vendelinek Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak to je zpráva,tak držim pěsti,ať dlouho vydrží a dobře slouží----jako za mlada:potlesk Citovat
Marcel505 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: fitiny ... A ta hlavní chyba?v té pumpě je těsnění pod tim víkem a to bylo úplně rozdrcený a tim to přisávalo asi ten vzduch místo nafty.Opravdu taková blbost a auto nejede.Já fakt opravdu moc děkuju za všechny ty rady,moc mi to pomohlo,všechny ty postupy,fotka a vše a teď vim zase o svým dědečkovy víc. Já to čekal, že to bude nějaká kravina. Jen se divím, že ti to s prasklou membránou vůbec jelo, většinou to pak už nejede vůbec. V létě bych se mrknul na to lanko sytiče, aby to nepouštělo víc nafty i po ohřátí motoru. Prostě - nastavit. Prosím, rádo se stalo. Citovat
fitiny Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 No právě že to už potom vůbec nejelo,někdy jsem na pár vteřin nastartovala,ale hned to kykslo,jsem při tom zkoušení skoro denně nabíjela baterku,to bylo hrozný. Teď je to lanko nastavený,po té výměně tý pumpy to hrozně bouchalo pod kapotou,to se nedalo vydržet,tak jsem musela seřídit otáčky a to lanko sytiče:) a už je to dobrý.Už je to zase to pohodový tichý autíčko,na jaře ještě dodělat zbytek,posilovač brzd mi odešel a rez, snad ještě několik měsíců vydrží. Citovat
Marcel505 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: fitiny No právě že to už potom vůbec nejelo,někdy jsem na pár vteřin nastartovala,ale hned to kykslo,jsem při tom zkoušení skoro denně nabíjela baterku,to bylo hrozný. Teď je to lanko nastavený,po té výměně tý pumpy to hrozně bouchalo pod kapotou,to se nedalo vydržet,tak jsem musela seřídit otáčky a to lanko sytiče:) a už je to dobrý.Už je to zase to pohodový tichý autíčko,na jaře ještě dodělat zbytek,posilovač brzd mi odešel a rez, snad ještě několik měsíců vydrží. Ještě že tak. No v tom lanku sytiče je někdy problém ten, že to už nefunguje, že to prostě na teplotu nereaguje. Teď v zimě by to mělo jít vidět - motor studený - páčka doprava, po ohřátí by lanko mělo povolit a páčka vlevo. Podle toho poznáš, že je to ok. Pokud je ale nefunkční, tak nastavit nějak mezi... Zase jezdit se sytičem na max. není nejlepší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.