Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost.

Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut

[upravil dne 29/1/09 Petra XSI]

Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost.

Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut

Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nemohl si ho líp vystihnout:D:D:D

Já jen doufám, že nelhal a nikam jinam než na 106tky nechodí:myslim a taky doufám, že jsme novou slečnu dostatečně navnadili:aut

Odesláno

myslis na Kujona???? Ja myslim ze urcite protoze ji ted bude uzirat zvedavost :D:D:D:D

Já jen doufám, že nelhal a nikam jinam než na 106tky nechodí:myslim a taky doufám, že jsme novou slečnu dostatečně navnadili:aut

Odesláno

myslis na Kujona???? Ja myslim ze urcite protoze ji ted bude uzirat zvedavost :D:D:D:D

Jak vypadá čivava co řídí 106tou:D a že zrovna Kujonek jí má krásnou, to se musí nechat.......tu 106 :super

Odesláno

Jak vypadá čivava co řídí 106tou:D a že zrovna Kujonek jí má krásnou, to se musí nechat.......tu 106 :super

On má (je) peknou (á) civavu (a):):):) A o te 106 ce ani nemluvim ta je fakt nadherna:). Jen doufam ze az to bude procitat teda esli se sem nekddy podiva tak me pak nezastreli :D:D:D:D:D:D::D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Jinak já Tě taky vítám a doufám, že začneš jezdit s náma na srazy, jinak:bacha

:D

JJ, právě, už se moc těším, až vás všecky poznám;) Zvlášť po tom, co jsem tady četla mě opravdu ta zvědavost užírá čím dál víc :D Tak už aby byl srazík někde na Moravě :super I když někam dál bych to možná taky zvládla.... :roker

Odesláno

Zdravím... Tak at se Ti u nás líbí... A co se týče těch srazů,tak jeden velkéj je ted o víkendu 13,14,15 u Náchoda a jinak 19.2. bude srazík Brňáků na Priglu... To máš kousek,tak se ukaž... Uvidíšmže bude sranda... Tak čao..

Odesláno

Piškot?:D Jéé, ale to zní hezky! Ten víkend 13,14,15 jsem bohužel pryč někde jinde, ale toho 19. se doufám uvidíme ;)

Jinak jsem hrozně ráda, že je tady taková příjemná odezva na nový členy:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...