Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim na nete zohnat laktovu opierku do mojej 306ky, ale akosi sa mi nedari:nevim...nevie niekto nahodou o nejakom shope, alebo aspon o overenej opierke, ktora dobre pasuje do P306??? Za odpovede vopred dakujem...

Odesláno

O origo opierke do 306 som nepocul, ani nevidel. Podla mna sa tusim ani nerobili, ale za toto som si neni sto percentne isty...

Ale nevidel som ju nikde, v zadinej 306 ke, ani na inzeratoch.

Takze jedine univerzalnu opierku, tie ty budu pasovat vsetky... A tych je na nete plna kopa vsade...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim na nete zohnat laktovu opierku do mojej 306ky, ale akosi sa mi nedari:nevim...nevie niekto nahodou o nejakom shope, alebo aspon o overenej opierke, ktora dobre pasuje do P306??? Za odpovede vopred dakujem...

Ja ve svy bejvaly 306ce sem mel original peugeot loketni operku. A nevim kde se da sehnat. Ale padla tam jak prdel na hrnec:). pokud tak bych ti ji nekdy vyfotil a dal sem...

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Qcko

Ja ve svy bejvaly 306ce sem mel original peugeot loketni operku. A nevim kde se da sehnat. Ale padla tam jak prdel na hrnec:). pokud tak bych ti ji nekdy vyfotil a dal sem...

Skús sem dať niejakú fotku, aby bola predstava ako vyzerá.:roker

Odesláno

Ok není originál od peugeot ale pasuje přesně do 306, což je velká výhoda a stejně stojí ranec :-P (alespoň z pohledu studenta :D ) ale takhle nějak by mohla tedejc vypadat. Nebo?

Každopádně u týhle není žádný vrtání a tak. šroubujou se na lišty od sedaček což je taky velký + :)

Odesláno

Jo uz som nad tym rozmyslal, ale ked tak, tak to vyriesim UNI co stoji do litra :P

Odesláno

Mal som moznost vyskusat UNI laktovu opierku a do mojej 306ky mi proste nevosla..bolo to tym ze mam vybavu XS a to znamena ze na prednych sedackach su kolecka na nastavovanie bedernej opierky...mozno na model bez tych koleciek by vosla v pohode...neviem

Odesláno

Hmm, pozrel som si tie opierky, vyzeraju dobre, ci su origo peugeot alebo nie, to je skoro jedno (aj ked som videl P306 na predal, ktore mali vo vybave original opierku od vyroby a ta tam vyzerala uplne super), ta cena je mi jasna, pocitam okolo 3500 korun, za ten komfort to stoji a zlepsuje to omnoho vzhlad interieru (aspon podla mna:super)...

Ja som nasiel tuto, len podla obrazku vyzera akosi moc \"plastovo\" a bojim sa neprijemnych vrzgavych zvukov, ktore taketo plastaky vedia vydavat:nevim -->

http://autospecial.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4085&category_id=975&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

agressor: jasne, tu opierku by si mohol odfotit, ked uz pre nic, tak aspon ako to vyzera, ak mas na take veci cas, podla mna tieto veci v aute chybaju:(...

a este otazka...Co je to Predpinanie pasov??? Pri tych opierkach to je napisane a netusim co to je, kazdopadne sa mi velmi pozdavaju a nie su ani drahe:mrk

[upravil dne 25.1.2009 Qcko]

Odesláno

Pokial sa nemylim, tak myslia pyrotechnicke prepinace pasov , tj ked nekde naburas, vystreli patron a stiahni pasy.

To ma za nasledok, ze ta to stiahne k sedacke, a nedovoli ty viletiet von oknom...

Ale fakt netusim jaky to muze mit s nimi souvis...

Odesláno

Aha, takze jednoducho povedane ak mam pyropatrony, tak potrebujem tu opierku na sedacku s Predpinanim pasov, parada, dakujem za rady, podla vsetkeho kupim tuto, zatial som lepsiu nenasiel a paci sa mi to uchytenie:roker

Odesláno

Sorry za :xvul ale kdeze se to maji pyropatroni nachadzet ? Kdyz bila nase 306 ta kupovana, dostavali sme letacek, kde bylo napsane, ze pyropatrony obsahuje kazdej model 306 (v roku 1998)...

Sedacku vodica sem mnel vonku, a na spodni strane sedacky ani u tunelu sem zadnej pyropatron nepostrehl. Myslel sem ze se bude nachadzet nekde v stloupku ...

Preto som myslel, ze by na to pyropatron nemnel mit vliv...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...