Karel99 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Ahoj všichni, neřešil jste náhodou někdo takové divné chroupání v přední nápravě při přejezdu nerovnosti nebo při nadlehčení předku auta při prudčí akceleraci? Jen dodám, že čepy, silentbloky stabilizátoru a kosti stabilizátoru jsou vyměněné. Mohlo by to být někde kolem tlumičů, ale fakt nevím. Projevuje se to nejvíce po delším stání auta (třeba ráno, když auto celou noc stálo). Dík za radu. K. Citovat
Mirrae24 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Mám podobné příznaky, mám vyměněny stabilizační tyčky i gufera a homo... klouby to nejsou, ty těch zvuků dělají více a častěji, toto bude něco jiného, taky mě to bolí a nevím oč jde. A ze zadu mi jdou také divné zvuky, takové bouchání při průjezdu nerovností, jako bych tam vezl fošny. Citovat
Karel99 Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Já to tipuji na horní uložení tlumičů, ale ještě jsem to nerozdělával. Tam je taky spousta dílů, které by mohli být vyklepané z těch našich silnic. Bouchání vzadu by mohla být nádrž, prý je někdy volnější. A nebo kastlík v rezervě. Mrkni na to. [upravil dne 29.1.2009 Karel99] Citovat
Mirrae24 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Právě tuhle jsem koukal do kufru k rezervě, vše jsem tam utáh i trojúhelník jsem zabalil do starého hadru, aby tam nějak neskákal, kopl jsem i do výfuku, zda ještě pružně drží a drží. Takže to budou buď tlumiče anebo jak říkáš ta nádrž. Až bude Peugeot mít nějakou jarní prohlídku, tak jim řeknu ať se na to zaměří a snad mi zjistí co to dělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.