Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neviem, mozno stalo...tazko o tom polemizovat.

Proste jazdecka chyba, stava sa...

Co sa dalo som povyrovnaval, ako uchyt svetla a tycku riadiacej packy, ostatne musi bohuzial uz servis.

Ved uz v pondelok :papa

A tak som sa chcel ist zajtra vozit este :D

Odesláno

Y2K: jestli Ti můžu něco doporučit (coby taky motorkář), najdi si nějaký dny otevřených dveří na okruhu (asi v Brně, do Mostu to máš moc daleko). Já vloni jezdil \"rekreačně\" na CBRku a letos jsem koupil šestkovýho Ninju 08\', se kterým jezdím na různý akce, vyjížďky apod. skoro každý víkend. Už jsem hodně porychlil, gumy jsou orvaný tak 2-3mm od hrany, ale pořád se držím zpátky a kam nevídím, tam neletím. Nicméně motoškola v Mostě mi dala strašně moc, měl jsem totiž podobnej problém - bál jsem se vletět do zatáčky natvrdo a jak jsem to tam zlomil, tak jsem najednou byl moc u kraje a motorku pak v zatáčce rovnal - prostě úplně na prd. Tak mi pak instruktor na okruhu řekl, že prostě musím zvýšit rychlost v zatáčce a ono se to srovná. Chce to nabrzdit před zatáčkou, podřadit a poslat to tam pod plynem, za prvý budeš mít lepší \"grip\" zadní gumy, za druhý pak můžeš plynule přidávat na výjezdu ze zatáčky a motka se dá i líp ovládat, než když se jí jen tak držíš. Chce to jezdit, jezdit, jezdit, nejlepší je najít si úsek, kde je dobrej asfalt, znáš to tam a je to přehledný co se týče aut v protisměru, a jezdit tam a zpátky do zblbnutí. Ale ten okruh je stejně nejlepší :super

Malá inspirace ;) :

[upravil dne 1/8/09 MichalTalbot]

post-0-14109608664185_thumb.jpg

Odesláno

JJ...teoriu poznam dokonale.

Prax je bohuzial ina ako som sa mohol aj presvedcit ze ano.

Nad tym okruhom priapdne dacim podobnym tiez uz rozmyslam, uvidime.

Odesláno

Tak jestli byl v zatacce sterk, tak i kdyby jsi jel 300km/h tak by jsi spadl a zkoncil by jsi mnohem hur! Bud rad, ze jsi jel pomalu. Pad ber sportovne, aspon uz to mas za sebou.. Me to porad jeste ceka... :(

Odesláno

Na prvy pad pohodicka... Bud rad ze je to tak, jak je :P

Len jedna mensi rada, na silnicich se bezne melou nakaladaky ale i auta, co jezdily v nejakym bordelu a samo ze to s nich opadava. Ako vsetci vime, tento bordel se pak zdrzuje u krajnicich.

S motorkou, a hlavne s vyssimy kubaturami se ke krajnicim nikdy nepriblizuji. Nemusi tam byt len strk, muze tam byt i prach a podobne veci, a to pak v zatacce zletis ci jedes 40 nebo 200 km/h...

Takze fakt na krajnice pozor ...

Odesláno

Tak moto je kompletna teda som sa pustil do prihlasenia, konecne.

KO a STK za nami, fuj.

Som lahsi o 100 eciek a zabil som tak 5 hodin :blicismajlik

Este ma caka urad dopravy a policajti...ach jaj ta birokracia :grr

• O 7 měsíců později...
Odesláno

JJ...nakoniec to slo celkom lahko a dokonca mi nezostal ani srobik.

Som netusil ze treba prerobit aj stupacky, ale ked sme sa do toho pustili za chvilu to bolo hotove :super

A tebe este raz dakujem za ten typ na sviecky.

Aj ked tie moje tam boli nove a boli to NGK, som myslel ze su v pohode.

Vymenili sme za origos co predava Ducati a startuje na prvy sup ;)

Odesláno

Mne sa pacili tie vyfuky ako tam boli origos.

Teda akurat tak umiestnenim, ta farba a tvar nist moc :D

A tohto variantu som sa trocha bal, no aj tak som do toho siel...

Vysledok mi ucaroval, a ten zvuk :roker

Odesláno

Trocha OT

Ale preco mas tak hnusne velku SPZ ? Nedala sa tam dat ta mensia ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...