Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: Pata

Y2K: ta devitka? to te odfoukne :) Nepsals, ze to mas na nauceni? :aut

Ne ne...mal som na mysli tu ciernu Hornet 600, je tusim 4 alebo 5 v poradi dolu...

Uz vidim, podle klicenky je taky z venku, mam tu samou :D

Ono pokud nebude mit vyrizene CZ TP, tak by mel byt dovoz na SVK dost snazsi, ne? ;)

Pokud mas penize a chces horneta, tak tam zajed, projed ho a vem ho :super V tehle firme na 99.9% necekej zadnou levotu :)

Odesláno

A hele, taky jsemo té ER-6 přemýšlel :) Jinak skrz tu H6 jsem ti hodlal písnout. Možná bych se tam aji mohl zatočit to omrknout a podat víc info, nebo si napiš sám Davovi.

Odesláno

No CZ papiere jedine do zajtra...uz som tam pisal..a to nestiham.

Ale si myslim ze pri tej cene je to aj tak OK.

No musim ukecat kamosa nech tam ide so mnou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taketo veci ma vedia vzdy odradit sakra:

To su veci ktore mna neodradia.

Tu je ocividne, ze zlihal jazdec, isiel prirychlo na zatacku, na tacho mali pred nou 140 tku ...

Vyletel do protismeru, a k tomu sa pridalo nestastie vo forme nakladiaku ...

Keby isiel ako ma, nic by sa nestalo... Ocividne sa natacali, a urco chceli nejake frajerske videjko na net ...

Medved ty uz ponuka novy model :)

Odesláno

Tak mam novu alternativu co sa mi celkom pozdava...(tusim to tu uz aj dakto pisal)

Co tak Suzuki Bandit?

@Medved: Zaujimava ponuka, sice farba sa mi prilis nepaci ale to je jedno, No tolko penazi do toho nechcem dat...

Odesláno

Tak mam novu alternativu co sa mi celkom pozdava...(tusim to tu uz aj dakto pisal)

Co tak Suzuki Bandit?

@Medved: Zaujimava ponuka, sice farba sa mi prilis nepaci ale to je jedno, No tolko penazi do toho nechcem dat...

Je těžší, má menší výkon a.......vypadá otřesně ;)

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Je těžší, má menší výkon a.......vypadá otřesně ;)

Teraz ktory? Asi myslis Bandita.

No podla mna su skoro rovnake :-)

Ale OK teda.

Odesláno

Tohle je typicke preceneni svych schopnosti...

Lubk0: ale kdepak, nejde o rychlost, vsadim se, ze ta zatacka pujde projet i rychleji (tim nerikam, ze takovou rychlost v tomhle useku schvaluju, navic 140 pred zatackou nic neznamena, kdyz do ni najizdi skoro stovkou...), to je tak, kdyz si horka hlava koupi sporta, zjisti, ze po rovince neni dvoustovka nebo vic problem - proc taky, rovne umi jezdit kazdy... a prijdou zatacky a problem je na svete, technika dela strasne hodne, ale zkusenosti a chladny usudek nekteri mit nikdy nebudou... :(

[upravil dne 6/4/2009 Pata]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Tohle je typicke preceneni svych schopnosti...

Lubk0: ale kdepak, nejde o rychlost, vsadim se, ze ta zatacka pujde projet i rychleji (tim nerikam, ze takovou rychlost v tomhle useku schvaluju, navic 140 pred zatackou nic neznamena, kdyz do ni najizdi skoro stovkou...), to je tak, kdyz si horka hlava koupi sporta, zjisti, ze po rovince neni dvoustovka nebo vic problem - proc taky, rovne umi jezdit kazdy... a prijdou zatacky a problem je na svete, technika dela strasne hodne, ale zkusenosti a chladny usudek nekteri mit nikdy nebudou... :(

[upravil dne 6/4/2009 Pata]

Mně přijde, že ho to začalo vyhazovat ven a místo aby to víc sklopil, tak šel na brzdy.

Odesláno

Hadra: vyjel z idealni stopy, bud se to bal vic naklonit, nebo to na sve zkusenosti projel proste moc rychle... Vsimni si, ze jedou spolecne a na zacatku zatacky mu ten prvni odjede dal... Brzdit zacal, az kdyz byl kousek v protismeru :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...