Qcko Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim na nete zohnat laktovu opierku do mojej 306ky, ale akosi sa mi nedari:nevim...nevie niekto nahodou o nejakom shope, alebo aspon o overenej opierke, ktora dobre pasuje do P306??? Za odpovede vopred dakujem... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 O origo opierke do 306 som nepocul, ani nevidel. Podla mna sa tusim ani nerobili, ale za toto som si neni sto percentne isty... Ale nevidel som ju nikde, v zadinej 306 ke, ani na inzeratoch. Takze jedine univerzalnu opierku, tie ty budu pasovat vsetky... A tych je na nete plna kopa vsade... Citovat
agresssor Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Qcko Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim na nete zohnat laktovu opierku do mojej 306ky, ale akosi sa mi nedari:nevim...nevie niekto nahodou o nejakom shope, alebo aspon o overenej opierke, ktora dobre pasuje do P306??? Za odpovede vopred dakujem... Ja ve svy bejvaly 306ce sem mel original peugeot loketni operku. A nevim kde se da sehnat. Ale padla tam jak prdel na hrnec:). pokud tak bych ti ji nekdy vyfotil a dal sem... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tak to sem potom jelen, fotku sem dej, urcite Citovat
agresssor Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak to sem potom jelen, fotku sem dej, urcite i clovek co dela u peugeota rikal ze tohle nevidel:) ale proste fakt origo:) Citovat
gedu Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Qcko Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim na nete zohnat laktovu opierku do mojej 306ky, ale akosi sa mi nedari:nevim...nevie niekto nahodou o nejakom shope, alebo aspon o overenej opierke, ktora dobre pasuje do P306??? Za odpovede vopred dakujem... Ja ve svy bejvaly 306ce sem mel original peugeot loketni operku. A nevim kde se da sehnat. Ale padla tam jak prdel na hrnec:). pokud tak bych ti ji nekdy vyfotil a dal sem... Skús sem dať niejakú fotku, aby bola predstava ako vyzerá. Citovat
klm16 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 laktova opierka originaj je. ale stoji tolko ze si to asi hned rozmyslite Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tipujem to tak na 4 - 5 litrov /... Citovat
kmotrik Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 pokud se nepletu originální loketní opěrku řešil Creams ve vlákně \" Zajímavé fotky z internetu \" stačí tu pohledat . http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-306/loketni-operka-peugeot-306-s250604 http://www.kamei.cz/306-Loketni-operky_d442.html nová stojí opravdu ranec. Nejlevnější se dá pořídit za 2400, ale tak je to komfort jak sviň kort na dlouhý cesty Citovat
kmotrik Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Ok není originál od peugeot ale pasuje přesně do 306, což je velká výhoda a stejně stojí ranec :-P (alespoň z pohledu studenta ) ale takhle nějak by mohla tedejc vypadat. Nebo? Každopádně u týhle není žádný vrtání a tak. šroubujou se na lišty od sedaček což je taky velký + Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Jo uz som nad tym rozmyslal, ale ked tak, tak to vyriesim UNI co stoji do litra Citovat
fe-re Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Mal som moznost vyskusat UNI laktovu opierku a do mojej 306ky mi proste nevosla..bolo to tym ze mam vybavu XS a to znamena ze na prednych sedackach su kolecka na nastavovanie bedernej opierky...mozno na model bez tych koleciek by vosla v pohode...neviem Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Hmm, pozrel som si tie opierky, vyzeraju dobre, ci su origo peugeot alebo nie, to je skoro jedno (aj ked som videl P306 na predal, ktore mali vo vybave original opierku od vyroby a ta tam vyzerala uplne super), ta cena je mi jasna, pocitam okolo 3500 korun, za ten komfort to stoji a zlepsuje to omnoho vzhlad interieru (aspon podla mna:super)... Ja som nasiel tuto, len podla obrazku vyzera akosi moc \"plastovo\" a bojim sa neprijemnych vrzgavych zvukov, ktore taketo plastaky vedia vydavat:nevim --> http://autospecial.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4085&category_id=975&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 agressor: jasne, tu opierku by si mohol odfotit, ked uz pre nic, tak aspon ako to vyzera, ak mas na take veci cas, podla mna tieto veci v aute chybaju:(... a este otazka...Co je to Predpinanie pasov??? Pri tych opierkach to je napisane a netusim co to je, kazdopadne sa mi velmi pozdavaju a nie su ani drahe:mrk [upravil dne 25.1.2009 Qcko] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Pokial sa nemylim, tak myslia pyrotechnicke prepinace pasov , tj ked nekde naburas, vystreli patron a stiahni pasy. To ma za nasledok, ze ta to stiahne k sedacke, a nedovoli ty viletiet von oknom... Ale fakt netusim jaky to muze mit s nimi souvis... Citovat
kmotrik Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 pokud vím na pyropatrony je potřeba trochu víc místa v místě uchycení pod sedačkama Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Aha, takze jednoducho povedane ak mam pyropatrony, tak potrebujem tu opierku na sedacku s Predpinanim pasov, parada, dakujem za rady, podla vsetkeho kupim tuto, zatial som lepsiu nenasiel a paci sa mi to uchytenie:roker Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Sorry za ale kdeze se to maji pyropatroni nachadzet ? Kdyz bila nase 306 ta kupovana, dostavali sme letacek, kde bylo napsane, ze pyropatrony obsahuje kazdej model 306 (v roku 1998)... Sedacku vodica sem mnel vonku, a na spodni strane sedacky ani u tunelu sem zadnej pyropatron nepostrehl. Myslel sem ze se bude nachadzet nekde v stloupku ... Preto som myslel, ze by na to pyropatron nemnel mit vliv... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.