Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřeboval bych od vás radu koupil jsem si bouraný p206 sw 1,6hdi FAP gti/s16 auto jsem už dal skoro do kupi ale mám problem jak zapojit rele(odpor ventylátoru) na sahaře jde mi o ten čtyř polový konektor rele jsem koupil nove konektor na vrakáči ale nevím jaké barvy dratů přijdou na jaký pin barvy mam MODROU ZELENOU ŽLUTOU a BÍLOU mockrát děkuji za radu alespon malinkou dík bajza

Odesláno

Zdravím, kouknul jsem na schéma v P 206-Jak na to. Nejsou tu sice uvedené barvy, ale jsou zde očíslované konektory: Snad to pomůže. Vždy je to dvojice: přepínač - předřadný odpor

B5 - 5

B4 - 4

B3 - 2

B2 - 1

konektor 3 na přeřadném odporu je napojen plusový pól ventilátoru.

Jinak by to šlo zjistit ohmetrem - čím větší odpor, tím menší otáčky

Odesláno

Ty dráty vedou z BSI (z auta) a potřebuju je připojit do toho zařízení co je na sahaře a spouští větrák ale při nehodě se z těch drátů utrhl konektor a já nevím jaký drát má přijít na jakou pozici

Odesláno

Přesně tak koukal jsem do servisboxu a ten odpor ventilátoru nebo jak se to jmenuje se dával jen na 1,6hdi (myslím ten co mam já je to taková plastová kostka do ktere se zapojuje ten 4 pinový konektor ( to je ten co potřebuju vyřešit) a pak se tam zapojuje plusový přívod pro vrtuly (2 kontakty) vevnitř jsou dvě relátka ktery nejak spínaj asi ještě v závislosti na tom odporovim drátu (co z toho trčí) a to řídi ty dvě rychlosti vrtule.

Odesláno
Původně zaslal: bajza206 SW

Tak jsem ještě dneska zkošel něco naměřit na těch drátech co co mi lezou z auta ale nic moudrýho jsem nevykoumal ach jo....

HELP HELP

Jak myslíš nic moudrýho? Co z toho měření vylezlo?

Odesláno

No zkoušel jsem měřit při vypnutém zapalování a na dvou dratech jsem naměřil mínus tak jsem si myslel že mám trochu vyhráno předpokládal jsem že na těch dvou dalších by se mělo objevovat + v závislosti na teplotě motoru no ale jen co jsem otočil klíčkem tak je všechno jinak žádné mínus.....

Odesláno

Ještě mě napadlo kdyby tady byl někdo kdo má 1.6 hdi stačilo by se mrknout zkrz mřížku v přední nárazníku a ten konektor je tam vidět je to v prostředku auta v úrovni té ochrané lišty náraníku a napsat jak mu jdou ty barvy vodiču předem dík moc

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vždyť tady na fóru je někde kniha Jak na to a je tam i el.:oschéma

Když jsem na foŕu 406, proč se tu mluví o 206?:myslim

[upravil dne 1.2.2009 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...