Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz jsem si myslel, ze jsi emigroval, ze o Tobe neni slyset. Nicmene je to lepsi nez aby jsi byl na dlazbe a na melte:papa Jinak ja se odmlcim tak kolem 20cervce a tak nejmin do zari.

Hezke dovolene a kilometry bez nehod:papa

Odesláno

Když jsem viděl fotky ze Šebetova, tak ještě teď skřípu zubama a kleju. Kostelec je drobet z ruky, .... Hold kdo má chalupu má prdel v kalupu. :D:cool::super

2 Lamancha : Neemigroval jsem, jen jsem vstoupil na kratší dobu do ilegality.:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Notak LAMANCHO !!!!!!!!!! KDE JSI ??????????? Už je srpenec, na pojišťovnu jsem ti dal odpověď a ticho po pěšině. To se tmácíš přes Vladivostok?:D:D:D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Auto má slúžiť tebe a nie ty autu. :myslim:myslim

Ten vozík váži prázdny 560kg. Viezol som 6 metrové strešné laty a 5 hranolov 6m. Celková hmotnosť bola asi 1200 kg aj s vozíkom. To nieje tak veľa. Môžem ti povedať, že sa to viezlo veľmi dobre. :roker

Odesláno

2 Martinsk : To byl jen pokus o vtip. Já už jsem taky s Jeanem \"pár\" pytlíkůcementu a vápna.:D

Poslední story : Manželka před cestou na Moravu vyrejpala mrkev, dala jí do košíku do kufru. Cestou se košík převrátil a jak mrkvička \"lítala\" po kufru perfektně se očistila. Na dně kufru 1cm vrstva země.:grr:grr:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...