JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jistou dobu jsem scháněl řidičovo zrcátko na piškota, až se poštěstilo. Dostal jsem nabídkou hned obě za zajímavou cenu 500kč s tím, že spolujezdcovo má vadu - viz korespondence: Citace: Ahoj, máš prosím tě ještě ty zrcátka na piškota a za kolik pokud by ještě byli? Ondřík106s jj mám je, ale jedno má trochu prasklý ten držák, co se přišroubuje k autu. Jestli to chces i tak, tak za 500 obe dve. A které je prasklé? Potřebuju řidičovo ok. A hlavně jak je to prasklé: jestli se dá bez potíží sklopit a drží - že za jízdy nemění polohu, abych dobře viděl. Ondřík106s řidičovo je dobré a to druhé je prasklá na něm ta ploška na uchycení Tak \"zrcátka\" dorazila, čekal sem, že to pravé má prasklý držák, ale je ulomený. Levé řidičovo, co mělo být ok je totální šrot - ustřižený táhla, ulomený kryt a rameno je taky naprasklé - ten mechanizmus co se skládá!!! Tohle fakt za ty prachy nechci! Citace:Ondřík106s psal jsem ze nejsou ve stavu nových, slo ti pouze o ricdicovo, myslím ze upevnit pujde a to ze tam nejsou ty táhla, je vec minimální, tak si je tam dej z tvého starého. normálně by jsi za ně dal přes 2500 Kč, myslím že kvalita odpovídá ceně Psal si \"řidičovo je dobré \"Nic o tom, že má ustřižené táhla a polámanej kryt. Nové zrcátko seženu za necelých 700,- šlo mi hlavně o řidičovo a to je katastrofa, když bych tam dal už táhla z mýho, tak pořád je tam dolámanej ten krycí plast a to si na auto prostě nedá nikdo, leda na nějakej vrak. [upravil dne 29.1.2009 JimBeem] Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 přidávám fota doručeného \"ok\" zrcátka a \"naprasklého\" zrcátka spolujezdce. Citovat
Dakula475 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 A proč jsi nechtěl fotky před koupí? Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: JimBeem Jistou dobu jsem scháněl řidičovo zrcátko na piškota, až se poštěstilo. Dostal jsem nabídkou hned obě za zajímavou cenu 500kč s tím, že spolujezdcovo má vadu - viz korespondence: Citace: Ahoj, máš prosím tě ještě ty zrcátka na piškota a za kolik pokud by ještě byli? Ondřík106s jj mám je, ale jedno má trochu prasklý ten držák, co se přišroubuje k autu. Jestli to chces i tak, tak za 500 obe dve. A které je prasklé? Potřebuju řidičovo ok. A hlavně jak je to prasklé: jestli se dá bez potíží sklopit a drží - že za jízdy nemění polohu, abych dobře viděl. Ondřík106s řidičovo je dobré a to druhé je prasklá na něm ta ploška na uchycení Tak \"zrcátka\" dorazila, čekal sem, že to pravé má prasklý držák, ale je ulomený. Levé řidičovo, co mělo být ok je totální šrot - ustřižený táhla, ulomený kryt a rameno je taky naprasklé - ten mechanizmus co se skládá!!! Tohle fakt za ty prachy nechci! Citace:Ondřík106s psal jsem ze nejsou ve stavu nových, slo ti pouze o ricdicovo, myslím ze upevnit pujde a to ze tam nejsou ty táhla, je vec minimální, tak si je tam dej z tvého starého. normálně by jsi za ně dal přes 2500 Kč, myslím že kvalita odpovídá ceně Psal si \"řidičovo je dobré \"Nic o tom, že má ustřižené táhla a polámanej kryt. Nové zrcátko seženu za necelých 700,- šlo mi hlavně o řidičovo a to je katastrofa, když bych tam dal už táhla z mýho, tak pořád je tam dolámanej ten krycí plast a to si na auto prostě nedá nikdo, leda na nějakej vrak. [upravil dne 29.1.2009 JimBeem] Jako sorry mozna budu ukamenovanej ale mel si zadat fota jak bylo receno.... A dalsi vec proc sis teda nekoupil to nove za tech 700???? A jinak co ocekavas od toho ze si sem napsal?? Myslim ze kdyz mam o neco zajem toa se o tom vice informuji abych vedel ze nekupuju zajice v pytli.... Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Dakula475 A proč jsi nechtěl fotky před koupí? Asi proto, že sem tu na fóru už nakoupil a byl sem spokojenej a nějak sem předpokládal, že když někdo něco napíše tak to tak i je. bohužel sou tu i lidi co chcou prodat za každou cenu. No takhle neopatrnej už nebudu. Ale kdo ti zaručí, že ti takový člověk nepošle fotky kde je vše ok a v balíku ti dojde úpně jiná kvalita?! Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: JimBeem Původně zaslal: Dakula475 A proč jsi nechtěl fotky před koupí? Asi proto, že sem tu na fóru už nakoupil a byl sem spokojenej a nějak sem předpokládal, že když někdo něco napíše tak to tak i je. bohužel sou tu i lidi co chcou prodat za každou cenu. No takhle neopatrnej už nebudu. Ale kdo ti zaručí, že ti takový člověk nepošle fotky kde je vše ok a v balíku ti dojde úpně jiná kvalita?! Asi takhle Duveruj ale proveruj plati to a platit to vzdycky bude... Citovat
Ondřík106s Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Nemám k tomu slov, jestlize neco prodáváte idiotovi, tak to takhle dopadá Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Jako sorry mozna budu ukamenovanej ale mel si zadat fota jak bylo receno.... A dalsi vec proc sis teda nekoupil to nove za tech 700???? A jinak co ocekavas od toho ze si sem napsal?? Myslim ze kdyz mam o neco zajem toa se o tom vice informuji abych vedel ze nekupuju zajice v pytli.... Proč ne nové? Odpověď: A proč ne obě za 5kil? Co očekávám? Třeba to, že si dotyčný příště dá bacha a když ne tak tím někomu pomůžu a dá si pozor někdo jinej při obchodování. Stačí to takhle? Citovat
Ondřík106s Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Chtel aby aby to bez potíží drzelo a slo sklopit, a to slo, tak nevím proc si protiřečí, jinak ty zrcátka jdou nasadit uplne vporádku, jsou to originály a za ty peníze je to slusné a to ze jsou na fotkách rozebrané(poslal jsem je uplne v jiném stavu) se bavit nebudu Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: JimBeem Původně zaslal: agresssor Jako sorry mozna budu ukamenovanej ale mel si zadat fota jak bylo receno.... A dalsi vec proc sis teda nekoupil to nove za tech 700???? A jinak co ocekavas od toho ze si sem napsal?? Myslim ze kdyz mam o neco zajem toa se o tom vice informuji abych vedel ze nekupuju zajice v pytli.... Proč ne nové? Odpověď: A proč ne obě za 5kil? Co očekávám? Třeba to, že si dotyčný příště dá bacha a když ne tak tím někomu pomůžu a dá si pozor někdo jinej při obchodování. Stačí to takhle? Tak sorry ale jako kdybych potreboval jen ridicovo, a stalo by 700 a vedel bych ze je uplne funglovka tak bych radsi sel do toho nez do nejakej opouzivanejch. A taky mas sam odpoved obe za 500 co treba cena odpovida stari??? Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 To ondrik: Nerikam ze byli ve spatnem stavu ........ Nemuzu soiudit... Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Ondřík106s Nemám k tomu slov, jestlize neco prodáváte idiotovi, tak to takhle dopadá Napsal sem ti, že ti je pošlu zpátky bez reakce. Nereaguješ nijak. To jak se vyjadřuješ, vypovídá o tvé inteligenci.... Citovat
