Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chroupání v přední nápravě 307 Break 1.6 16V

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,

neřešil jste náhodou někdo takové divné chroupání v přední nápravě při přejezdu nerovnosti nebo při nadlehčení předku auta při prudčí akceleraci? Jen dodám, že čepy, silentbloky stabilizátoru a kosti stabilizátoru jsou vyměněné. Mohlo by to být někde kolem tlumičů, ale fakt nevím.

Projevuje se to nejvíce po delším stání auta (třeba ráno, když auto celou noc stálo).

Dík za radu. K.

Odesláno

Mám podobné příznaky, mám vyměněny stabilizační tyčky i gufera a homo... klouby to nejsou, ty těch zvuků dělají více a častěji, toto bude něco jiného, taky mě to bolí a nevím oč jde.

A ze zadu mi jdou také divné zvuky, takové bouchání při průjezdu nerovností, jako bych tam vezl fošny.

Odesláno

Já to tipuji na horní uložení tlumičů, ale ještě jsem to nerozdělával. Tam je taky spousta dílů, které by mohli být vyklepané z těch našich silnic.

Bouchání vzadu by mohla být nádrž, prý je někdy volnější. A nebo kastlík v rezervě. Mrkni na to.

[upravil dne 29.1.2009 Karel99]

Odesláno

Právě tuhle jsem koukal do kufru k rezervě, vše jsem tam utáh i trojúhelník jsem zabalil do starého hadru, aby tam nějak neskákal, kopl jsem i do výfuku, zda ještě pružně drží a drží. Takže to budou buď tlumiče anebo jak říkáš ta nádrž.

Až bude Peugeot mít nějakou jarní prohlídku, tak jim řeknu ať se na to zaměří a snad mi zjistí co to dělá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...