Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pátek nebo sobota: Brno - zajdete se mnou někdo na pivo/limo/čaj?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Takže pátek kolem 20:30 na hlaváku u vchodu do podchodu na zastávce 1 směrem z Mendláku!Já tam budu kolem 20:15 až 20:20.

:

:super:super:super

Odesláno

super, za hodinku vyrazím...jinak bydlím ve Voroněži, ale zatím jsem jela jen auty různého druhu, tramvajkou, lodí, několika Boeingy, Airbusy, metrem...ale ŠALINOU, tou jsem ještě nejela :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

super, za hodinku vyrazím...jinak bydlím ve Voroněži, ale zatím jsem jela jen auty různého druhu, tramvajkou, lodí, několika Boeingy, Airbusy, metrem...ale ŠALINOU, tou jsem ještě nejela :D

A to jsi teda o hodně přišla!! :D

Odesláno

A na splašený krávě jsi jela???

Tak to je stejný, jenže se v ní mačkáš - cintát z pera J. Grossmanna

[upravil dne 17/1/09 Netopýrka]

Odesláno

jee, ja jsem ted dorazil domu a jelikoz uz se mi nikam nechce, bo zitra musim do prace, tak nikomu nevolam a zeptam se takticky na foru - jeste nekde jste? Mam se za vama stavit? :D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A na splašený krávě jsi jela???

Tak to je stejný, jenže se v ní mačkáš - cintát z pera J. Grossmanna

[upravil dne 17/1/09 Netopýrka]

...a už je to tady, místo quote jsem omylem dala edit a opravila nechtěně Medvědův příspěvek - omlouvám se!

Jen jsem chtěla zareagovat, že to byla proti pražské 11ce opravdu pohodová vyhlídková jízda... :D

Odesláno

2 Demo and F3rd@: už jsme asi všichni v pelechu :D

já tady určitě, jdu zaklapnout notes a chrnět... ráno od desíti zas trčím na výstavišti :D

brou nocku

Tak to uz asi nestihnu... :myslim:D:D:D:D

Odesláno

povedena akce:super doufam, ze jsem svou ucasti aspon trochu odcinil Acka z nekolika poslednich minisrazu.:mad:

btw. hezka tradice, ze novy predseda po nastupu do funkce objizdi sve gubernie:D

[upravil dne 17|1|09 .mycTD]

Odesláno

Jen mě tak s odstupem času mrzí,že jak jsme byli v té Středověké krčmě,že sme tu Netopku nenechali dát do klády a a nechat ju ztrestat. By ty její vzpomínky na to Brno byly pestřejší...:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...