Vokys Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Zdravim všecky 309káře. Chci se zeptat, jestli někdo víte v čem je rozdíl ve výkonu mezi verzí GTI 16V se 108kw a GTI 16V se 116kw? V čem je tam vlastně tech 8kw rozdílu?předem děkuji... Citovat
Neon Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Dle mého je 116kw verze starší a je to totožný motor (myslim XUDJ4), jako 108kw verze, která je novější a už měla řízenej katalizátor, kterej snížil výkon. Takže rozdíl bude asi i v ŘJ. Všechno asi kvůli snížení emisí ... Jestli se pletu, tak mě někdo opravte, ale myslim, že to bude tak ... Citovat
309GT Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Neon Dle mého je 116kw verze starší a je to totožný motor (myslim XUDJ4), jako 108kw verze, která je novější a už měla řízenej katalizátor, kterej snížil výkon. Takže rozdíl bude asi i v ŘJ. Všechno asi kvůli snížení emisí ... Jestli se pletu, tak mě někdo opravte, ale myslim, že to bude tak ... Pravda!Ta slabší měla katalizátor,jinak je to úplně to samé Citovat
Vokys Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Tak děkuju za radu...potvrdili jste mi to co sem si myslel:super Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 No tak to je lež jako věž!!! motor typu XU9J4 se vyráběl ve dvou variantách,a to 108KW(174Nm) kod DFW a 116kw(177N,) kod D6C... Motory jsou od sebe rozlyšeny: 1)rozdílným kompresním poměrem(DFW 9,7/1,D6C 10,4/1) 2)jinou řídící jednotkou,,,DFW Bosch Motronic 0,33 a D6C Motronic 4.1 ML(U DFW zpětná kontrola a pořípadné korekce v tvorbě směsi pomocí signálu z Lamda sondy) 3)jiný typ vstřikovacích ventilů(na pohled nerozeznatelné,ale lisí se typovým číslem-vlastní zkušenost) 4)DFW ma kat+lamda 5)v service boxu jsou uvedený ji jiné odlišnosti,např.jiné kody pro objednání dělených,kluzných ložisek pro uložení klikovky,jiná čísla u ojničních ložisek,atd...bůh ví co ještě....přece jen jsouli tam vyšší tlaky-je možna i jinná zátěž na ty ložiska...ikdyž se zdá že 8kw není tolik.... O přídavnách předelavkach si myslím jediné:blbost!!!!!!!!!!8kw ani nepoznáš a 8kw a 3Nm točáku taky nee,,,a kdo ví jak na tom jsou ted ty naše motory??Místo 108kw třeba jen 100??bez brzdy nebo odzkoušení v jiném voze to proste nepoznaš.. Citovat
309GT Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár No tak to je lež jako věž!!! motor typu XU9J4 se vyráběl ve dvou variantách,a to 108KW(174Nm) kod DFW a 116kw(177N,) kod D6C... Motory jsou od sebe rozlyšeny: 1)rozdílným kompresním poměrem(DFW 9,7/1,D6C 10,4/1) 2)jinou řídící jednotkou,,,DFW Bosch Motronic 0,33 a D6C Motronic 4.1 ML(U DFW zpětná kontrola a pořípadné korekce v tvorbě směsi pomocí signálu z Lamda sondy) 3)jiný typ vstřikovacích ventilů(na pohled nerozeznatelné,ale lisí se typovým číslem-vlastní zkušenost) 4)DFW ma kat+lamda 5)v service boxu jsou uvedený ji jiné odlišnosti,např.jiné kody pro objednání dělených,kluzných ložisek pro uložení klikovky,jiná čísla u ojničních ložisek,atd...bůh ví co ještě....přece jen jsouli tam vyšší tlaky-je možna i jinná zátěž na ty ložiska...ikdyž se zdá že 8kw není tolik.... O přídavnách předelavkach si myslím jediné:blbost!!!!!!!!!!8kw ani nepoznáš a 8kw a 3Nm točáku taky nee,,,a kdo ví jak na tom jsou ted ty naše motory??Místo 108kw třeba jen 100??bez brzdy nebo odzkoušení v jiném voze to proste nepoznaš.. Tak to se omlouvám,někde jsem slyšel že je rozdíl jen v katu:(Zase se potvrdilo jedna bába povídala:myslim Citovat
Vokys Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Aha hmm zajímavé iformace...dík... ale stejnak mi nesedí to, že ty tvrdíš, že DFW má 174Nm a já sem snad všude viděl, že má 166Nm ale tak to je drobnost...a nechci tim zpochibňovat tvoje vědomosti:)třeby to bylo špatně napsaný... A nevíte náhodou někdo, proč by mi to mohlo točit jen 6600 ot/min když to má točit 7400 ot/min? nemohlo by to mít nějakou spojitost s tím, že je ulomený snímač teploty oleje(:(přerdchozí majitel ho asi někde urazil:nevim) a Řj od něho nemá signíl? Nebo nenapadá vás ještě něco jiného? [upravil dne 27/1/09 Vokys] Citovat
jurash Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 on ti omezovac \"cinka\" pri 6600ot/min, nebo se proste nevytoci vic?? a neni to palivem? ja kdyz jezdim na 95 tak mi to jde jen lehce pod 7000, kdyz naleju 98 tak jde k 7200 vic ne, pak uz to nema moc zdravej zvuk.. [upravil dne 27.1.09 jurash] Citovat
Vokys Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 To on by se klidně ještě točil...prostě jedu sešlápnu pedál a motor točí jde pěkně do otáček má zdravej zvuk...a celkově je prostě v kondici...ale po dosažení otáček 6600 až 6700 to omezovač prostě zastaví a jak řikáš začne \"cinkat\" A s tim palivem je to taky asi možné, když to řikáš... jezdim na 95 ale zase je mi to divné, že by to na to mělo nějaký vliv...každopádně to taky zkusim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.