidi s kupé. To je přece nesmysl. Myslím, že tu nikdo nic nemyslel zle a každý jen obhajuje svůj názor. Každý z nás vidí nějaká pozitiva a jinde negativa. Třeba někdy sednem u piva a budeme to probírat do zblbnutí (ženský raní mrtvice), co se komu na autě posr..., jak to vyřešil, co mu na jeho autě vadí, co se mu líbí... A ty tam třeba budeš mluvit o kupé s 2,2 HDi a nikdo ti určitě neřekne nic zlýho. Spíš budem zvědavý. Samo, že si občas někdo rejpne, ale myslím jen v dobrým. Aspoň mi to tak přijde.

Tak už se nezlob....;)

Jaymen to trefil dobre: My budeme spokojeni s benzinem,Ty budes spokojeny s dieselem...az se nam tam neco vys**e,tak budeme nadavat oba stejne

P.S. Já třeba jsem dobrosrdečnej člověk, každýmu rád pomůžu. Tak až ti ten ropák nechytne, helfnu ti s tlačením, když budu poblíž.:D:D:D

[upravil dne 4/3/09 kupák]

Odesláno
Původně zaslal: kupák

P.S. Já třeba jsem dobrosrdečnej člověk, každýmu rád pomůžu. Tak až ti ten ropák nechytne, helfnu ti s tlačením, když budu poblíž.:D:D:D

Som rad, ze solidarita funguje, takze ked nahodou by si sa pozabudol a dal nohu na podlahu a dosiel ti benzin tak urcite ked pojdem okolo ta hodim na benzinku ;)

Odesláno

Som rad, ze solidarita funguje, takze ked nahodou by si sa pozabudol a dal nohu na podlahu a dosiel ti benzin tak urcite ked pojdem okolo ta hodim na benzinku ;)

:D:D:D

...ale zas lepsie ako priame napadanie ze...

Odesláno

Já věděl, že se nakonec dohodnem...:super;)

Odesláno

Nevadi mi podpichovanie ohladne motorov aj ked ma kazdy nejaky nazor da sa diskutovat, ja nepopieram plusy a vyhody vami tak oblubeneho motora a keby jazdym s autom len kolo komina tak ze spravym do 15 000 rozne tak ho berem aj ja. Ale ked niekto niekoho oznaci za (blba) ak ma iny nazor tak sa mi nozik otvara vo vrecku.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...