Y2K Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: jozefsv sorry ze to tu pletiem ale prisiel si nato ako odstavit ostrekovace svetiel? Zatial som to veru sa priznam neriesil...v inom vlakne tvrdili ze poistka staci...ale osobne no neviem. Inak podla mna su tie ostrekovace pekne na rit. Teraz ked je toho bordelu na svetla viac tak to len ostrieka, no spina zostava. Vcera som mal take spinave svetla ze takmer nesvietili, som musel rucne utierat. Tak neviem ci sa nahodou funkcia tych ostrekovacov svetiel nemina ucinkom... [upravil dne 18.1.2009 Y2K] Citovat
Uncheget Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Y2K On si to daval dodatocne montovat a ceny uvadzal podobne ako ty. Cize podvozok ako taky je celkom \"mlady\" nie je tam od vyroby auta. A co ma k tomu vedie? Mne sa to zda ako dobra vec...a kedze to montovali ako doplnkovu vybavu preco nie...neviem co by na tom malo byt zle. Este mozem povedat ze cele by to bolo tak za cenu jednoho to tlmica... Ja ten elektronicky podvozek mel taky origo a v zivote bych to uz nechtel je to blbost. Tlumice drahy jak svin a jedina vec ktera nastane po zmacknuti toho cudliku je ze se ten tlumic pootoci a pry ztuhnou ja to nikdy teda nepoznal pri jizde. A dodelavat to tam dodatecne se vsema ridicimi jednotkama to bude dobra raketa radsi kup poradnec podvozek za ktery das cca32tis a jses v klidu. Citovat
Uncheget Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Uncheget Původně zaslal: Y2K On si to daval dodatocne montovat a ceny uvadzal podobne ako ty. Cize podvozok ako taky je celkom \"mlady\" nie je tam od vyroby auta. A co ma k tomu vedie? Mne sa to zda ako dobra vec...a kedze to montovali ako doplnkovu vybavu preco nie...neviem co by na tom malo byt zle. Este mozem povedat ze cele by to bolo tak za cenu jednoho to tlmica... Ja ten elektronicky podvozek mel taky origo a v zivote bych to uz nechtel je to blbost. Tlumice drahy jak svin a jedina vec ktera nastane po zmacknuti toho cudliku je ze se ten tlumic pootoci a pry ztuhnou ja to nikdy teda nepoznal pri jizde. A dodelavat to tam dodatecne se vsema ridicimi jednotkama to bude dobra raketa radsi kup poradnec podvozek za ktery das cca32tis a jses v klidu. Jo a rozhodne se ten podvozek nesnizuje ani o 1mm je to opravdu hloupost to tam davat. Vyhozeny penize Citovat
Y2K Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 OK....ved uz som sa rozhodol...takze pohoda. Zatial pruziny, mozno neskor cely podvozok ked to uz nebude tak vela....lebo teraz ma trosku budu zmeny stat par korun Citovat
Fusion Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Já nevím jakej má 406c pozvozek ale na Mercedesu sem při snížení pružinama nechal origo Bilsteiny, protože je podvozek už tak sportovnější. Pokud není coupé nějakej uhoupanej velbloud (což pochybuju) tak bych tam dal jenom ty pružiny, popř. časem nějaký lepší tlumiče. Za výměnu všech pružin sem dal 1200, ale mám teda všechny pružiny mimo tlumič. Původně zaslal: Y2K Co mas na mysli ci mam nieco ine? Plánuješ tu megapřestavby, pokaždé nový téma (chápu že se potřebuješ na to poptat). Myslím, že na to jdeš příliš složitě. [upravil dne 19/1/2009 Fusion] Citovat
Y2K Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Já nevím jakej má 406c pozvozek ale na Mercedesu sem při snížení pružinama nechal origo Bilsteiny, protože je podvozek už tak sportovnější. Pokud není coupé nějakej uhoupanej velbloud (což pochybuju) tak bych tam dal jenom ty pružiny, popř. časem nějaký lepší tlumiče. Za výměnu všech pružin sem dal 1200, ale mám teda všechny pružiny mimo tlumič. Plánuješ tu megapřestavby, pokaždé nový téma (chápu že se potřebuješ na to poptat). Myslím, že na to jdeš příliš složitě. No ved ste ma ukecali.....budu pruziny a casom mozno ked budu prasule komplet podvozok. A megaprestavby neplanujem, to ma preslo, len take lahke \"upravy\"... A podla mna nejdem na to zlozito, radsej sa spytam a vyhnem sa problemom ako aj v tomto pripade.... Lepsie ako keby som tam ten podvozok hodil a potom tu vypisoval preco to nejde preco toto a hento a co s tym.... Ci nie? Ved ako som uz vravel 2x meraj a raz strihaj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.