Pata Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Pata Y2K: ta devitka? to te odfoukne Nepsals, ze to mas na nauceni? Ne ne...mal som na mysli tu ciernu Hornet 600, je tusim 4 alebo 5 v poradi dolu... Uz vidim, podle klicenky je taky z venku, mam tu samou Ono pokud nebude mit vyrizene CZ TP, tak by mel byt dovoz na SVK dost snazsi, ne? Pokud mas penize a chces horneta, tak tam zajed, projed ho a vem ho V tehle firme na 99.9% necekej zadnou levotu Citovat
Pata Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Dnes koupeno z free-moto [upravil dne 21/3/2009 Pata] Citovat
Hadra Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 A hele, taky jsemo té ER-6 přemýšlel Jinak skrz tu H6 jsem ti hodlal písnout. Možná bych se tam aji mohl zatočit to omrknout a podat víc info, nebo si napiš sám Davovi. Citovat
Y2K Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 No CZ papiere jedine do zajtra...uz som tam pisal..a to nestiham. Ale si myslim ze pri tej cene je to aj tak OK. No musim ukecat kamosa nech tam ide so mnou. Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 No tak nic..uz aj ten je prec....mam smolu.. Co tak toto? http://motoride.sk/?P=inz_detail&ID=134285 Citovat
P.avel Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Pata Dnes koupeno z free-moto [upravil dne 21/3/2009 Pata] hodně šťastnejch kilometrů... Citovat
Y2K Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Taketo veci ma vedia vzdy odradit sakra: Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Y2K kuk http://honda-moto.sbazar.cz/honda-hornet-sumperk-o2507897.html Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Taketo veci ma vedia vzdy odradit sakra: To su veci ktore mna neodradia. Tu je ocividne, ze zlihal jazdec, isiel prirychlo na zatacku, na tacho mali pred nou 140 tku ... Vyletel do protismeru, a k tomu sa pridalo nestastie vo forme nakladiaku ... Keby isiel ako ma, nic by sa nestalo... Ocividne sa natacali, a urco chceli nejake frajerske videjko na net ... Medved ty uz ponuka novy model Citovat
jozefsv Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Y2K kuk http://honda-moto.sbazar.cz/honda-hornet-sumperk-o2507897.html velmi zaujimave Citovat
Y2K Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Tak mam novu alternativu co sa mi celkom pozdava...(tusim to tu uz aj dakto pisal) Co tak Suzuki Bandit? @Medved: Zaujimava ponuka, sice farba sa mi prilis nepaci ale to je jedno, No tolko penazi do toho nechcem dat... Citovat
Hadra Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Tak mam novu alternativu co sa mi celkom pozdava...(tusim to tu uz aj dakto pisal) Co tak Suzuki Bandit? @Medved: Zaujimava ponuka, sice farba sa mi prilis nepaci ale to je jedno, No tolko penazi do toho nechcem dat... Je těžší, má menší výkon a.......vypadá otřesně Citovat
Y2K Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Hadra Je těžší, má menší výkon a.......vypadá otřesně Teraz ktory? Asi myslis Bandita. No podla mna su skoro rovnake :-) Ale OK teda. Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Y2K - na tom sbazaru jsem hornetů viděl několik desítek a samozřejmě v různých cenách, když tak si to projdi sám http://motobazar.sbazar.cz/honda-moto/prodam-prodejni-aukce.html Citovat
Pata Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Y2K: koukni zpatky, psal jsem tam srovnani bandit x hornet Citovat
Pata Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Taketo veci ma vedia vzdy odradit sakra: Tohle je typicke preceneni svych schopnosti... Lubk0: ale kdepak, nejde o rychlost, vsadim se, ze ta zatacka pujde projet i rychleji (tim nerikam, ze takovou rychlost v tomhle useku schvaluju, navic 140 pred zatackou nic neznamena, kdyz do ni najizdi skoro stovkou...), to je tak, kdyz si horka hlava koupi sporta, zjisti, ze po rovince neni dvoustovka nebo vic problem - proc taky, rovne umi jezdit kazdy... a prijdou zatacky a problem je na svete, technika dela strasne hodne, ale zkusenosti a chladny usudek nekteri mit nikdy nebudou... [upravil dne 6/4/2009 Pata] Citovat
Y2K Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Pata Y2K: koukni zpatky, psal jsem tam srovnani bandit x hornet JJ...uz som sa k tomu dostal... Takze H Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Y2K Taketo veci ma vedia vzdy odradit sakra: Tohle je typicke preceneni svych schopnosti... Lubk0: ale kdepak, nejde o rychlost, vsadim se, ze ta zatacka pujde projet i rychleji (tim nerikam, ze takovou rychlost v tomhle useku schvaluju, navic 140 pred zatackou nic neznamena, kdyz do ni najizdi skoro stovkou...), to je tak, kdyz si horka hlava koupi sporta, zjisti, ze po rovince neni dvoustovka nebo vic problem - proc taky, rovne umi jezdit kazdy... a prijdou zatacky a problem je na svete, technika dela strasne hodne, ale zkusenosti a chladny usudek nekteri mit nikdy nebudou... [upravil dne 6/4/2009 Pata] Mně přijde, že ho to začalo vyhazovat ven a místo aby to víc sklopil, tak šel na brzdy. Citovat
Pata Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Hadra: vyjel z idealni stopy, bud se to bal vic naklonit, nebo to na sve zkusenosti projel proste moc rychle... Vsimni si, ze jedou spolecne a na zacatku zatacky mu ten prvni odjede dal... Brzdit zacal, az kdyz byl kousek v protismeru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.