Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V poklidu. Můj syn má za sebou první navštěvu čerta a byl docela vyjukaný. Nechápu proč. Vždyť už má 7 týdnů!!! :mrk:D:roll

Odesláno
Původně zaslal: Jauda

V poklidu. Můj syn má za sebou první navštěvu čerta a byl docela vyjukaný. Nechápu proč. Vždyť už má 7 týdnů!!! :mrk:D:roll

takže ty máš za sebou šestinedělí:potlesk

Odesláno

jojo. Zatím to je v klidu. Jen jsme museli přejít z mléka na nutrilon - bohužel:nevim ale jinak jsme v pohodě. Jestli všechno vyjde, na šebetov dorazíme. Nevíte jestli tam budou i nějací zkušení a ochotní 307káři co by mi řekli na co si dát pozor a co upravit. Zatím se pomalu děsím co mně čeká ale auto si určitě nechám - je to nadherný vůz - a na jiný nemám :D

Odesláno

Já jsem \"pár\" problémů měl, ale teď mám klid - klepu na dřevo - pravda občas se zblázní kontrolky, občas mi to ukazuje, že není olej, vibruje to i na plecháčích ale už to neřeším - zčásti je to moje vina - přezouvám to sám = možný zdroj vibrací, elektronika se umoudří sama, najeto přes 100tis. a ve štychu mě nenechal - opět klepu ...- a včera jsem koukal na spotřebu - za posledních 8800 km, prům. rychlost 60km/h, spotř. 6,1, auto je velké, pěkné tak co víc si přát.:papa

Odesláno

Hele nevíte někdo kdy už konečně napadne trochu sněhu? Vloni mě už bolely záda. Pořídili jsme si v euforii běžky a zatím to vypadá, že na nich budu akorát tak utítat prach.

Odesláno

Taky se připojuju s gratulací vše nej do nového roku. :super A ať nedopadnete takhle :aut:papa

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...