Murpina Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Zdravím všechny v novém roce, ať je šťastný a příjemný A teď k mému problému...z ničeho nic mi odešla vakuová pumpa, tak se chci zeptat jestli se dá repasovat nebo jestli jí nemá někdo k mání...předem děkuji za všechny odpovědi;) Citovat
agresssor Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Murpina Zdravím všechny v novém roce, ať je šťastný a příjemný A teď k mému problému...z ničeho nic mi odešla vakuová pumpa, tak se chci zeptat jestli se dá repasovat nebo jestli jí nemá někdo k mání...předem děkuji za všechny odpovědi;) Sorry za ale tohle se neda:D:D:D si zajdi do sex shopu a kup si novou:D:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa Citovat
Pata Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Murpina Zdravím všechny v novém roce, ať je šťastný a příjemný A teď k mému problému...z ničeho nic mi odešla vakuová pumpa, tak se chci zeptat jestli se dá repasovat nebo jestli jí nemá někdo k mání...předem děkuji za všechny odpovědi;) Myslis vyvevu pro posilovac brzd u diesloveho motoru? Da se dovnitr koupit nova membrana, ktera vetsinou praskne. Co na ni vsechno umrelo? Citovat
agresssor Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Murpina Zdravím všechny v novém roce, ať je šťastný a příjemný A teď k mému problému...z ničeho nic mi odešla vakuová pumpa, tak se chci zeptat jestli se dá repasovat nebo jestli jí nemá někdo k mání...předem děkuji za všechny odpovědi;) Myslis vyvevu pro posilovac brzd u diesloveho motoru? Da se dovnitr koupit nova membrana, ktera vetsinou praskne. Co na ni vsechno umrelo? Jneze pokud delsi dobu jezdil s vyvevou kera ja K.O tak au ani ta vymena ty membrany nebpomuze...... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Murpina Repasovat se dá--i něco opravit (záleží jaké máš podmínky) Dej si do hledání slova ,,vývěva\'\' nebo ,,vakuová pumpa\'\' Citovat
Murpina Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 spíš to vypadá na ložísko protože to v ní strašně chrčí....jinak agresssore tu druhou zatím nepotřebuji:cool: Citovat
agresssor Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Murpina spíš to vypadá na ložísko protože to v ní strašně chrčí....jinak agresssore tu druhou zatím nepotřebuji:cool: Vsak v pohode:) JEN ME TO DOCELA ROZESMALO:) Citovat
riderRLM Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 ja mam jednu doma ale si asi trosku daleko .. heh ale na starsi model ten klasicky s remenom Citovat
KoudaK Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Murpina spíš to vypadá na ložísko protože to v ní strašně chrčí....jinak agresssore tu druhou zatím nepotřebuji:cool: Vsak v pohode:) JEN ME TO DOCELA ROZESMALO:) No,mě taky...:D:cool: Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Hledání hledání... Furt se to tu probírá. Nedávno tu jednu vývěvu nabízel oddie. Citovat
Murpina Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Sehnal jsm jetou i s řemenem za 500,- tak uvidím...až příjde dám vědět... Citovat
riderRLM Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 za 500 no tak to sa ti podarilo za pekne lacnoo.. ja som si raz myslel,ze mam pokazenu... rv 93 a bol som sa informativne pytat co stoji v autope... povedali mi ,ze 11 000 a ,ze sa to musi objednat njekde od vas z ceska... a ,ze ta lacnejsia verzia ,neviem aku tim myslel tak 6000.. noo tak tak Citovat
Murpina Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Tak pumpa je v autě a zatím spokojenost tak doufám, že to tk i zůstane:roker Citovat
Marcel505 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Murpina Tak pumpa je v autě a zatím spokojenost tak doufám, že to tk i zůstane:roker Hlavně si v tom hlídej olej. Citovat
Murpina Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 už jsem o tom něco slyšel...a kde se dolévá a jak často? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Murpina už jsem o tom něco slyšel...a kde se dolévá a jak často? Nalévací otvor je na opačné straně,jak je řemenice.Je na imbus 8. Jestli jsi měl vývěvu v ruce a neviděl ten šroub--tak jsi slepý Měnil jsem tam olej vždy s olejem v motoru (plno lidí tady psalo,že je to zbytečné),ale u mne to bylo jednou ročně a s pumpou byl od té doby klid... [upravil dne 16/1/09 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.