Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja ted volal na postu a rekly mi ze jim tam neco prislo v patek odpoledne a kdyz sem se jako ptal proc uz to jako nemam doma ze je pondeli tak mi rekly ze ted podle novy vyhlasky baliky oznaceny BX coz je v podstate kazdy normalni balik tak ze je muzou mit az 3 dny na poste nez to dorucej... takze kdyz to tem kurvam uz takhle trvalo dlouho tak ted jim to muze legalne trvat este o tri dny dyl... proste bordel :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:(

Odesláno
Původně zaslal: brslen

tak koberce uz mam.Prisel jsem domu z prace a ve schrance nebyl zadny letak....toz jsem se nas... a jel na postu....a ejhle bylo to tam.Tak nevim kde udelali soudruzi chybu.ALe musim dat :xvul za to ze tam teda moc nepasujou.Pokud budu mit chvilku cas tak to nafotim.

hmm tos me moc nepotesil :( tak snad to nebude tak hrozny ... taky na ne cekam :-)

Odesláno
Původně zaslal: brslen

....za to ze tam teda moc nepasujou.Pokud budu mit chvilku cas tak to nafotim.

To budeš moc hodnej, díky ;)

Odesláno

Tak koberecky mi prisly ale jsem tezce zklaman.... :c( ma nekdo taky takovy problem ze mu absolutne nepasujou??? Skoro mi to prijde jako sada na jiny auto :c(((

Jediny kde to trosicku sedi i kdyz jenom trosicku je spolujezdec jinak je to absolutne mimo :c(

Todle je pohled u ridice chybi vyrez pro otvirani nadrze cili to tam planda

post-0-14109604725424_thumb.jpg

Odesláno

a jediny kde by to mozna sedelo je spolujezdec

EDIT: i kdyz podle vyrezu v tom dolnim rohu na fotce takovej vyrez na podlaze ani neni tudiz to vypada na sadu pro jiny auto

[upravil dne 16.2.2009 mitch.mb]

post-0-14109604726344_thumb.jpg

Odesláno

sucram®: hmm neposlal si mi na jiny typ auta ? :myslim jelikoz to tam moc nepasuje.. a nebo to je na pred-facelift :nevim

kazdopadne s tim nejsem spokojenej... vubec to tam nesedi :(

dscn0162xn5.th.jpg dscn0163nn0.th.jpg dscn0164fj1.th.jpg

dscn0166vs8.th.jpg dscn0169zw7.th.jpg dscn0173pj3.th.jpg

dscn0170er4.th.jpg dscn0168zb7.th.jpg dscn0172fw7.th.jpg

Odesláno

ja se to pokusim vyfotit zitra,ale ma stejny problem taky mi to vubec nesedi.A obavam se ze reseni nebude zadne jelikoz by jsi musel jet do polska za tim chlapkem co to prodava a tam mu domluvit :bacha

Odesláno

brslen.. proc do polska??? sucram je prostrednik... ten to bude muset resit... a doufam ze se k tomu postavi celem... pac 3 z 5 406tek ktery nesedej uz neni normalni... ja doufam ze se sucram brzo ozve poslal sem mu cislo na mobil tak uvidime jak se zachova...

Odesláno

No pokud na nas hodi bobek tak to bude pekna podpasovka a myslim si ze mu to moc velkou reklamu co se spolehlivosti tyce neudela zvlast kdyz v pokecu nabizi cokoliv z polskyho aukra ze dokaze sehnat... par prispevku typu ze je nespolehlivej mu moc kseftu nedohodi... tak uvidime

Odesláno

no uvidime jak se zachova... holt je to riziko takovej velkej kseft... kazdopadne vhodny by bylo vratit penize + postovny vynalozeny za poslani zpet i kdyz bych se spokojil alespon s castkou za to vynalozenou a radsi zaplatim 50-60 kacek za postovny nez vyhodit 5 kil za neco co proste je :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...