BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor To je taky dieselpower:D:D:D:D Pfffff dieselpower prej. Citovat
Přema Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Kdyby jsi byl blíž tak Kozmice u Hlučína kousek od Ostravy..... Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Přema Kdyby jsi byl blíž tak Kozmice u Hlučína kousek od Ostravy..... Díky Přemo ale to je opravdu trosku z ruky:D asi 350km:D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor To je taky dieselpower:D:D:D:D Pfffff dieselpower prej. Ale vypada to pekne s tema kolama:) Jj dieselpower:D:D:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Ale vypada to pekne s tema kolama:) Jj dieselpower:D:D:D:D:D Ale špatně se s nima jede. Ale fuj s tím dieselpowerem pořád. :aut Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Ale vypada to pekne s tema kolama:) Jj dieselpower:D:D:D:D:D Ale špatně se s nima jede. Ale fuj s tím dieselpowerem pořád. :aut Skace to jako koza jo??? Tak jako ted jezdim s td tak holt dieselpower no:D ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D 2.0 T? Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D 2.0 T? To je ono:) Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D s tim moc dobre nebude.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D s tim moc dobre nebude.. Taky mě to zarazilo. Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D s tim moc dobre nebude.. Mám blbou klavesnici noooo:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D s tim moc dobre nebude.. Mám blbou klavesnici noooo:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha teda chudak klavesnice kdyz nema ani 6ku.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Béďa teda chudak klavesnice kdyz nema ani 6ku.. Tak to ji nemá správně. Protože 2.0T je osmiventil. Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: agresssor ale kdyz bude to 2.0 1v tak bude dobre:D s tim moc dobre nebude.. Mám blbou klavesnici noooo:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha teda chudak klavesnice kdyz nema ani 6ku.. Ona ji ma ale ten kontakt na ty 6ce je nejakej spatnej, musim do toho dat vetsi ranu vetsinou.... :bacha:bacha Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Béďa teda chudak klavesnice kdyz nema ani 6ku.. Tak to ji nemá správně. Protože 2.0T je osmiventil. A ja si myslel ze je to 16 ti ventil:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor A ja si myslel ze je to 16 ti ventil:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Určitě ně. Tím jsem si jistej. Tuším že Miku to tu psal někde. Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor A ja si myslel ze je to 16 ti ventil:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Určitě ně. Tím jsem si jistej. Tuším že Miku to tu psal někde. Hlavne ja si myslel ze jto 16ventil:D a ne turbo:D:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Přema Kdyby jsi byl blíž tak Kozmice u Hlučína kousek od Ostravy..... Díky Přemo ale to je opravdu trosku z ruky:D asi 350km:D:D:D:D Já vím já jen aby řeč nestála.....:D:D:D:papa:papa Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Přema Kdyby jsi byl blíž tak Kozmice u Hlučína kousek od Ostravy..... Díky Přemo ale to je opravdu trosku z ruky:D asi 350km:D:D:D:D Já vím já jen aby řeč nestála.....:D:D:D:papa:papa myslim ze tady rec nestoji:D:D a ze se to nejak zvrtlo:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor myslim ze tady rec nestoji:D:D a ze se to nejak zvrtlo:D:D:D Proč by se to nemělo zvrtnout když máš odpověď už v druhém příspěvku že? Ale třeba ještě někdo zná nějakou firmu blíž k tobě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.