Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak to myslis s tim Northwoodem? V sobotu jsem se tam trochu pohyboval, ale jinak bydlim jinde. Proc?? Potkal jsi mne??

Ale koukam, ze ty mas na svem aute holandskou?? znacku...:cool: znamena to, ze tam zijes??

Odesláno
Původně zaslal: rompos

2lamancha: jak to myslis,ze tam jsi podminene na 3r.?:myslim ja uz tu jsem 5 a pul r. a jeste asi neco pres rok budu.

jsem sluzebne v Holandsku na tri roky a v lete koncim:aut

Odesláno

diky, ze ses toho ujmul... A az to naplanujes, tak sem hlavne nezapomen hodit propozice toho srazu v tom tvem drevakove...:D:D:D kazda pomoc je vitana!!!

btw. kde je ten drevakov?? nejak to nemuzu najit na mape...:myslim

Odesláno

Předloni jsem ve spolupráci s Medvědem udělal \"Jihočeský sraz \". Sice se mezi nás vloudil jeden zmetek, ale jinak to snad ušlo. Chtěl jsem to udělat i vloni, ale přestěhoval jsem rodinku z paneláku do domečku, začaly starosti a byl po ptákách. Že by snad letos?:mrk:mrk:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

2 Lamancha : koukni na \"Nejvíce reakcí\" a druhý ze shora.:grr:grr:grr

tak jsi me dostal. Na co se mam kouknout ??? To je nazev clanku nebo fora ? Nic jsem vyhledavacem nenasel:myslim Nebo myslis statistiky ? taky jsem nic nenasel, jsem asi uplne tupej, ale stravil jsem nad tim ctvrt hodiny a nevim oc tady jde:myslim

Odesláno

2 Lamancha : Je to na hlavní stránce vpravo dole nad bannerama s partnerama klubu :

Nejvíce reakcí

1- Peugeot (326)

2-Pan Řáha (222)

3-Peugeot (188)

4- Peugeot (161)

5-Placené (133)

Asi jsem to blbě napsal. Promiň.

Odesláno

2Bohumil: dik, uz jsem doma:D ja to vcera hledal nekolikrat, furt jsem si odmital priznat, ze jsem takove stupido, hledal jsem to pod srazama , pokecem,statistice, takrka vsude - krome hlavni stranky ovsem:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...