rimpo Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Ahoj,mám 405ku SR 1,8benzín.....když jí nastartuju má zvuk jako diesl,prostě dělá tu tu tu tu tu a je dost hlučnej, hluk dělá zřejmě vykuchanej výfuk, ale trápí mě spíš ten dieslový zuk........neví te někdo co by to mohlo být??? děkuju a s pozdravem Citovat
AnotherOne Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Idú ti všetky valce, aké máš otáčky? Prestane to pri pridaní plynu? Citovat
John Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Základ jako dostatek oleje v motoru jsi doufám kontroloval.... :roll Jinak to muže být spousta věci.... Citovat
rimpo Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 olej tam je;)...za studena jsou otáčky kolem 1500+ a na volnoběh už za tepla kolem těch 800-900......dřím jsem měl oktávku a tam jsem měl zvuk jak šicí stroj a dělali to hydrostavy, ale u tohodle motoru nevím jak to funguje.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.