lamancha Odesláno 14. červenec 2006 Odesláno 14. červenec 2006 uz jsem si myslel, ze jsi emigroval, ze o Tobe neni slyset. Nicmene je to lepsi nez aby jsi byl na dlazbe a na melte:papa Jinak ja se odmlcim tak kolem 20cervce a tak nejmin do zari. Hezke dovolene a kilometry bez nehod:papa Citovat
Bohumil Odesláno 18. červenec 2006 Autor Odesláno 18. červenec 2006 Když jsem viděl fotky ze Šebetova, tak ještě teď skřípu zubama a kleju. Kostelec je drobet z ruky, .... Hold kdo má chalupu má prdel v kalupu. :cool: 2 Lamancha : Neemigroval jsem, jen jsem vstoupil na kratší dobu do ilegality. Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2006 Autor Odesláno 21. červenec 2006 Postřehli jste Lamanchovo \"mihnutí se\" v článku o reprácích ?:o:o Citovat
Bohumil Odesláno 8. srpen 2006 Autor Odesláno 8. srpen 2006 Notak LAMANCHO !!!!!!!!!! KDE JSI ??????????? Už je srpenec, na pojišťovnu jsem ti dal odpověď a ticho po pěšině. To se tmácíš přes Vladivostok?:D:D Citovat
lamancha Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 Pres Frydek Mistek a svagruv comp. Bys neveril jak je \"jednoduche\" si zridit telefonni linku a internet:grr Citovat
JarinoRS Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 naco ti je k internetu telefonna linka??? Citovat
Bohumil Odesláno 21. srpen 2006 Autor Odesláno 21. srpen 2006 Doma mam připojení k netu od Eurotelu a lítá to jak z praku.:super:super:mrk:mrk:mrk Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2006 Autor Odesláno 30. srpen 2006 Destiny, co ty na to ???:o:o:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Bohumil Odesláno 1. září 2006 Autor Odesláno 1. září 2006 Některý lidi už neví,co by ještě za autem tahali. BTW : Počasí \"sedlákům\" moc nepřeje, tak se musí chvátat.:super Citovat
JarinoRS Odesláno 1. září 2006 Odesláno 1. září 2006 pockaj co ti povie martin,ked si to precita on s tym vozikom nesedliaci, neboj Citovat
Martinsk Odesláno 1. září 2006 Odesláno 1. září 2006 Auto má slúžiť tebe a nie ty autu. :myslim Ten vozík váži prázdny 560kg. Viezol som 6 metrové strešné laty a 5 hranolov 6m. Celková hmotnosť bola asi 1200 kg aj s vozíkom. To nieje tak veľa. Môžem ti povedať, že sa to viezlo veľmi dobre. Citovat
Bohumil Odesláno 4. září 2006 Autor Odesláno 4. září 2006 2 Martinsk : To byl jen pokus o vtip. Já už jsem taky s Jeanem \"pár\" pytlíkůcementu a vápna. Poslední story : Manželka před cestou na Moravu vyrejpala mrkev, dala jí do košíku do kufru. Cestou se košík převrátil a jak mrkvička \"lítala\" po kufru perfektně se očistila. Na dně kufru 1cm vrstva země.:grr:grr Citovat
berger Odesláno 4. září 2006 Odesláno 4. září 2006 a ja som rozmyslal, odkial sa berie ta \"prana mrkva\" z Lidla Citovat
Martinsk Odesláno 4. září 2006 Odesláno 4. září 2006 Zalej vodou a zasej semeno a v zimných mesiacoch prikuruj. To bude ale mrkva :D Citovat
Bohumil Odesláno 5. září 2006 Autor Odesláno 5. září 2006 Humoru není nikdy dost.:D:D. Zrovna v Lidlu by mi jí mohli závidět.:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.