Bohumil Odesláno 11. duben 2005 Autor Odesláno 11. duben 2005 Zítra odpoledne jedu na akční jarní prohlídku a přezutí pneu. Uvidíme, jak se chlapci mechanici \"pochlapí\":D:D Dal jsem dotaz ohledně světla i do sekce \"servis\", četlo to tam přes 20 lidí a odpověď = 0:mad: [Editován dne 11/4/05 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 17. duben 2005 Autor Odesláno 17. duben 2005 Akční jarní prohlídka + přezutí pneu dopadlo kladně, žádné závady borci nezjistili:cool:. Sice mám výhrady např. ke kontrole AKB (zátěžová zkouška), ale hustota a množství elektrolytu je furt neznámá. Citovat
lamancha Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 to je dobre, mimochodem velikonoce uz byly a stale nevime jak tvemu pribuzenstvu jezdi chipnuta auta ale nezatracuji te, vim, ze vanoce se blizi:D Citovat
Bohumil Odesláno 18. duben 2005 Autor Odesláno 18. duben 2005 To, co mě podsouváš, ani pořádně neznám, přestože znám skoro všechno.:D:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 2Bohumil:jezismarja uz zase, nekde jsi sliboval, ze se zeptas pribuzenstva na chipnute pazouty, nenut me hledat kde mimochodem nenabihaji ty \"prispevky\" nejak dlouho ? Ze bychom zalozili \"prispevky2\"? Citovat
Bohumil Odesláno 20. duben 2005 Autor Odesláno 20. duben 2005 No dobrá. Pravda je, byl jsem na Moravě v březnu, ale to se mohutně slavilo.:cool:Na takové \"hovadiny\" nebyl čas.:D:D Mě se nezdá, že současné příspěvky \"nabíhají dlouho\", vždy? které fórum se může pochlubit tak dlouhejma fousama?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 dobra, uz skrzeva ty vousy to nechame bezet, asi mas rychlejsi pripojeni. To s tim chipem te drazdim, protoze jsem videl inzerci za 399Eu, ze 110 HP na 136HP, nejde mi o odpich, ale porad me s... ta spotreba, a ta by mohla s vyssim vykonem a opatrnejsi jizdou jit dolu, anebo se opet pletu a jen pindam a pindam a ... Citovat
Bohumil Odesláno 20. duben 2005 Autor Odesláno 20. duben 2005 Nepindáš, nepindáš a nepindáš.:D:D.Čipuje se to buď na větší krou?ák, nebo výkon. Je proavda, že spotřeba při normální jízdě by měla jíttrochu dolů. Ale je třeba si položit otázku : \"Stojí náklady na čip za trochu nižší spotřebu, větší namáhání spojky, převodovky(ta by mela být OK), kloubů na poloosách, ložisek, uchycení kola, ... brzdy. Bude třeba aby to mělo pořádný efekt upravovat sání, sběrače, výfuk. Většinou nestačí jen vyměnit švába v řídící jednotce. [Editován dne 20/4/05 Bohumil] Citovat
lamancha Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 2Bohumil: nemam vubec zadny duvod ti neverit, ale prosel jsem nize uvedeny odkaz a stranky o chiptuningu (samozrejme spise reklamne zamerene) a mam dojem, ze kdo necipuje tak je blazen, protoze nic nehrozi, atd atd. Samozrejme, ze kdyz rozpoctu tech 15-20tis.Kc do usetreneho 1l na 100km, tak mi vyjde neco kolem 80tis km ktere musim ujet nez se mi to zacne \"rentovat\". Ale tra se ozve Michal206 s novyma informacema [Editován dne 20/4/05 lamancha] Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2005 Autor Odesláno 21. duben 2005 Reklama na chiptuning je od toho, aby přesvědčili lidi, že výrobci aut jsou napůl dementi, kteří schválně dělají \"slabá\" auta. Výrobci to mají zase spočítaný trochu jinak. Ale když to někoho baví, tak proč ne. Citovat
lamancha Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Howgh:cool: ale stejne se toho pribuzenstva poptej:D Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2005 Autor Odesláno 21. duben 2005 Poptám, poptám,, snad na to \"letos\" nezapomenu;):D:D Citovat
lamancha Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 od toho jsem tady abych ti to pripomenul:papa Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2005 Autor Odesláno 21. duben 2005 Vám \"mladším\" závidím jen jedno : pamě? :D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 jenom pamet ? Ja myslel, ze hlavne ty jasne a zarive zitrky:D Citovat
Bohumil Odesláno 22. duben 2005 Autor Odesláno 22. duben 2005 Jasné a zářivé zítřky máme všichni stejné.:P:P Citovat
lamancha Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 ja jen ze bychom si je teda my \"mladsi\" mohli dele vychutnavat:D Citovat
Bohumil Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Ale hoši, začněte vychutnávat už teď. Nečekejte na zířky. Tohle tělo, ve kterým jste tu, je tu jen jednou za život, tak proč mu odepírat různé radosti a říkat zítra ještě ne, počkej až na příští týden.:cool:;);) [Editován dne 23/4/05 Bohumil] Citovat
lamancha Odesláno 30. duben 2005 Odesláno 30. duben 2005 uz tyden cucim na ten prispevek a nevim co k tomu napsat, snad jen , ze jsi promluvil jako zkuseny, letity kmet;) Citovat
Bohumil Odesláno 30. duben 2005 Autor Odesláno 30. duben 2005 Taky na to koukám. To jsem musel mít nějaké mimořádné pohnutí mysli, či co. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.