agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost. Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost. Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D Nemohl si ho líp vystihnout:D:D:D Já jen doufám, že nelhal a nikam jinam než na 106tky nechodí a taky doufám, že jsme novou slečnu dostatečně navnadili:aut Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost. Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D myslis na Kujona???? Ja myslim ze urcite protoze ji ted bude uzirat zvedavost :D:D:D Nemohl si ho líp vystihnout:D:D:D Já jen doufám, že nelhal a nikam jinam než na 106tky nechodí a taky doufám, že jsme novou slečnu dostatečně navnadili:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Petasiki: No počkej až Tě zmerčí Kujon, on je myslím taky z Brna, ten bude mít radost. Jestli můžu poradit, tak diskuse s fotka 106tkařů (a nejen jich) Ti o Kujonovi hodně napoví, jen nevím jestli mi Kujon za tuhle reklamu poděkuje:aut [upravil dne 29/1/09 Petra XSI] Jinak Kujon je nase prevtelena civava ale pssssssssssssst Ja nic nepraskl :D:D:D:D:D:D:D:D myslis na Kujona???? Ja myslim ze urcite protoze ji ted bude uzirat zvedavost :D:D:D Nemohl si ho líp vystihnout:D:D:D Já jen doufám, že nelhal a nikam jinam než na 106tky nechodí a taky doufám, že jsme novou slečnu dostatečně navnadili:aut Jak vypadá čivava co řídí 106tou:D a že zrovna Kujonek jí má krásnou, to se musí nechat.......tu 106 Citovat
agresssor Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jak vypadá čivava co řídí 106tou:D a že zrovna Kujonek jí má krásnou, to se musí nechat.......tu 106 On má (je) peknou (á) civavu (a):) A o te 106 ce ani nemluvim ta je fakt nadherna:). Jen doufam ze az to bude procitat teda esli se sem nekddy podiva tak me pak nezastreli :D:D:D:D:D::D:D Citovat
janča205 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Taky tě tu vítám a snad se za náma někdy přijedeš podívat na Prýgl! Citovat
vendelinek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jj,tak vítej do \"LVÍHO\" doupěte:D:papa tady si teda užiješ:D:D Citovat
Dariska Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jinak já Tě taky vítám a doufám, že začneš jezdit s náma na srazy, jinak:bacha Citovat
Petasiki Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Jinak já Tě taky vítám a doufám, že začneš jezdit s náma na srazy, jinak:bacha JJ, právě, už se moc těším, až vás všecky poznám;) Zvlášť po tom, co jsem tady četla mě opravdu ta zvědavost užírá čím dál víc Tak už aby byl srazík někde na Moravě I když někam dál bych to možná taky zvládla.... Citovat
janča205 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Každý měsíc jsou srazy na Prýglu,je to vždy třetí čtvrtek v měsíci! Rádi tě tam uvidíme:mrkJinak víc info bude v sekci připravované srazy. Citovat
Petasiki Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 to janča205: Tak to moc děkuju, budu se snažit to sledovat Citovat
Burisek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tož vitaj borko..... jsme rádi že se k nám opět přidala další slečna....... ať se ti mezi námi líbí a autíčko slouží..... Citovat
KoudaK Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Zdravím... Tak at se Ti u nás líbí... A co se týče těch srazů,tak jeden velkéj je ted o víkendu 13,14,15 u Náchoda a jinak 19.2. bude srazík Brňáků na Priglu... To máš kousek,tak se ukaž... Uvidíšmže bude sranda... Tak čao.. Citovat
chuck11 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Taky tě tu Vítám:papa,snad se ti tu bude líbit:) Přeji jinak taky strašně hodně km bez nehod,ať ti piškot dělá radost;) Citovat
Petasiki Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Piškot? Jéé, ale to zní hezky! Ten víkend 13,14,15 jsem bohužel pryč někde jinde, ale toho 19. se doufám uvidíme Jinak jsem hrozně ráda, že je tady taková příjemná odezva na nový členy:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.