306gti6 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Caute,kto vie s coho je robene sanie na 306 gti 120kw,je to hlinik alebo nejaka zliatina?Lebo by som to chcel vylestit,uz to niekto robyl?? Citovat
Béďa Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 vylestit se to necha ale z ceho to presne je ti nereknu.. Citovat
oni Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 co sem videl u stifi tak bych rekl ze to je hlinik a ten jde krasne vylestit..... Citovat
Béďa Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: oni co sem videl u stifi tak bych rekl ze to je hlinik a ten jde krasne vylestit..... asi to bude ale sam jsem na to jeste nesahl takze to radeji netvrdim na 100% Citovat
oni Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 no ono mysli ze uz to tady je nekde napsany,pac to je jeden z rozdilu XSI a GTI,pac xsi ma plastovy! Citovat
pug Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 rozhodne je to hlinikova zliatina a neni problem to vylestit, akurat ak to potom nenalakujes bezfarebnym lakom ktory znese aj nejaku teplotu tak ti to naspat zoxiduje. tak ako je to na fotke od bedu to by si to musel najprv obrusit do hladka a potom vylestit, pracna a spinava praca ale ide to. (ja to neplanuyjem robit len som uz nieco z hlinikovej zliatiny vyrabal) Citovat
pug Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 inak neviete niekto o takej rozpere OMP alebo Spaco na predaj? nove su trochu moc drahe a je to len kus ocele kde sa pouzivanim nic okrem vzhladu nemeni Citovat
Béďa Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jeste jedno foto, takhle bych to chtel mit ja.. pug: rozpera starsi tezko, nevim kdo by to vyndaval, maximalne pri bouracce a tam uz asi v pohode moc nebude.. Citovat
pug Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 a ko to mas? nemas foto? toto j epodl amn auz lakovane striebornou ziaruvzdornou farbou viko aj saci pavuk, to neni taky problem, skor ja buy som to chcel len poriadne vycistit. aj ked nalakovanim ten hlinik prestane oxidovat a kedze cez strbinu masky stale kaka dovnutr aspinu je to mozno aj rozumne riesenie, aj ked sa mi az tak velmi nepaci ako origo cisty kov Citovat
pug Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 rozper aje rovnaka pre vsetky 306 takze nieco by sa malo dat najst, pri predaji auta to moze niekto vybrat. ale co som tu videl cenu od MK racing tak to je uz mozno prijatelne Citovat
s1600 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: pug inak neviete niekto o takej rozpere OMP alebo Spaco na predaj? nove su trochu moc drahe a je to len kus ocele kde sa pouzivanim nic okrem vzhladu nemeni o rozperach se vi,ze kdyz tam neni,nevadi ti to,pokud tedy nejzdis vrchy apod....ale kdyz ji tam das,je to znat..z vlatni zkusenosti muzu potvrdit... Citovat
pug Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 som to mysle tak ze sa na tej rozpere pouzivanim nic okrem vzhladu neposkodzuje, pokial nebola poriadne burana, ale aj co som videl kvalitnu z buracky tak bola vyhnuta a akonahle sa uvolinila jedna strana, doslova vystrelila abola zzrau uplne rovna-odpruzila to: Mal som na byvalom aute seriovu prednu a dokonca aj zadnu-kasna bola naozaj prikladne tuha a podvozok precizny, Takze viem co dokaze rozpera. Vrchy a okruhy su v plane Citovat
Béďa Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 pug: asi to bude lakovany, tom pripade bych to nechtel.. jen potrebuju ten hlinik ocistit a trosku ozívit, lakovani fakt nechci.. rozperku chces jen vrchni nebo planujes i spodni?? Citovat
pug Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Béďa pug: asi to bude lakovany, tom pripade bych to nechtel.. jen potrebuju ten hlinik ocistit a trosku ozívit, lakovani fakt nechci.. rozperku chces jen vrchni nebo planujes i spodni?? Bedo davas sem fotky aut co sa mi pacia a este aj v tomto sa zhodneme:-) fajn fajn. daj mi prosim fotku ako ti ten motor vyzera teraz, vraj si to uz cistil. Ja zatial len zvrchu velmi nahrubo a az sa otepli chcem to poriadne. Mam nachystany kupeny aj ten spodny kryt, ale dam ho az to bude ciste. ak to neni zaoxidovane da sa to cistit vosk+silikon, ja by som chcel aspon viko ocistit chemicky, aby to vycistilo rovnomerne aj tie pory. ale cim presne este neviem. najlepsie by bolo to postupne porozoberat, ale zatial si netrufam, aby som napr nepotrhal tesnenia na vsetrekovacoch - lebo bez demontaze palivovej listy to poriadne nepojde. Citovat
pug Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Spodnu rozperu by bolo fajn ale este som ju nepozeral, skor s vymenou pruzenia bude na mieste nastavit podvozok vymenou torziek. Vyemnim najprv podvozok, potom sa uvidi ako sa to bude spravat Citovat
Béďa Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 ja jsem se na motor opravdu jeste nejak nedostal, jen trosku kosmetiky.. ale to se zlepsi takze foto pred.. Citovat
Béďa Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 jinak co se rozperky tyce tak ji mam taky v planu.. koukal jsem na ni zde http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/rozperne-tyce/ vrchni (MA/1756) - 2402Kč spodni (MA/1729) - 1457Kč ebay treba tady http://cgi.ebay.co.uk/OMP-Upper-Lower-Strut-Braces-PEUGEOT-306-GTi-6-RALLYE_W0QQitemZ260352458878QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item260352458878&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Citovat
pug Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Bedo: to pred a po je ako obrazky: najdite 10 rozdielov. je tam rozdiel ale poznat to najviac len na palivovej liste a okolo servo cerpadla. Ja som to ani zatial nefotil zdalo sa mi to nezaujimave az priam hnusne. len na ilustraciu takto vyzeral moj byvaly motor: http://www.nissanclub.cz/graphics/owners/full/12719_541_p9166433x.jpg http://www.nissanclub.cz/graphics/owners/full/12718_541_p9166436x.jpg a kedze moj vyzera momentalne stale dost horsie tak neni o co stat, uz aby bolo teplejsie [upravil dne 2/2/09 pug] Citovat
pug Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 rozperka ked tolko stoji na E-bay tak to uz mozme kupit aj v CR. solidne ceny ma aj MK racing Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.