Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem kveton

nevite nekdo kde bych mohl sehnat vejskace do 406ky?

Domluv se s Davidem 106s16 tady z klubu, nekde tu na nej najdes cislo, koupil jsem od nej originaly 50Kc/ks

• O 4 týdny později...
Odesláno

zavolej Davidovi 106s16 a budes je mit za 100kc/par i s nahradni mrizkou :papa

telefon na nej je 776 306 406 tusim, ma ho tu nekde napsanej na foru kdyz si ho najdes

Odesláno

muzu ti rict ze ja jsem taky z Phy a uz mam od nej polovinu doplnkovy vybavy auta :) Jezdi pres Phu casto s odtahovkou, takze na Roztylech dame sraz k predani a je to pohoda.

BTW ted nekdy pristi tyden mi do Phy poveze mlhovky ,tak ty vyskovy repraky muze nechat u me a my se v Pze sejdem kdykoliv ne ;)

Odesláno

Budes delat prekupnika?! :D

2 kveton:

Malem bych zapomnel - Ty repro - Taky mi nabizeli drazsi - ale maji dva druhy - jdou tam i levnejsi, je budes muset upravit zapojeni /jina spojka na repro nez v aute/ - ale to je trivialni.

Jinak bych se spise domluvil s Davidem a Ferry, ale to je na tobe :)

[Editován dne 7/6/04 Sepp]

Odesláno

2 Ferry: dik moc za snahu, ale byl jsem rychlejsi a domluvil jsem se s David106s16 ze mi to posle postou, sice se cena repracku zvedne na dvojnasobek :) ale furt se to vyplati!!

Odesláno
Napsán autorem kveton

2 Ferry: dik moc za snahu, ale byl jsem rychlejsi a domluvil jsem se s David106s16 ze mi to posle postou, sice se cena repracku zvedne na dvojnasobek :) ale furt se to vyplati!!

No, mohl jsi pockat do pondeli a prijet na benzinku Agip na Roztyly, David tam bude, pokecali bysme ...

Jinak doplnky, dal jsem si tam zadni plato s roletkou a odkladacim prostorem,ty vyskovy repraky do palubky, zadni operky hlavy

Ted jeste pridam mlhovky, destovy senzor, digi hodiny, chtel bych taky otackomer ...

Odesláno

tak po otackomeru taky toouzim, ale neni, operky vzadu se mi sice libej, ale sedim vepredu kde jsou :), repro jsou na ceste

zkousel jsi ten otackomer? fungoval?

jak je to s mlhovkama, vpredu mam kabelaz, ale navim jaky rele na to je. koukal jsem pod volant a mam jen asi tri a dve pozice pripraveny, zbytek je jak cednik:)

na destovy sensor musis vymenit i okno, ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...