Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

letos jsem značky do depositu nedal jako minulej rok takže občas někam vyrazím ale nemám zimáky takže to nepřeháním...

jinak mám auto v garáži kde je asi 4 stupně a přes víkendy se v tom hrabu takže si tam zatopím a mám tam tak 17 stupnů:) přes týden mám služebáka fobii...¨

jo dvojgaráž přístupná přes byt je užasná

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: kujon106

ee, to sem kontroloval asi 100x a ani jednou tam nebyla jediná kapička vody/ledu

Máš to nějakou speciální plachtu?

Nevim, tadle se válela doma, tak sem jí použil :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

... - auto má sloužit MĚ a nikoli já jemu.

Pokolikáté to od tebe slyším a pokolikáté se nad touto větou zamýšlím ve vztahu ke mě? :D

Odesláno

odpovím obrázkem :D

49284937c20af.jpg

Hele, co to tam mas za kola?? nejsou to 17ctky ze ne!? to bys ne teda pěkně nas...... :myslim ja mam 16 (205/40 R16) a chtel sem vetsi, ale vsichni si uz tukali na celo u tech 16ctek, ze bych prej musel delat jeste tuzzi podvozek, vyrezavat lemy a telat je laminovy jak jsou na T16 a ze proste moc veci...

Odesláno

Jsou to 16\" Toora T940 s pneu 195/45 ;) 17\" jsem viděl, resp. viděl jsem na saxu i 19\", ale to už byl fakt masakr :D Původně jsem měl v plánu 15\", ale na tyhle se naskytla více než dobrá nabídka, takže jsem neváhal. Ale jestli dáš 17\", tak sem na to fakt zvědav ;)

Tady máš ještě fotku kde jsou kapku víc vidět :)

4905ba6b1553e.jpg

Odesláno

Jsou to 16\" Toora T940 s pneu 195/45 ;) 17\" jsem viděl, resp. viděl jsem na saxu i 19\", ale to už byl fakt masakr :D Původně jsem měl v plánu 15\", ale na tyhle se naskytla více než dobrá nabídka, takže jsem neváhal. Ale jestli dáš 17\", tak sem na to fakt zvědav ;)

4905ba6b1553e.jpg

Hele Kujone:D nedavej fota na kterejch ta ta 106ka vypada nadherne:) zase sem poslintal monitor:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

4905ba6b1553e.jpg

Hele Kujone:D nedavej fota na kterejch ta ta 106ka vypada nadherne:) zase sem poslintal monitor:D:D:D:D:D:D:D

tak na ,a vylešti si ho http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/ciagnijcycka.swf :D:D:D

Odesláno

error az budes jezdit predemnou a budes rychlejsi tak pak machruj jo se bojis ze si to rozbijes tak nezavodis co :D:D:D:D:D:D:D:D no jedu do strasic to je u rokycan jede se to na snehu nejaky klouzuany kdyz snih vydrzi kdyz ne tak se pojede vostre na asfaltu tak jsem zvedavej :papa

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: agresssor

tak na ,a vylešti si ho http://mirrored.flabber.nl/boob.cursor/ciagnijcycka.swf :D:D:D

ja lestil asi pet minut:D:Da to jsem to mel cisty:D

Odesláno
Původně zaslal: Error07

odpovím obrázkem :D

49284937c20af.jpg

Hele, co to tam mas za kola?? nejsou to 17ctky ze ne!? to bys ne teda pěkně nas...... :myslim ja mam 16 (205/40 R16) a chtel sem vetsi, ale vsichni si uz tukali na celo u tech 16ctek, ze bych prej musel delat jeste tuzzi podvozek, vyrezavat lemy a telat je laminovy jak jsou na T16 a ze proste moc veci...

Ja mam právě na sví 106 16\" a vcera jsem se sel project, jako ze bylo nádherně, tak jsem ji valil a v protismeru kamion, tak se vyhejbam na okresce az sem najel do uplne sileny skarpy a skrivil sem 2 elektrony :xvul:bacha bych se fakt jebnul :(:bojim vecer sem hodim foto :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...