Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz si o to rikas tak budiz, uzij si to. Ale je fakt, ze se musime tady polepsit, jinak forum \"zavady\" predbehne \"prispevky\":o

Mimochodem, je v republice povoleny nosic na kola vzadu ?

Odesláno

2 Lamancha : Nosič na kola vzadu jsem viděl v Česku u hodně aut, ale nešpekuloval jsem nad tím. Jestli je to schválený pro provoz, tak proč ne.

Jo a tu 1000 si teda užívám.:cool::cool::cool:

[Editován dne 4/1/05 Bohumil]

Odesláno

Nosič na kola jsem měl už v roce 1987 a projel s ním tehdy celou republiku (CZ a SK) i do Rakouska a Německa. Bylo to tehdy, když naši hoši jezdily BMX. Tehdy a platí to i dnes, nosič na kola za vozidlem nesmí přesahovat vozidlo a nesmí být více jako 0,5 m za vozidlo. Normálně jsem ho měl na tažným. V pohodě jsem naložil 4 kola i když to bylo stavěno na 2 kola proti sobě.

Je důležité, aby mělo normálně světla(blinkry, směrovky, brzdy - tak jak na autě), ale co je důležité, když tam dáte kola není vidět SPZ. Před lety policie tolerovala normálně udělanou SPZ (měly jsme to uděláno moc pěkně na AL plechu). Dnes, ale raději sundám značku a dal bych ji na nosič pro větší klid.

Jinak takové nosiče se u nás i venku prodávají.

Když nám jezdil jen jeden kluk tak jsme věseli kolo na zadní okno na autě (taky se prodává).

Máte taky super rubriku, ale je hlad po lidském neštěstí, když zlobí auto !!!!::papa

[Editován dne 4/1/05 prochy]

Odesláno

Ja vim, ze jsem o tech nosicich pindal uz jinde, ale nechtelo se mi to hledat, tady ty nosice uz prodavaji s mistem na znacku, ty nosice co se davaji na zadni viko jsou asi naprd- znamy ho ma a akorat si podrel auto, anebo to tam blbe pridelal:D

Odesláno

To je škoda, že už není co dál. Snad přijde inspirace časem. Prochy s 307 SW - v pondělí jedu na výměnu setrváku, pak dám vědět jak to dopadlo. Držte palce.

Odesláno

Ráno jsem to zavezl do servisu a večer po 17 hodině mám si to vyzvednout. Tak na tom makají. Pak dám vědět, ale zítra odjíždím do pátku na SC do Švýcarska tak se pak ozvu. Mějte se. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...