Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. Mam sice jen mensi problem se svym vozem, ale prece jen se na to chci zeptat.. Po nastartovani auta se me do 3 sekund otacky motoru snizi natolik, ze me na 50 % motor chcipne. Obcas me vysadi i za jizdy , kdyz zaradim neutral a chvilku s tim jedu. Je fakt, ze jsem motor pred 14 dny umyl wapkou a druhej den me vynechaval valec, ale pres noc to vyschlo a uz bylo vse ok. Mozna je to zpusobeny tim, ale prece jen jsme si myslel, ze otacky koriguje pocitac. Dik za odpoved. Bay all.

peugeot 406 1.8 benzin 16V. 97

[Editován dne 11/5/04 marXtone]

Odesláno

To je vůbec skvělý nápad, umýt benzínový motor. Mně umyli v servisu motor kvůli hledání úniku oleje a od té doby řeším problémy s otáčkami taky. A to jsem rozebral snad všechny možné kontakty, vysušil, vystříkal kontoxem... Většina spojů je v gumových pouzdrech, takže když už se tam ta voda dostane (třeba při tom tlakovém mytí), vydrží tam dost dlouho. Zkus prohlídnout ty kontakty a zapátrej v hlubinách diskuse - už se tu o tom psalo.

Odesláno

Okay, kolega v praci me poradil, at se podivam na svicky, ta voda je asi pekny svinstvo, ale ten motor byl opravdu zaflakanej, ze to jinak neslo ... Strikal me to kamarad v peugeotu, tak snad vedel co dela.. Dik za info, cuzz ..

Odesláno

kámoš na 205 řešil tento problém po umytí motoru taky asi měsíc,sice mu motor nechcípal ale otáčky na volnoběh měl něco kolem 700,nakonec odpojil a znovu připojil baterku a všechno najednou šlo tak jak mělo

Odesláno

To všechno jsem zkoušel, dokonce mi v tom servisu zadarmo udělali diagnostiku - a nic. Pak to začali svádět na potenciometr a krokový motorek - tam by se ovšem po umytí voda asi nedostala :-). Takže bůhví, co tam s tím provedli... Na svíčky jsem se chystal taky, ale zatím se mi do tho nechce. Svíčky jsem měnil u všech aut, ve kterých jsem jezdil (vždycky to byly starší bazarovky, takže byl předpoklad, že jsou tam ještě z výroby) a nikdy to nijak výrazně ničemu nepomohlo (svádí se na to kde co - otáčky, výkon, spotřeba, starty.....)

Odesláno

Po tom, co jsem se hrabal v motoru a dělal pořádek v kabelech se mi stalo totéž. Byl to jeden rozvodovej kábl. To ovšem v Tvém případu nebude ono, jestliže to bylo na diagnostice, tak to asi nepojede na tři válce, že...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...