Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem se dnes dozvěděl jak dopadla moje byvalka 406 :-((

Recommended Posts

Odesláno

ja bych vzal kola :D

taky cekam na nove info, ale i rad bych videl BMW v nejake akci, co Petre?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja bych vzal kola :D

taky cekam na nove info, ale i rad bych videl BMW v nejake akci, co Petre?

Jo kola by se Ti líbili :D

No tak BMW v akci je pořád jen jsem to zatím nenatočil. V létě budou videa. Ted mam jen dvě se zvukem výfuku. Chtěl jsme natočit v zimě drifty ale bohužel se nenašel kameraman :(:D

Guest Lukas4469
Odesláno

Petrovo BMW sem viděl a slyšel na živo a žádný video není tak dobrý jako realita, je to fakt nářez :papa zdravim Petře

Odesláno
Původně zaslal: Lukas4469

Petrovo BMW sem viděl a slyšel na živo a žádný video není tak dobrý jako realita, je to fakt nářez :papa zdravim Petře

Taky Tě zdravím,

Koukám že jsi nakonec 406 vyměnil za lepší a silnější co ?! Tak to je správný někdy mi jí přívěs ukázat nebo na Tunungu se podívám. :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

ta¨ky by me zajimalo esli nejsou nejaka nova infa a hlavne zda to bude davat do kupy ci ne... a pokud by to rozprodaval na dily hooodne bych uvazoval nad tema vejfukama...

výfuky vojto??? ja myslel že tu svojí prodáváš??:D
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Petr 406 red : To tvé BMW je upravená 540i nebo opravdu M5? M5 by měla mít 400koní, nebo dělali i 320koňový?

Myslím že M5 byli obsahy 5L a měli asi 294kw cca 400PS:D Petr má asi M-paket,ale jestli se mýlim tak sorry:myslim
Odesláno

M paket (podvozek apod) a objem říkal tuším 4.4 a bez omezovače by to mělo dát něco okolo 300km/h :D Jestli si to dobře pamatuju :aut

Edit: Ty jo a kola co stály 50tis prodává za 15 taky dobrý:o

[upravil dne 25.6.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Petr 406 red : To tvé BMW je upravená 540i nebo opravdu M5? M5 by měla mít 400koní, nebo dělali i 320koňový?

Je to 4,4l V8 - M5 paket komplet, takže proto jen 320koní. M5 by se mi líbila jen je problém sehnat v dobrém stavu a bohužel tam odchází hodně Vanos a ten na opravdu je 70tis :-(

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Takže nové zprávy kola prodává to je fakt. A auto už nikdy nebude žít prodal to bůhví kam :-((

on ho už prodal? :o

škoda že jsem to nevěděl že to prodává:(

třeba to nový majitel da do kupy.

[upravil dne 26.6.2009 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...