kveton Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 nevite nekdo kde bych mohl sehnat vejskace do 406ky? Citovat
Sepp Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Projdi forum, nekde se to tu uz resilo - ja to vyresil originaly od peugeotu cena - 250,- kus, ale urcite neni problem tam dat jine. Citovat
Radek V. Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Magnaty tam taky jdou.......když tak zavolej..... Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Napsán autorem kveton nevite nekdo kde bych mohl sehnat vejskace do 406ky? Domluv se s Davidem 106s16 tady z klubu, nekde tu na nej najdes cislo, koupil jsem od nej originaly 50Kc/ks Citovat
kveton Odesláno 7. červen 2004 Autor Odesláno 7. červen 2004 to SEPP: ja jsem ted mluvil s chlapkem z peugeotu a maj jeden za 610Kc, kde jsi sehnal ty za 250 original? Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 zavolej Davidovi 106s16 a budes je mit za 100kc/par i s nahradni mrizkou telefon na nej je 776 306 406 tusim, ma ho tu nekde napsanej na foru kdyz si ho najdes Citovat
kveton Odesláno 7. červen 2004 Autor Odesláno 7. červen 2004 to Ferry: mno jo, ale ja jsem z Prahy a on z FM, to se mi snad vyplati je koupit nez pro ne jet takovou sreku. Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 muzu ti rict ze ja jsem taky z Phy a uz mam od nej polovinu doplnkovy vybavy auta Jezdi pres Phu casto s odtahovkou, takze na Roztylech dame sraz k predani a je to pohoda. BTW ted nekdy pristi tyden mi do Phy poveze mlhovky ,tak ty vyskovy repraky muze nechat u me a my se v Pze sejdem kdykoliv ne Citovat
Sepp Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Budes delat prekupnika?! 2 kveton: Malem bych zapomnel - Ty repro - Taky mi nabizeli drazsi - ale maji dva druhy - jdou tam i levnejsi, je budes muset upravit zapojeni /jina spojka na repro nez v aute/ - ale to je trivialni. Jinak bych se spise domluvil s Davidem a Ferry, ale to je na tobe [Editován dne 7/6/04 Sepp] Citovat
Sepp Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Prostrednika?? Aha ja tam cetl ze budes delat prostrednicek (ze by neco ve stylu ****??) Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 to prave ze naopak, mu chci pomoct, tys to spatne pochopil Seppe Citovat
Sepp Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Chapat? Co po mne chces? Je pondeli - dneska uz nechapu nic - vubec nic Citovat
kveton Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 2 Ferry: dik moc za snahu, ale byl jsem rychlejsi a domluvil jsem se s David106s16 ze mi to posle postou, sice se cena repracku zvedne na dvojnasobek ale furt se to vyplati!! Citovat
kveton Odesláno 8. červen 2004 Autor Odesláno 8. červen 2004 2 Ferry: co mas od nej za doplnky (jen pro inspiraci) abychvedel co tam jeste narvat. Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Napsán autorem kveton 2 Ferry: dik moc za snahu, ale byl jsem rychlejsi a domluvil jsem se s David106s16 ze mi to posle postou, sice se cena repracku zvedne na dvojnasobek ale furt se to vyplati!! No, mohl jsi pockat do pondeli a prijet na benzinku Agip na Roztyly, David tam bude, pokecali bysme ... Jinak doplnky, dal jsem si tam zadni plato s roletkou a odkladacim prostorem,ty vyskovy repraky do palubky, zadni operky hlavy Ted jeste pridam mlhovky, destovy senzor, digi hodiny, chtel bych taky otackomer ... Citovat
kveton Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 tak po otackomeru taky toouzim, ale neni, operky vzadu se mi sice libej, ale sedim vepredu kde jsou , repro jsou na ceste zkousel jsi ten otackomer? fungoval? jak je to s mlhovkama, vpredu mam kabelaz, ale navim jaky rele na to je. koukal jsem pod volant a mam jen asi tri a dve pozice pripraveny, zbytek je jak cednik:) na destovy sensor musis vymenit i okno, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.