Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lamancha

no já to tam mám zase jak v seníku - převážel jsem vidle , sekačku, hrábě atd. a ted se nějak nemůžu dokopat k úklidu:mad:

No, já jsem na tom stejně, (s úklidem). Chudák Jean. :( Od jara jsem ho ještě neumyl.:grr:grr:grr

Odesláno

Chápu, že si Jean zaslouží větší péči o \"vnější vzhled\",:super, ale nějak se k tomu nemůžu furt \"dokopat\":(. Aspoň nejsou tolik vidět škrábance z parkovišť a ďobance od kamínků.;)

Odesláno

tak toto keby vedeli moji známi by ti dali, tý nemajú problém auto leštiť a každý týždeň a kedže mám teraz nový kus 307 snažím sa ho udržovať čisté ešte lištičky pojdú do laku a budem aj ja čistiť každý týždeň :D:super:roker

Odesláno
Původně zaslal: Minooo

tak toto keby vedeli moji známi by ti dali, tý nemajú problém auto leštiť a každý týždeň :D:super:roker

Toto je už nějaký druh postižení, nebo deformace.:D:D:D

Odesláno

Díky našim zemědělcům, kteří si po sobě pořádně neuklidí,:grr když vyjedou z pole na silnici, hlavně když je takové \"oslizlo\", je Jean kromě střechy celý hnědý. :roll Já to prostě častěji, než 2x za rok nemeju a neleštím.:nevim To bych na tom nechal ruce.:bojim

Odesláno

hahahahaha určite sa ťa to už pýtali ale ako si došiel na to meno JEAN?!?!?!? :myslim:D

No, tak to jseš asi první, kdo se na to ptá. (Jednou je všechno poprvé :D). Po koupi jsem se \"hluboce\" zamyslel:o jak \"to auto\" pojmenovat. Aby to byl věrný, spolehlivý a ochotný sluha :super. A protože je to francouz, dostal jméno Jean.:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

hahahahaha určite sa ťa to už pýtali ale ako si došiel na to meno JEAN?!?!?!? :myslim:D

No, tak to jseš asi první, kdo se na to ptá. (Jednou je všechno poprvé :D). Po koupi jsem se \"hluboce\" zamyslel:o jak \"to auto\" pojmenovat. Aby to byl věrný, spolehlivý a ochotný sluha :super. A protože je to francouz, dostal jméno Jean.:cool:

hahahahaha zaujímavé to ma nikdy nenapadlo dať autu meno ale tvoja volba a je to hmmmm.. haluz :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...