Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Dnes sa mi podarilo umyť a naleštiť SW aj Partner. Asi začnem nosiť slnečné okuliare, keď pôjdem okolo nich. :D:o:super

[upravil dne 16/5/07 Martinsk]

Jestli budeš mít cvíli volnou, můžeš přijet a vyřádit se na mém Jeanovi.:potlesk:potlesk:potlesk:papa

Odesláno

ja sa chystám zajtra od 9 do cca 11:30 som na ulici kto chce nech pristavý :) zajtra mám v pláne spraviť letné umytie, umyť, navoskovať, naleštiť + z vnútra oživiť všetky plasty a veci podobné :aut:roker

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Nálada je tu dobrá, téměř až na hranici únosnosti. :super Občas tu někdo napíše něco škaredého o svém vozítku, ale to je asi hlavně ze snahy se trochu odlišit.:D:D:D:D:D:mrk:mrk

Hele hele , doufám , že tím nemyslíš moji maličkost:D já bych milerád splynul s davem spokojených 307čkářů, jenže ....

mimochodem zvlášť pečlivě jsem teď po vyvážení a výměně disků zkoumal VIBRACE a jsou minimální, takřka neznatelné, vlastně jsou tam, protože je tam chci cítit:D:D ale "něco" mi začalo bouchat vlevo vzadu, ale díky tomu, že je stále pár majitelů "co se chtějí odlišit":P tak vím na co se kouknout:papa

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Volali, že im ešte chýba spraviť taký náliatok. Určite sa ti pred tým ozvem, keď tam pôjdem. :super

nemáš náhodou cestu cez tt mám to pekne špinavé ale neni času umývať :(

Odesláno

V TT som bol minulý týždeň v piatok. Ale aj v tomto týždni som tade išiel dva krát. Aj by som sa bol zastavil, len som nemal handru a leštenku. Snáď nabudúce... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...