Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

co sem videl u stifi tak bych rekl ze to je hlinik a ten jde krasne vylestit.....

asi to bude ale sam jsem na to jeste nesahl takze to radeji netvrdim na 100% :)

Odesláno

rozhodne je to hlinikova zliatina a neni problem to vylestit, akurat ak to potom nenalakujes bezfarebnym lakom ktory znese aj nejaku teplotu tak ti to naspat zoxiduje. tak ako je to na fotke od bedu to by si to musel najprv obrusit do hladka a potom vylestit, pracna a spinava praca ale ide to. (ja to neplanuyjem robit len som uz nieco z hlinikovej zliatiny vyrabal)

Odesláno

inak neviete niekto o takej rozpere OMP alebo Spaco na predaj? nove su trochu moc drahe a je to len kus ocele kde sa pouzivanim nic okrem vzhladu nemeni

Odesláno

jeste jedno foto, takhle bych to chtel mit ja.. :)

pug: rozpera starsi tezko, nevim kdo by to vyndaval, maximalne pri bouracce a tam uz asi v pohode moc nebude..

post-0-14109604404859_thumb.jpg

Odesláno

a ko to mas? nemas foto? toto j epodl amn auz lakovane striebornou ziaruvzdornou farbou viko aj saci pavuk, to neni taky problem, skor ja buy som to chcel len poriadne vycistit. aj ked nalakovanim ten hlinik prestane oxidovat a kedze cez strbinu masky stale kaka dovnutr aspinu je to mozno aj rozumne riesenie, aj ked sa mi az tak velmi nepaci ako origo cisty kov

Odesláno

rozper aje rovnaka pre vsetky 306 takze nieco by sa malo dat najst, pri predaji auta to moze niekto vybrat. ale co som tu videl cenu od MK racing tak to je uz mozno prijatelne

Odesláno
Původně zaslal: pug

inak neviete niekto o takej rozpere OMP alebo Spaco na predaj? nove su trochu moc drahe a je to len kus ocele kde sa pouzivanim nic okrem vzhladu nemeni

o rozperach se vi,ze kdyz tam neni,nevadi ti to,pokud tedy nejzdis vrchy apod....ale kdyz ji tam das,je to znat..z vlatni zkusenosti muzu potvrdit...

Odesláno

som to mysle tak ze sa na tej rozpere pouzivanim nic okrem vzhladu neposkodzuje, pokial nebola poriadne burana, ale aj co som videl kvalitnu z buracky tak bola vyhnuta a akonahle sa uvolinila jedna strana, doslova vystrelila abola zzrau uplne rovna-odpruzila to: Mal som na byvalom aute seriovu prednu a dokonca aj zadnu-kasna bola naozaj prikladne tuha a podvozok precizny, Takze viem co dokaze rozpera. Vrchy a okruhy su v plane

Odesláno

pug: asi to bude lakovany, tom pripade bych to nechtel.. jen potrebuju ten hlinik ocistit a trosku ozívit, lakovani fakt nechci..

rozperku chces jen vrchni nebo planujes i spodni??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pug: asi to bude lakovany, tom pripade bych to nechtel.. jen potrebuju ten hlinik ocistit a trosku ozívit, lakovani fakt nechci..

rozperku chces jen vrchni nebo planujes i spodni??

Bedo davas sem fotky aut co sa mi pacia a este aj v tomto sa zhodneme:-) fajn fajn. daj mi prosim fotku ako ti ten motor vyzera teraz, vraj si to uz cistil. Ja zatial len zvrchu velmi nahrubo a az sa otepli chcem to poriadne. Mam nachystany kupeny aj ten spodny kryt, ale dam ho az to bude ciste.

ak to neni zaoxidovane da sa to cistit vosk+silikon, ja by som chcel aspon viko ocistit chemicky, aby to vycistilo rovnomerne aj tie pory. ale cim presne este neviem. najlepsie by bolo to postupne porozoberat, ale zatial si netrufam, aby som napr nepotrhal tesnenia na vsetrekovacoch - lebo bez demontaze palivovej listy to poriadne nepojde.

Odesláno

Spodnu rozperu by bolo fajn ale este som ju nepozeral, skor s vymenou pruzenia bude na mieste nastavit podvozok vymenou torziek. Vyemnim najprv podvozok, potom sa uvidi ako sa to bude spravat

Odesláno

Bedo: to pred a po je ako obrazky: najdite 10 rozdielov. je tam rozdiel ale poznat to najviac len na palivovej liste a okolo servo cerpadla. Ja som to ani zatial nefotil zdalo sa mi to nezaujimave az priam hnusne. len na ilustraciu takto vyzeral moj byvaly motor:

http://www.nissanclub.cz/graphics/owners/full/12719_541_p9166433x.jpg

http://www.nissanclub.cz/graphics/owners/full/12718_541_p9166436x.jpg

a kedze moj vyzera momentalne stale dost horsie tak neni o co stat, uz aby bolo teplejsie

[upravil dne 2/2/09 pug]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...