Lubos857 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Mám problém s imobilizérem. Dneska ráno jsem přišel k autu a imobilizér vůbec ani neblikal, po zapnutí zapalování nijak nesvítil, auto nešlo nastartovat. Do včerejška jsem ho měl zaparkované v garáži a bylo to v pohodě. Dneska jsem ho ale měl přez noc venku. Mráz byl u nás kolem -18 tak si myslím že by to mohlo být tím. Máte někdo podobnou zkušenost nebo nějakou radu?? Potřebuji s ním jet pryč na několik dní a nechci ho tam někde nechávat až \"rozmrzne\". Mám P306 5D - 1.4i, rv. 1995 s klávesnicovým immo [upravil dne 10/1/09 Lubos857] Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 zkontroluj baterku a kontakty na ni, pri malem napeti baterie klavesnice blbne Citovat
Lubos857 Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 Baterka je pul roku stará, všechno normálně funguje i startér točí naprosto perfektně, jenom ten immo nic Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 kde je ve 306 umistena klavesnice ? ( ve 406 je ve vyklopnem kastliku pod volantem, tim jak se vyklapuje a zaklapuje, tak se prelamou draty za konektorem a pak taky nefunguje ) EDIT aha, tak uz jsem to nasel, ma to jako 106 a xantie pred radici pakou, mno takze prelamani kabelu vyklapeni tady nehrozi. tak to me ted z hlavy uz bohuzel nic nenapada, zkusim se jeste vecer mrknout do schemat [upravil dne 10/1/09 Ferry] Citovat
Lubos857 Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Tak jsem na to včera pustil foukat topení, klávenice byla zahřátá a nefungovalo to. Dal jsem auto do garáže a dneska ráno pořád nic. Teďka jsem byl v autě, vyndal jsem ji a chtěl jsem proměřit kontakty, jestli tam jde napětí, ale dírky byly moc malé, tak jsem ji vrátil z5 a začala blikat. Nastartoval jsem a běželo to. Zatím to funguje, ale zdá se mi, že to rychleji bliká. Tak třeba to je jenom konektor, kdoví. Doufám že to bude fungovat. Každopádně děkuji za ochotu pomoci moc si toho vážím Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 pripadne kdybys ji chtel odpojit, zadej kod, aby svitila zelena dioda a konektor klavesnice odpoj, RJ zustane odblokovana, dokud se klavesnice zase nepripoji. pak bude chtit opet ten kod. Immobilizer pak muzes nahradit nejakym univerzalnim, treba s dalkovym ovladacem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.