Bohumil Odesláno 12. září 2006 Autor Odesláno 12. září 2006 Asi začnu 206tkařům závidět. P206.doc Citovat
lamancha Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 no já to tam mám zase jak v seníku - převážel jsem vidle , sekačku, hrábě atd. a ted se nějak nemůžu dokopat k úklidu:mad: Citovat
Martinsk Odesláno 15. září 2006 Odesláno 15. září 2006 Aj mne treba poupratovať autá, nejak na to nemám čas Citovat
JarinoRS Odesláno 16. září 2006 Odesláno 16. září 2006 dnes idem kamosovi na svadbu, som nuteny vysat a vylestit tatosa Citovat
Martinsk Odesláno 17. září 2006 Odesláno 17. září 2006 Ako dopadla svadba? nepobili ste sa? Napršalo, takže auto je raltívne čisté ... Citovat
JarinoRS Odesláno 17. září 2006 Odesláno 17. září 2006 Svadba bola fajn, bitka nahodou nebola ani som auto nemusel umyvat, hostina bola asi 30m od miesta, kde byvam a sobas asi 150, takze sme vsade isli peso Citovat
Bohumil Odesláno 26. září 2006 Autor Odesláno 26. září 2006 Původně zaslal: lamancha no já to tam mám zase jak v seníku - převážel jsem vidle , sekačku, hrábě atd. a ted se nějak nemůžu dokopat k úklidu:mad: No, já jsem na tom stejně, (s úklidem). Chudák Jean. Od jara jsem ho ještě neumyl.:grr:grr Citovat
JarinoRS Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 vsak uz zacala jesen, to fakt? nemas to pekne auto asi rad Citovat
Bohumil Odesláno 27. září 2006 Autor Odesláno 27. září 2006 Chápu, že si Jean zaslouží větší péči o \"vnější vzhled\",, ale nějak se k tomu nemůžu furt \"dokopat\":(. Aspoň nejsou tolik vidět škrábance z parkovišť a ďobance od kamínků. Citovat
Minooo Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 tak toto keby vedeli moji známi by ti dali, tý nemajú problém auto leštiť a každý týždeň a kedže mám teraz nový kus 307 snažím sa ho udržovať čisté ešte lištičky pojdú do laku a budem aj ja čistiť každý týždeň :super:roker Citovat
Minooo Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 tomu hovorím smola http://www.glazok.ru/news/auto/archives/2005/Peugeot-307.jpg Citovat
JarinoRS Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Původně zaslal: Minooo tomu hovorím smola http://www.glazok.ru/news/auto/archives/2005/Peugeot-307.jpg to su tie samozapalne 307cky hotove molotowky Citovat
Bohumil Odesláno 29. září 2006 Autor Odesláno 29. září 2006 Původně zaslal: Minooo tak toto keby vedeli moji známi by ti dali, tý nemajú problém auto leštiť a každý týždeň :super:roker Toto je už nějaký druh postižení, nebo deformace.:D:D Citovat
Martinsk Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Ja tie autá poumývam, naleštím a zachvíľu sú znova také isté špinavé. Teraz nám na sídlisku opravujú chodníky - to by ste videli koľko je tu prachu Citovat
Bohumil Odesláno 2. říjen 2006 Autor Odesláno 2. říjen 2006 Díky našim zemědělcům, kteří si po sobě pořádně neuklidí, když vyjedou z pole na silnici, hlavně když je takové \"oslizlo\", je Jean kromě střechy celý hnědý. Já to prostě častěji, než 2x za rok nemeju a neleštím. To bych na tom nechal ruce. Citovat
Minooo Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 hahahahaha určite sa ťa to už pýtali ale ako si došiel na to meno JEAN?!?!?!? Citovat
Bohumil Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: Minooo hahahahaha určite sa ťa to už pýtali ale ako si došiel na to meno JEAN?!?!?!? No, tak to jseš asi první, kdo se na to ptá. (Jednou je všechno poprvé ). Po koupi jsem se \"hluboce\" zamyslel:o jak \"to auto\" pojmenovat. Aby to byl věrný, spolehlivý a ochotný sluha . A protože je to francouz, dostal jméno Jean. Citovat
lamancha Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 no ve Francii je tímto jménem spíš označován nějaký pros\'táček - to ovšem není případ tvého Jeana:papa Citovat
Minooo Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: Minooo hahahahaha určite sa ťa to už pýtali ale ako si došiel na to meno JEAN?!?!?!? No, tak to jseš asi první, kdo se na to ptá. (Jednou je všechno poprvé ). Po koupi jsem se \"hluboce\" zamyslel:o jak \"to auto\" pojmenovat. Aby to byl věrný, spolehlivý a ochotný sluha . A protože je to francouz, dostal jméno Jean. hahahahaha zaujímavé to ma nikdy nenapadlo dať autu meno ale tvoja volba a je to hmmmm.. haluz Citovat
Bohumil Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 2 Minooo : I šampáňo teklo!!!!!!!!!!!:o:D:D:D;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.