Ondřík106s Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: JimBeem Původně zaslal: Ondřík106s Nemám k tomu slov, jestlize neco prodáváte idiotovi, tak to takhle dopadá Napsal sem ti, že ti je pošlu zpátky bez reakce. Nereaguješ nijak. To jak se vyjadřuješ, vypovídá o tvé inteligenci.... nemám na to co říct, a kdo je z nás inteligentnejsí to taky resit nebudu [upravil dne 29.1.2009 Ondřík106s] [upravil dne 29.1.2009 Ondřík106s] Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: JimBeem Původně zaslal: Ondřík106s Nemám k tomu slov, jestlize neco prodáváte idiotovi, tak to takhle dopadá Napsal sem ti, že ti je pošlu zpátky bez reakce. Nereaguješ nijak. To jak se vyjadřuješ, vypovídá o tvé inteligenci.... Sorry za ale pokud on ti je poslal v celku a ty je pak takhle rozeberes nemyslim si ze je ferove za 1. rikat ze sou v hroznem stavu a za 2 posilat zpet....... Mel sis to rozmyslet driv nez si je rozebral... Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jak muze On vedet ze si pri te rozborce neco nep*sral sam????? Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Ondřík106s Chtel aby aby to bez potíží drzelo a slo sklopit, a to slo, tak nevím proc si protiřečí, jinak ty zrcátka jdou nasadit uplne vporádku, jsou to originály a za ty peníze je to slusné a to ze jsou na fotkách rozebrané(poslal jsem je uplne v jiném stavu) se bavit nebudu Aha promiň, že sem neuvedl specifikaci kompletní: chci aby šlo sklopit, aby nemělo ustřižené táhla, aby nemělo polámaný kryt. Ta fotka je tak jak to na mě vypadlo z krabice. Když tomu ustřihneš táhla tak to zrcátko nemá na čem držet a vypadne. Tolik ke stavu v jakém si je poslal. Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Napsal sem ti, že ti je pošlu zpátky bez reakce. Nereaguješ nijak. To jak se vyjadřuješ, vypovídá o tvé inteligenci.... Sorry za ale pokud on ti je poslal v celku a ty je pak takhle rozeberes nemyslim si ze je ferove za 1. rikat ze sou v hroznem stavu a za 2 posilat zpet....... Mel sis to rozmyslet driv nez si je rozebral... Pormiň kde vidíš, že jsou rozepbrané? Jenom je tam vypadlé to sklo a díky tomu, že má ucvaklé lanka. Takhle to došlo, proč bych si je cvakal? Citovat
Ondřík106s Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 sklopit šly, ustřižené táhla má jedno, a to jsem ti psal at si vymeníš, a polámaný kryt o tom jsem ti říkal pred koupí Citovat
JimBeem Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Ondřík106s sklopit šly, ustřižené táhla má jedno, a to jsem ti psal at si vymeníš, a polámaný kryt o tom jsem ti říkal pred koupí a polámaný kryt o tom jsem ti říkal pred koupí - nikde sem si toho nevšiml, kde si o tom psal??? jo táhla má ustřižený jedno, nepíšu, že obě. Jde o princip, psal si, že řidičovo je OK. O tom, že si budu muset měnit táhla a má to polámaný kryt nepadlo ani slovo před koupí. Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Přímo ukázkový příklad toho, proč jsem vždycky byl PROTI sekci bazar zde na fóru - bohužel jsem byl přehlasován a členové si ho jaksi vynutili -zde je pak ovoce. Když koupím bazarovou součástku (byť inzerovanou zde na fóru) nemůžu přece požadovat 100% kvalitu a odpovědnost za tento obchod bude vždy jen a jen mezi kupujícím a prodávajícím - klub jako takový Vám nikdy bolístky z nepovedeného obchodu foukat nebude. Takže, pánové - nějak si to spolu srovnejte, už jste té špíny na sebe v tomto vlákně oba nakydali až hrůza. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.