Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Barum Bravuris  

1. 1. Barum Bravuris

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chce to chvíli slidit po netu a neskočit hned na špek a na \"první výhodnou\" nabídku. Takže hodně trpělivosti při výběru. Prý přináší růže.

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Napsán autorem vector

Napsán autorem AKCZ

Protoze jezdis jak prase :D:D:D:D:D :P

Koho jste potkali ? Co vám to nalhali ? :P

Podle sebe soudim Tebe :D;) ... to jsem se zas k necemu priznal :o:P

:oco

:o Co to povídáš, vždy? mám lýnej diesel na ekonomickou jízdu...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mam Bravurisky 2 měsíce a je to docela v pohodě na suchu i na mokru akorát se mi zdá že při akceleraci při předjíždění trochu plavou neví někdo jak se hustí 195-50-15 na 206? Jinak ty Continentaly premium contact byly bomby ale za ty chtěly přes 3000 /ks tak jsem zvolil levnější hlavně žádný protektor

Odesláno
Napsán autorem tomas magnum

Mam Bravurisky 2 měsíce a je to docela v pohodě na suchu i na mokru akorát se mi zdá že při akceleraci při předjíždění trochu plavou neví někdo jak se hustí 195-50-15 na 206? Jinak ty Continentaly premium contact byly bomby ale za ty chtěly přes 3000 /ks tak jsem zvolil levnější hlavně žádný protektor

Já je mám necelý půlrok a musím uznat, že opravdu drží fest stopu... Pravda, mám je nahuštěné na 2.5 (znalci: nesekejte mě, vím že je to hodně) protože na 2.2 se mi to opticky zdá málo... (185/55 R14)

Odesláno

Jo díky Lugere ja mam napsáno ve dveřích 2,5 na všechny čtyři kola pro 195/55 R15 ale ted mam 195/50 R15 a myslím že je to moc a žádné tabulky pro 206 nemám záleží také na hmotnosti jinak díky jsem rad že někdo odpoví. Čau lev je král.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...